VIGTIGT! Læs denne information om Coronavirus og din rejse til Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Oslo
Keep it cool in Oslo.
Photo: VisitOSLO

muteplay/pauseplay/pause

Adriana og Tor testede byens vinteraktiviteter

Adriana Stanciu fra Rumænien og Tor Johansen fra USA, to af #visitoslo2018-gæsterne, blev udfordret i vinteraktiviteter blot få minutters offentlig transport fra Oslo.

Det ene øjeblik går du på højhælede sko på strøget i Oslo, det næste står du over skyerne og er klar til at tage turen ned ad pisten på ski eller kælk.

”Den perfekte by at opholde sig så meget udendørs som muligt”

En olympisk følelse

Adriana, hvordan føltes det at glide ned af den 2.000 meter lange kælkebakke?
”Det var slet ikke så farligt, bare masser af action og sjov i Oslos vinterlandskab. Jeg følte mig både som en olympisk deltager og som et lille barn. Og det tog kun omkring 10 minutter at tilbagelægge de to kilometer på Korketrekkeren.”

Kælketuren var bare opvarmning til alpint skiløb, snowboarding og langred?
”Ja, og skiløb var øverst på min ønskeseddel. Jeg havde ski under fødderne for første gang i mit liv i Oslo Skimore, og det var fedt! At løbe langrend gennem skoven var højdepunktet i løbet af mit ophold i Oslo. Hvad mere kan man ønske sig, end en stille skov, hvid sne, og frisk luft? Jeg er faldet for denne sport, og jeg vil blive ved med at dyrke den.”

Oslo
Oslo.
Photo: VisitOSLO

Hvad synes du om den usædvanlige blanding af natur og byliv i Oslo?
”At have skoven så tæt på gør Oslo til et magisk sted. Det er en stor, naturlig legeplads, og jeg er meget misundelig på Oslos beboere.”

Tor, hvordan fandt #visitoslo2018-gruppen i det hele taget tid til at spise?
”Efter kælketuren var Frognerseteren-restauranten lige foran os, og det føltes meget autentisk og specielt. Jeg kunne lide det hele, fra det tørrede rensdyrkød til brødet og grøntsagerne. Men højdepunktet for mig var at smage rømmegrøt, en norsk grød. Først ville jeg egentligt ikke, men jeg fandt ud af, at det er en elegant ret med en snert af kanel. Det var rigtigt lækkert, og jeg vil prøve at lave det selv, når jeg kommer hjem.”

Adriana, føler du dig i bedre form efter alle aktiviteterne?
”Jeg er en udendørsperson, og det var den perfekte by at være udendørs i. Og næste gang jeg er i Oslo, vil jeg prøve nogle flere ting.”

Hvilket råd vil du give til fremtidige turister i Oslo?
”Nyd det rene, subarktiske landskab. Vær taknemmelig og sæt pris på nordmændene og deres kultur, som er baseret på tætheden til naturen og en simpel levemåde. Få et skud natur selv.”

Tor, hvordan er Oslo anderledes fra andre hovedstæder?
”Den offentlige transport i Oslo er suveræn. Det er let og ligetil at komme rundt, især med et Oslo Pass. Jeg var meget imponeret. Og du kan ofte skifte mellem tog, sporvogn, metro og bus. Selvom besøget var kort, var det muligt at komme rundt og se meget, alt sammen på grund af velfungerende offentlige transportmidler. Los Angeles kunne lære meget.”

Da de mange vinteraktiviteter var færdige, indlogerede Tor, Adriana og resten af #visitoslo2018-gruppen sig i varme værelser på Radisson Blu Plaza Hotel, lungerne fyldte med frisk luft.

 

Et innlegg delt av Tor Johansen (@torphoto)

Mere om deres Oslo-eventyr

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen