Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rjukan
Telemark Superski.
Photo: Telemark Superski / Visit Rauland
Campaign
Partner

Norges største skiområde

Telemark er en destination med mange forskellige muligheder for skientusiaster. Med Telemark Super Ski kan du stå på ski i otte forskellige skiområder med bare ét liftkort.

Rauland
Tag familien med på ski til Rauland.
Photo: Rauland Turist
Skiing, Gaustablikk Skisenter
Gaustablikk Skisenter.
Photo: Trond Stegarud/visitrjukan.com
Gautefall
På ski i Gautefall.
Photo: Gautefall
Vrådal
Stoleliften i Vrådal.
Photo: Vrådal
Haukeli
Tag familien med på ski til Haukeli.
Photo: Haukeli
Lifjell
Lifjell Skisenter.
Photo: Lifjell.no
Vierli
Vierli Skisenter.
Photo: Vierli

Udvalgte skiområder i Telemark

Ski i Telemark
Gautefall Ski Resort is a family destination with 15 slopes and several lifts, a terrain park with small jumps, big jumps and several rails, and a… Read more
Gautefall Ski Resort
Gaustabanen er en helt unik bane, inne i Gaustatoppen. Opprinnelig bygget til militært bruk. Nå er den åpnet for turisttrafikk. Read more
Gaustabanen
Gausta is one of the first resorts to get snow in Norway. Situated by the foot of Gaustatoppen, just 2,5 hrs from Oslo! Read more
Gaustablikk Skisenter
Haukelifjell Skisenter kan by på fart, spenning og mye morro! Read more
Haukelifjell Skisenter
Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-/østlandet. To heiser, tre nedfarter. Read more
Lifjell Skisenter og Vinterland
Vi ønsker deg velkommen til snø, skiglede, fart og spenning, moro, natur, opplevelser, gode minner og en flott vinter med kjente og kjære på Rauland! Read more
Rauland Skisenter
På Raulandsfjell finner du de bratteste og mest krevende skibakkene på Rauland. 2 heiser og 8 nedfarter mellom 700 og 1065 m.o.h. Lengste nedfart er… Read more
Raulandsfjell Alpinsenter
Vierli er en del av Rauland Skisenter og har fem skitrekk og 6575 meter med nedfarter som ligger over 1000 m.o.h. fordelt på 9 nedfarter. Et sted for… Read more
Rauland Skisenter / Vierli
Vradal Panorama Ski Center - summer and winter! Read more
Vrådal Skisenter
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
  Ski-in/ski-out fra Gaustablikk Hotel

  Det sjettestørste skicenter i Norge har 12 skilifte og 32 pister, hvoraf den længste er 3.500 meter fra toppen og ned. Feriecentret ligger på Gaustatoppen i Telemark kun 2,5 timers kørsel fra Oslo og 15 minutter fra Rjukan. Gaustablikk Skisenter tilbyder snepark, terrænpark, børneområde med gratis børnelift, skileje, skiskole og gode muligheder for at stå på ski i offpiste-terræn.
   

  Læs mere og bestil

  Det højeste fjeld i Syd-Norge

  Gaustabanen er et kabeltog, som er bygget ind i Gaustatoppen-fjeldet. Linjen består af en batteridrevet vogn på skinner, som transporterer passagerne cirka 860 meter horisontalt ind i fjeldet til en omstigningsstation. Derfra transporteres passagererne yderligere 1.040 meter op med pendulvogn, til de når en højde af 1.800 meter over havets overflade. Hvert år kommer cirka 30.000 besøgende for at nyde den fantastiske udsigt.

  Læs mere og bestil

  Skimuligheder for hele familien

  Skicentret Lifjell ligger centralt i Telemark, en times kørsel fra Langesund og to timer fra Oslo. Skicentret byder på skilifte og pister for både begyndere og øvede. Pisten "Vinterland" er 300 meter lang og perfekt til børn og nybegyndere. Lifjell har også jumps og rails til både de yngre skigæster og de mere erfarne skiløbere.

   

  Læs mere og bestil

  Fra begynder til øvet

  Raulandsfjell Alpinsenter byder på udfordringer til skiløbere på alle niveauer. Skicentret indeholder alt lige fra udfordrende sorte pister, til røde pister og nemme børnebakker samt et offpiste-område og en stor bane med to jumps, tre rails, waleride og et dejligt børneområde til områdets yngre gæster. Du kommer rundt på pisterne ved hjælp af to lifte – begge med startstation tæt på børneområdet.

  Læs mere og bestil

  Masser af sjov for familien

  Rauland Skisenter og Holtardalen er det største skicenter i Rauland med pister for familiemedlemmer på alle niveauer. I Holtardalen tager du stoleliften med de fire sæder, som transporterer dig videre til et system af pister, der kan holde dig beskæftiget hele dagen. Skicentret er forbundet med Rauland Høgfjellshotells lift, som giver nem og praktisk ski-in/ski-out-adgang.
   

  Læs mere og bestil

  Udfordr dig selv

  Afprøv de over 6.675 meter lange præparerede pister i Vierli, der ligger i 1.000 meters højde over havets overflade. Vælg mellem pister af forskellige sværhedsgrader, en terrænpark, en skiskole og et område, hvor børnene kan boltre sig. Køb oplevelseskortet i børneområdet, og få adgang til trampoliner, et oppusteligt slot, en pukkelbane, mini-snescootere, quad bikes, slædekørsel og andre sjove aktiviteter.

  Læs mere og bestil

  Et familievenligt vintereventyrland

  I Haukelifjell Skisenter er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. Med sin familielift og en 80 meter lang gratis piste er skicentret perfekt til yngre skiløbere. De velpræparerede sorte, røde og blå pister samt de mange spændende muligheder for løb i offpiste-terræn er blot nogle af de udfordringer, området kan tilbyde de mere erfarne og eventyrlystne skientusiaster.

  Læs mere og bestil

  Et moderne feriecenter for skientusiaster i alle aldre

  Vrådal Panorama er et familievenligt feriecenter med pister, der egner sig til skiløbere på alle niveauer, hvad enten man er her for at stå på ski, prøve kræfter med telemark eller lufte sit snowboard. Feriecentret har 18 forskellige pister og otte lifte, herunder en hurtiglift med otte sæder. Stoleliften ligger tæt på et børneområde.

  Læs mere og bestil

  Fokus på børn og familier

  Gautefall Skisenter er en familiedestination med 15 pister og adskillige lifte, en terrænpark med små jumps, big jumps og flere rails, samt et børneområde med transportbånd, skiskole og mange andre aktiviteter. Feriecentret kan håndtere 7.000 mennesker i timen, og takket være snekanoner er der gode forhold hele vinteren.
   

  Læs mere og bestil

  Sådan kommer du til Telemark

  Få mere rejseinformation på Telemarks officielle hjemmeside.

  Sikkerhed på fjeldet

  Vær forberedt på lidt af hvert

  Selv nordmændene, der har opholdt sig i de norske fjelde hele livet, har en sund respekt for dem og sørger for at forberede sig på ethvert tænkeligt scenarie.

  1. Planlæg din tur nøje og sørg for at fortælle andre om din planlagte rute.
  2. Tilpas den planlagte tur i henhold til egne evner og vejrforhold.
  3. Hold øje med vejrudsigten og lavinevarsler.
  4. Vær forberedt på dårligt vejr og frost, selv på korte ture.
  5. Sørg for at have udstyr med, så du kan hjælpe dig selv og andre.
  6. Vælg en sikker rute. Hav respekt skilte om laviner og usikker is.
  7. Brug kort og kompas. Vær altid sikker på at du ved hvor du er.
  8. Vend om i god tid - det er ikke nogen skam at vende tilbage til basen.
  9. Spar på kræfterne og søg ly hvis nødvendigt.

  Læs de norske fjeldregler med supplerende information.

  Telemark tilbyder også…

  Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig. Filtrer søgeresultaterne, og se tilbuddene nedenfor.

  ×
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen