Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
The Skjærgårdsruta route in Telemark
Telemark.
Photo: Visit Telemark
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Langs kanalen, ved kysten eller på fjeldet

Telemarks landskab er rammerne for en spændende cykelferie med endeløse muligheder: træd i pedalerne langs Telemarkskanalen, cykl langs kysten, hop fra ø til ø eller tag op på Hardangervidda, Europas største fjeldplateau.

Cykeltilbud i Telemark

Mountainbiking på Hardangervidda

Tag en cykeltur på Hardangervidda, der ikke bare er Norges største nationalpark, men også Europas største fjeldplateau. Kabelbanen Krossobanen bringer hurtigt dig og din cykel fra Rjukan og op til udgangspunktet 886 meter over havets overflade.

Ruten er godt afmærket og godt vedligeholdt. Der er adskillige fiskesøer langs vejen, hvor du kan fange ørred. Efter 30 kilometer ankommer du til Kalhovd Turisthytte til et måltid mad og et velfortjent hvil.

Pris fra NOK 1.595 pr. voksen og NOK 1.095 pr. barn, inklusiv frokost, billetter til Krossobanen, tre-retters middag og overnatning med morgenmad.

Kanalruten i Telemark

Kanalruten følger veje med kun lidt trafik, gennem overraskende dramatiske landskaber. Omgivet af kanalen, søer og fjelde er dette en smuk, men krævende cykeltur, med et par stigninger undervejs.

Pakketuren kombinerer cykling med en bådtur. Du kan dele turen op i adskillige etaper som du ønsker. De fleste cykler turen fra Ulefoss til Dalen på to dage, mens andre foretrækker at tage den lidt mere med ro. Ruten kan cykles i begge retninger, og etaperne kan varieres fra 20 til 113 kilometer.

Ruten er en del af den nationale cykelrute 2, og der er flere hoteller og campingpladser undervejs. Vær opmærksom på, at antallet af overnatningssteder kan være sparsomt visse steder, især mellem Vrådal og Dalen.

Pris fra NOK 1.290 pr. person inklusiv én overnatning, bådtur og cykeltransport.

Skjærgårdsruta

Nyd en cykeltur i storslåede omgivelser langs kysten fra Langesund til Kragerø. Du følger den afmærkede nationale cykelrute 1. Denne weekendtur, der er velegnet til alle, giver dig masser af frisk luft, god mad og dejlige oplevelser.

Start med et godt måltid mad og en overnatning på det nyligt renoverede Quality Hotel & Resort Skjærgården fredag eftermiddag. Cykelturen næste dag er 45 kilometer lang. Ved ankomst til Kragerø Resort kan du nyde resten af eftermiddagen på hotellet, svømme i havet og se frem til en velsmagende middag.

Udflugt til Hardangervidda med cykel og båd

Denne cykeltur på Hardangervidda kombineres med en vidunderlig bådtur på søen Mårvatn. Først tager du Krossobanen op til udgangspunktet, 886 meter over havets overflade. Herfra cykler du 30 kilometer til Kalhovd Turisthytte, hvor du svinger til venstre og cykler yderligere otte kilometer.

Ved Synken tager MB Mårfjord dig med over søen. Sørg for at tjekke sejlplanen i forvejen, der er kun en afgang om aftenen. Bådturen tager cirka 40 minutter, og kaptajnen viser dig, hvor du sikkert kan stille din cykel.

Sov i Mårbu Turisthytte om natten, og sejl tilbage til Synken og din cykel næste dag.

Pris fra NOK 1.795 pr. voksen og NOK 1.150 pr. barn (4-12 år), inklusiv frokost, billetter til Krossobanen, tre-retters middag og overnatning med morgenmad.

Find vej

Se alle de spændende tilbud fra Telemark på kortet herunder.

Cykling i Telemark
Cycling on the Hardangervidda brings you into beautiful and charming high mountain nature. Read more
Sykkel på Hardangervidda
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs en av verdens åttende underverker som ble hugget inn i fjellet for over 100 år siden. Følg… Read more
Kanalruta
En vakker og idyllisk sykkeltur på solkysten mellom Langesund og sommerbyen Kragerø! Read more
Skjærgårdsruta - vakker sykkeltur langs Telemarkskysten
Kombiner denne fantastiske sykkelturen på Hardangervidda med båttur over den vakre og idylliske innsjøen, Mårvatn! Read more
Sykkelpakke 2: Med sykkel og båt til Mårbu - 2 dager
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sådan kommer du hertil

  • Telemark cycling car

   Med bil

   E18 løber gennem den sydlige del af Telemark, når du kører mellem Oslo og Kristiansand/Stavanger, mens E134 løber gennem de midterste/øverste dele af regionen til Hardanger og Haugesund.

  • Telemark cycling boat

   Med båd

   Telemark ligger ikke så langt fra havnene Kristiansand, Larvik og Langesund, hvorfra der er færgeforbindelser til Hirtshals med Color Line og Fjord Line.

  • Telemark cycling plane

   Med fly

   Den nærmeste lufthavn med internationale flyforbindelser er Sandefjord Lufthavn Torp. Der er direkte flyafgange mellem København og Sandefjord mew Widerøe.

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen