Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Farsund Resort Norway
Farsund Resort Norway.
Photo: Morten Teinum @ Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Overnatning

Bo i et fyrtårn ved havet, sov i en hytte i fjeldene, eller vælg et hotel i en af byerne for at være tættere på begivenhederne.
Hotel Scandic Bystranda Kristiansand
Scandic Hotel Bystranda Kristiansand.
Photo: Jorunn Jensen/Visit Sørlandet
Hamresanden, Kristiansand
Hamresanden Camping.
Photo: Anders Martinsen / Visit Sørlandet
Aerial photo of Neset Camping in Setesdal
Neset Camping.
Photo: Anders Martinsen, Visit Sørlandet
Ad

Overnat i Kristiansand Dyrepark

Hvorfor ikke tage hele familien med og bo i dyreparken? I Thorbjørn Egners Kardemommeby kan du bo i et af de idylliske, små hvide huse eller overnatt i Abra Havn piratby.

Overnatning i Syd-Norge

Camping

Sørlandet har et stort udvalg af campingpladser af høj kvalitet, både ved kysten og inde i landet. Her kan der sædvanligvis overnattes i hytte, samt naturligvis i telt, campingvogn og autocamper.

Hoteller og gæstehuse

Der er mange hoteller at vælge mellem idet sydlige Norge, heraf de fleste i de større byer. Rundt omkring i regionen finder du også et stort udvalg af gæstehuse der tilbyder Bed&Breakfast i skønne omgivelser.

Hytter og lejligheder

Sørlandet har længe været nordmændenes foretrukne sommerdestination, og her er derfor mange hytter og lejligheder. Mange af disse udlejes, nogle privat, men de fleste gennem større udlejningsbureauer.

Feriecentre

I den sydlige del af Norge, og særligt langs kysten, er der mange feriecentre. Disse centre er særligt velegnede til børnefamilier, og de findes ofte ganske tæt ved byerne.

Fyrtårnsferie

Overnat i et fyrtårn på den norske riviera. Sov i de gamle fyrvogterboliger, vågn op sammen med solen, og spis din morgenmad udendørs til bølgernes sagte skvulpen og mågernes dans.

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad