Så er der åbent for de fleste danskere! Se den seneste information om coronavirus og din rejse til Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Koncerter

Norge har produceret en række store musikere, ikke mindst inden for black metal, indie og electronica. Nogle af verdens største musikstjerner lægger regelmæssigt vejen forbi landet.

VIGTIGT! Nogle begivenheder kan være aflyst eller udsat på grund af coronavirus-situationen.

Oslo er det foretrukne spillested for de fleste internationale solister og bands og dermed Norges musikcentrum, men de store universitetsbyer som Bergen, Trondheim, Tromsø og Stavanger kan også mønstre imponerende koncertkalendere. I dag turnerer mange bands oftere end før, delvist som en følge af dalende fysisk pladesalg, hvilket gør det muligt at de mest eftertragtede bands spiller mere end én koncert i Norge på deres tour.

Oslo Spektrum og Telenor Arena lægger gulv til de største koncerter i Oslo, mens Rockefeller Music Hall og Sentrum Scene må nøjes med de lidt mindre navne. Er du til clubbing og elektronisk musik bør du ikke snyde dig selv for hverken Blå (beliggende i Grünerløkka, en af Oslos mest trendy bydele) eller Parkteatret. Hertil kommer en både aktiv og talentfuld undergrundsscene.

I Bergen er det Griegshallen og Ole Bull Scene der oftest lægger udstyr til, mens udendørsstedet Koengen har budt på kæmpenavne som Bruce Springsteen og Foo Fighters. USF Verftet og Kvarteret har en mere ungdommelig og trendsættende profil.

Er du mere til klassisk musik finder du Oslos filharmoniske orkester i Oslo Konserthus (hvor du også kan høre både rock- og popkoncerter), mens det spektakulære Operahus byder på traditionel musik. Bergen Filharmonikaorkester, som havde Edvard Grieg som kunstnerisk direktør i 1880erne, spiller med jævne mellemrum i Grieghallen.

Kommende koncerter

Over hele landet samarbejder musikere, arrangører, spillesteder og musikfans om at give dig et stort udvalg af koncerter af enhver slags – fra kæmpemæssige stadionkoncerter med rockens elite til intime stunder med undergrundens håbefulde.

Inspiration fra musikkens verden

Find flere koncerter

Du behøver ikke vente til du er i Norge med at finde ud af, hvem der spiller.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen