Coronavirus og rejsen til Norge

Unknown Component
civid: 64d9e9d08925791913720b61
name: plugins_common_social_share (widget)

Du kan rejse til Norge uden at skulle bekymre dig om test, karantæne eller registrering. Der er ingen restriktioner! Velkommen tilbage.

SPØRGSMÅL OM CORONAVIRUS

Har du spørgsmål om coronavirus (COVID-19) mens du er i Norge, kan du ringe til den landsdækkende informationsservice på telefon (+47) 815 55 015.

HVIS DU HAR SYMPTOMER

Hvis du selv har symptomer som feber, ondt i halsen, synkesmerter og vejrtrækningsbesvær mens du er i Norge, skal du blive på dit hotelværelse og kontakte receptionen, eller ringe til den døgnåbne norske lægevagt på telefon (+47) 116 117 for yderligere vejledning og hjælp.

Opdateret 4. august 2022

Ingen karantæne, testkrav eller indrejseregistrering! Det har aldrig været lettere at rejse til Norge - og der er masser af plads! Spektakulære udendørs aktiviteter, unikke overnatningsmuligheder og sjove familieoplevelser venter på dig.

Hvem kan rejse til Norge?

Alle, der har ret til at besøge Norge med eller uden visa eller har gyldig bopæl i Norge, kan rejse til Norge.

Hvad sker der, hvis du får COVID-19 på rejsen?

Hvis du tester positiv, bør du gå i isolation i mindst fire dage (anbefaling) eller indtil feberen er forsvundet. Du kan købe en coronatest i de fleste supermarkeder og på apoteket.

Flere oplysninger

UDI, det norske udlændingedirektorats officielle hjemmeside.

Helsenorge, det norske folkesundhedsinstituts officielle hjemmeside.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær opdateret. Når du tilmelder dig, vil du også modtage en række andre historier fra Visit Norway.

Velkommen tilbage!

Aktiv ferie i den mageløse natur, nordlys... og masser af plads!

Kom tættere på nordmændene

Lær mere om nordmændene og deres traditioner, find ud af hvad de spiser når de skal 'kose sig', og se hvordan de opholder sig i den fantastiske natur.

Se selv

Sæt kaffe over og læn dig tilbage. Se de smukkeste sider af Norge i disse film.

På tværs af landsdelene

Det norske land er stort og utroligt varieret. Der er rigeligt med oplevelser til mange besøg - find dine favoritsteder blandt de små, store og uforlignelige rejsemål.

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejds partnere.

Senest besøgte sider