Skip to main content
Unknown Component
civid: 586bfbf311665b0807e1b4a5
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansand

TripAdvisor rating of 4.5

6

M/S Maarten - Charterbåt

Ønsker dere en drømmetur i den Sørlandske skjærgård?

Skjærgården utenfor Kristiansand er unik. Her finner du de gamle lune uthavnene hvor losene, gjennom årene har holdt et årvåkent øye med havet utenfor. Her finner du kystfolkets bosetninger med idylliske skipperhus fra 1800 tallet, sjarmerende viker og et yrende båtliv.

M/S Maarten kjører dere gjennom den berømte Blindleia med de gamle uthavnene Gamle Hellesund, Ulvøysund og Brekkestø eller tar dere en tur vestover til Ny Hellesund. Ny-Hellesund er en av de største og best bevarte uthavnene langs Sørlandskysten og kulturmiljøet i Ny-Hellesund ble fredet ved kongelig resolusjon i 2016.

Meny og fristelser. Om bord kan vi servere lunsj eller middag med tilhørende drikke. Vi mener at kvaliteten på maten er en viktig del av skjærgårdsopplevelsen og hva passer da bedre enn å smake på havets delikatesser. Vi serverer ferske reker, fylte krabbeskjell, grillet scampi for å nevne noe.

M/S Maarten er sertifisert for 100 passasjerer. Vi har plass til 70 passasjerer nede i salongen og god plass oppe på soldekk. Salongen har store vinduer som gjør at det er mulig å se alle severdighetene i en lun atmosfære. Timeprisen vår er fra kr. 6.600 inkl. mva.

Last updated: 12/19/2023

Source: Visit Kristiansand

M/S Maarten - Charterbåt

Senest besøgte sider