VIGTIGT! Læs denne information om Coronavirus og din rejse til Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Magic Moose in Trysil
Trysil.
Photo: Hans Martin Nysæter
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Cykelstien Magic Moose er blevet cyklet 70.000 gange på to år, hvilket gør den til en af Trysils mest populære sommerattraktioner.

Stien Magic Moose åbnede egentligt i 2015, men der skulle gå to år før den var helt komplet. ’Moosen’, som den også kaldes, strækker sig over ikke mindre end syv kilometer, fra toppen af Fjellekspressen og ned til bunden af skianlægget.

Lyder det let? Så er det fordi du ikke har prøvet den endnu!

En tur ned ad Magic Moose kan give selv erfarne mountainbikere en god dosis adrenalin, og dine benmuskler vil sikkert være noget ømme den næste dag. Én ting har de, der prøver stien, til fælles: et stort smil når de er har gennemført. For den er virkelig sjov – både for børn og voksne.

Magic Moose i Trysil
Magic Moose i Trysil.
Photo: Marcus Möller / Destinasjon Trysil SA
PLAY VIDEO

Flyd ned ad fjeldet

Hvad er der så speciel ved denne sti, spørger du? Jo, i hvert fald i Skandinavien er den helt unik. Det er endda en af de længste af sin slags i Nordeuropa. Du kører ned ad bakke, men det er ikke ’downhill cykling’. Det er snarere en flydesti med sving og hop (som det er helt okay at passere på en stille og rolig måde). Magic Moose er en såkaldt ’blå sti’, hvilket betyder, at den ikke er egnet til alle. Men hvis du har god føling med dine bremser, og mestrer lillesøsteren ’Sweet Dreams’ i Gullia-området, så er du også klar til at prøve kræfter med den magiske Moose.

Vi anbefaler, at du hyrer en instruktør fra Trysilguidene – det kan gøre turen både sjovere og sikrere.

Som at køre på ski med to hjul

Magic Moose har meget tilfælles med skiløb. Du tager liften op og cykler ned, tager liften op og cykler ned, holder pause, tager liften op og cykler ned. Og før du ved af det, er dagen slut. Med My SkiStar kan du holde styr på, hvor mange gange du har taget liften op, samt hvor mange højdemeter du har kørt ned i løbet af dagen. Du kan også samle mærke og sammenligne dine resultater med vennerne. Hvem får kørt flest højdemeter i år?

Følg Trysil Bike Arena på Facebook og vær opdateret med nyheder.

Cykling i Trysil

Familievenlige Trysil er blevet et hot spot for cykelferier. Trysil Bike Arena har 100 kilometer naturlige single tracks samt kilometer efter kilometer af konstruerede stier.

Sæson

Højsæsonen for cykling i Trysil varer fra den 15. juni til den 15. oktober. Stierne er åbne, så længe der ikke er sne.

Læs mere om cykling i Trysil.

Se flere muligheder med cyklen i Trysil

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen