Skip to main content

Om visitnorway.dk

Det norske Nærings- og fiskeriministerium har givet Innovasjon Norge ansvaret for udviklingen og vedligeholdelse af den officielle rejseguide til Norge.

Visitnorway.dk’s vision er er at gøre det let at vælge Norge som rejsemål, samt at fremme bæredygtige rejsemåder.

Websiderne indeholder tusindvis af produkter fra de mange rejserelaterede virksomheder og turudbydere over hele Norge, og disse er leveret af tredjepart – såsom lokale turistkontorer og de enkelte rejsemåls marketingskontorer. Bemærk, at dette website indeholde links til kommercielle partnere.

Innovasjon Norge tilstræber, at al information på siderne er opdateret og korrekt, men kan ikke holdes ansvarlig for eller hæfte for eventuelle informationsfejl på websiderne. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel.

Du skal altid tjekke den givne informations gyldighed direkte hos den relevante udbyder. Innovasjon Norge er under ingen omstændigheder ansvarlig for indholdet på eksterne websider, som der linkes til.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du føler der er noget der mangler på websiderne, eller hvis du på anden vis har problemer med dem.

Annoncering

Uden for Norge

Se salgsmaterialet på innovasjonnorge.no.

I Norge

Kontakt det lokale turistkontor eller destinationens marketingskontor for at få din virksomhed med på websiderne, eller se salgsmaterialet på innovasjonnorge.no.

Copyright

Indholdet på visitnorway.dk er beskyttet af den norske ophavsret, og må ikke kopieres eller reproduceres uden skriftlig tilladelse fra Innovasjon Norge.

Foto og video

Ønsker du at benytte en af vores videoer eller billeder, kan du downloade dem fra vores billedbank. Foto- og filmbanken indeholder billeder til brug i markedsføringen af Norge som rejsemål.

Tilladelse til brug af indhold på visitnorway.dk

For at få tilladelse til at bruge visitnorway.dk’s indhold skal du kontakte os og beskrive indholdet du ønsker at bruge, samt i hvilket øjemed det skal bruges. Angiv også webadressen på det ønskede materiale. Billeder og videoer kan downloades fra foto- og filmbanken, så det behøver du ikke kontakte os vedrørende.

Udgiverens erklæring

Udgiveren har gjort sit yderste for at kreditere alle bidragsydere retmæssigt. Skulle det i enkelte tilfælde være overset eller være mangelfuldt krediteret, vil det med glæde blive rettet op så hurtigt som muligt.

Du bør ikke dele, tagge eller udgive indhold, der overtræder andres rettigheder. Påstået ulovligt og/eller stødende indhold vil blive fjernet straks efter meddelelse til visitnorway.com

Generelle betingelser for brug af disse websider

Se vore juridiske bestemmelser.