Norway Now
Choose Language
Search
Girls in Abra Havn
Family holiday in Abra Havn.
Photo: Morten Teinum, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Overnatning i Kristiansand

Bo på et af Kristiansands hoteller, lej en hytte ved havet, eller lyt til børnene – overnat i Kristiansand Dyrepark. Kristiansand regionen byder på et rigt udvalg af overnatningsmuligheder – hoteller, campingpladser, hytter og lejligheder.

Hoteller

I centrum af Kristiansand finder du internationale hotelkæder. Alle hoteller i Kristiansand centrum ligger i gåafstand til hverandre. De fleste hoteller kan tilbyde specielle sommerpriser, samt weekendophold til fornuftige priser hele året.

Overnat i Dyreparken i Kristiansand

Hvorfor ikke tage hele familien med og bo i Dyreparken i Kristiansand? I Thorbjørn Egners Kardemomme by kan du bo i et af de idylliske, små hvide huse eller overnatt i Abra Havn - piratby. Der ligger også andre hoteller og hytter i nærheden af Kristiansand Dyrepark.

Camping i Kristiansand

Kristiansand har et godt udvalg af campingpladser, både ved kysten og inde i landet. Her kan der sædvanligvis overnattes i hytte, samt naturligvis i telt, campingvogn og autocamper.

Bo tæt på havet, for eksempel på Skottevik Feriesenter, Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen, Hamresanden Resort eller Trysnes Marina. Her kan du også leje båd eller kano, og det arrangeres ofte fisketure, dykning eller andre aktiviteter i nærområdet.

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad