Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Svalbard Svalbard Svalbard
Svalbard Svalbard
Credits
Svalbard.
Photo: Sophie Cordon
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Svalbard – tættest på Nordpolen

Svalbard er et ørige bestående af isdækkede fjorde, gletsjere, himmelstræbende fjelde og et unikt dyreliv – herunder isbjørne. Ganske enkelt et perfekt sted at jage nordlys, med en bred vifte af forskellige aktiviteter.

Svalbard ligger i Ishavet, halvvejs mellem Norge og Nordpolen. Her findes uberørt arktisk ødemark og et enestående dyreliv i et miljø, der på samme tid er både barskt og skrøbeligt. Ud over de 3.000 isbjørne bebos øerne også af næsten 2.500 mennesker. Langt størstedelen bor i Longyearbyen, øernes administrative centrum og hovedby.

Fra tidligt forår til efterår sørger midnatssol for, at dagene er lange. Men om vinteren tager polarnætterne over, og der er intet solskin over Longyearbyen. Til gengæld byder nordlyset op til dans – faktisk er Svalbard det eneste sted i verden, hvor du kan se nordlys midt på dagen.

Marcela Cardenas
Longyearbyen, Svalbard
Svalbard
Roy Mangersnes/wildphoto.no/www.nordnorge.com
Longyearbyen, Svalbard
Longyearbyen, Svalbard
Marcela Cardenas
Svalbard
Svalbard
Marcela Cardenas / www.nordnorge.com / Longyearbyen
Longyearbyen, Svalbard
Longyearbyen, Svalbard
Marcela Cardenas
Longyearbyen, Svalbard
Longyearbyen, Svalbard
Björn Klauer/www.nordnorge.com
Ad

Uforlignelige forhold for nordlyset

Fra sin beliggenhed 900 kilometer fra det norske fastland og 1.300 kilometer fra Nordpolen har Longyearbyen unikke forhold aktiviteter under nordlyset. I polarnatten kan nordlyset vise sig allerede ved middagstid. I oktober og februar kan du se det blå polarlys om dagen og nordlyset om natten.

Verdens nordligste lufthavn med faste ruter, glimrende overnatningsmuligheder og et bredt udvalg af eventyr og aktiviteter gør Svalbard til et lettilgængeligt arktisk rejsemål, og et perfekt sted at se nordlys.

 

Topaktiviteter på Svalbard

  • Stort udbud af nordlysudflugter
  • Hundeslæde og snescooter
  • Gletsjergrottevandring og snesko
  • Nordlysjagt i den arktiske ødemark

Læs mere om Svalbard


Nordlystilbud

Oplev nordlyset med Basecamp Spitsbergen

At køre med hundeslæde på Svalbard er en speciel oplevelse, og at gøre det under nordlyset gør bare oplevelsen stærkere. Du kan selv styre hundene på denne 2-dages tur i polarnatten.

Pris fra NOK 9.990 pr. person
Inklusiv din egen slæde og hundespand, sovepose, liggeunderlag, varmt tøj, to frokoster, en morgenmad og middag, en nat i telt og en erfaren guide med alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Book dit hundeslædeeventyr

Nordlys-pakketilbud med Spitsbergen Travel

Hos Spitsbergen Travel kan du købe en fabelagtig pakke, hvor du kan udforske polarregionen og opleve nordlyset. Nyd den arktiske stilhed, de betagende landskaber og nordlyset fra din egen slæde.

Pris fra NOK 3.065 pr. person (delt dobbeltværelse)

Inklusiv nordlyssafari med hundeslæde, sightseeingtur, 3 overnatninger på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen med morgenbuffet.

Book dit nordlyseventyr

Et frossent eventyr i isgrotterne

Svalbard Wildlife Expeditions er udbyder af denne eventyrlige pakke, hvor Svalbards gletsjere og isgrotter udforskes. Oplev gletsjerens underverden med sale, smalle passager og tykke lag iskrystal.

Pris NOK 730 pr. person

Inklusiv transport til og fra overnatningsstedet, snesko, hjelm, pandelampe, seler, varme drikke, kiks og en guide med alt det nødvendige sikkerhedsudstyr.

Book dit isgrotteeventyr


Se nordlyset på Svalbard


Gå ikke glip af


Overnatningsmuligheder


Nordlysprognose

 

Sådan kommer du hertil

Med fly:
  • SAS og Norwegian flyver til Longyearbyen fra Oslo og Tromsø. Vær opmærksom på, at du skal vise gyldigt pas ved Schengen-grænsen - også selvom du er dansker. 
     

Læs mere om hvordan du kommer til Norge


Svalbard tilbyder også …

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

×

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages