Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trysil Trysil
Credits
Trysil.
Photo: Jonas Hasselgren
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Trails og tracks til alle i Trysil

Familievenlige Trysil er blevet et hot spot for cykelferier. Trysil Bike Arena har 100 kilometer naturlige single tracks samt kilometer efter kilometer af konstruerede stier.

Trysil Bike Arena - sticykling for hele familien

Mange mennesker tænker på sticykling som en aktivitet udelukkende for de mest fanatiske cykelryttere. Intet kunne være længere fra sandheden, i hvert fald ikke i Trysil - her kan alle finde den perfekte sti. Her er gode baner med pump tracks og skills course, hvor nybegyndere kan øve indtil de er klar til selve parken.

Her er også lette grønne og blå stier for alle, der har lært at cykle uden støttehjul. Yderligere er der et omfattende netværk af naturlige stier, og du kan tage skiliften op til de mange bends og turns. Så når vi siger, at der er en sti for alle, så mener vi det virkeligt - fra begynder til pro og fra 6 til 60 år (og mere!).

Magic flow

Lige midt i resortet ligger Magic Moose. Dette 7,5 kilometer lange spor (blandt de længste i Europa, intet mindre) har rigeligt med hop, sving, stenede sektioner og lange træbroer. Det er flydende, det er sjovt - og det er gratis hele døgnet rundt. Vi anbefaler at du er prøver denne bane mens liften er åben - det er klart den letteste måde at komme op til starten.

Maksimal sjov på Gullia

Det nye område Gullia byder på cykeloplevelser, du ikke kan finde andre steder. Gullia ligger centralt ved Trysil Turistsenter, og består af grønne og blå stier med masser af sjove udfordringer. Hvad med 350 meter sammenhængende træbroer gennem Sherwoodskoven? De konstruerede cykelstier kan også bruges af de yngste i familien. Find din egen stil og din egen sti.

Sæson

Højsæsonen for cykling i Trysil varer fra den 15. juni til den 15. oktober. Stierne er åbne, så længe der ikke er sne.

Summer in Trysil - nature's theme park

Alt på ét sted

Trysil byder velkommen til cykelryttere på alle niveauer, og det er let at bruge en masse tid her. TrysilGuidene kan introducere dig til sticykling og hjælpe dig til at blive bedre. De arrangerer også guidede ture. Overnatning kan ske lige ved sporene, og du kan leje cykler og udstyr samt spise lige i nærheden. Sammen med de andre aktiviteter som rafting, vandring, crazy golf og ridning i skoven er hele familien sikret gode ferieoplevelser sammen.


Cykelrelaterede begivenheder i Trysil

Udforsk sporene på Utflukt - 22.-25. juni

Tidligere deltagere er uden tvivl enige i, at Utflukt er både den største og den bedste begivenhed for sticykling. Utflukt tilbyder cykeloplevelser i nogle af de fineste tracks i Norge, og kan nydes af alle, uanset niveau, køn, alder og udstyr.

Deltag i Trysilrittet - 30 juni-1 juli

Trysilrittet har noget for de fleste: Terræncykelløb, fjeldcykelløb og familiecykelløb. Det vigtigste løb er dog det 75 kilometer lange seedingsløb til Birkebeinerrittet og Grenserittet. For det meste cykles der på grusveje, men der er flere sjove passager undervejs. Fjeldløbet Topprittet er en reel udfordring for dem, der tænder på hårde stigninger. Kom og vær med!


Et godt cykeltilbud i Trysil

Sticykling for hele familien i Sherwoodskoven

Ved Radisson Blu Resort Trysil venter 20 kilometer præparerede stier på dig og din familie.

Vælg en let grøn sti, eller prøv noget lidt mere udfordrende på en rød sti. Prøv også velodrome-stier - specielt konstruerede træstier og -broer. Du behøver blot en enkelt omgang for at mestre stien. Og så du vil have mere!

Cykler kan lejes på SportLodgen, sportsforretningen på Radisson Blu Resort Trysil.

Pris fra NOK 1.345 pr. nat i et dobbeltværelse inklusiv morgenmad, madpakke og indgang til velværeafdeling.Sådan kommer du hertil

 • Med fly

  Med fly

  Oslo Lufthavn ligger to timers kørsel fra Trysil.

  Der er adskillige daglige busforbindelser mellem Trysil og Oslo Lufthavn hvert årThere are several daily departures by express bus between Trysil and Oslo Airport throughout the year.

 • Med bil og bus

  Med bil og bus

  Det tager cirka 2,5 timer at køre fra Oslo til Trysil.

  Adskillige busser kører dagligt mellem Trysil og Oslo. Det anbefales at booke i forvejen om vinteren, hvor busserne ofte er helt fyldte. Se NOR-WAY Bussekspress' hjemmeside for priser og køreplaner.

 • Med tog

  Med tog

  Den nærmeste station ligger i Elverum, cirka 70 kilometer fra Trysil. Der er adskillige forbindelsesbusser mellem de to byer hver dag. Togturen fra Oslo til Elverum tager cirka 2 timer. Se NSB's hjemmeside for priser og køreplaner.Opdag mere

Your Recently Viewed Pages