Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Oslo
Oslo is Cool in the Winter.
Photo: VisitOSLO

muteplay/pauseplay/pause

Ti blind dates med Oslo

Ti åbensindede, men kræsne social media-mennesker fra hele verden fandt ud af, hvad Oslove drejer sig om. De fik hjælp af lokale med insiderviden.

At ankomme til en helt ny by, og, som her, prøve vinterbadning, kan få alle til at føle sig en smule usikre på sig selv. Dette er historien om det stik modsatte – men da vores ti gæster betrådte den knitrende sne i Oslo Lufthavn var dette langt fra indlysende.

De besøgte Oslo for første gang og blev fangede

Det hele startede, da Lonely Planet pludseligt udpegede Oslo som en af de bedste byer at besøge i 2018. Ud af flere hundrede ansøgere blev ti personer udvalgt af VisitOSLO for at finde ud af, om den velkendte guidebog havde ret.

Den moderne restaurant Maaemo, der fik tre stjerner i Michelinguiden i 2019, har allerede inspireret andre spisesteder i Oslo til at løfte friske, lokale råvarer til nye kulinariske højder. Adskillige steder serveres kaffen af verdensledende baristaer, og barer som Himkok nævnes blandt de mest interessante i verden. Alligevel kom Lonely Planets velsignelse en smule som et lyn fra en klar himmel.

Livsstilen i Oslo er ganske anderledes fra andre byer, ofte ganske forfriskende. For eksempel blev vores gæster opfordret til at prøve vinterbadning i Oslofjorden fra sauna-fartøjet KOK Oslo, for at opbygge appetitten før frokosten.

"At hoppe i det iskolde vand direkte fra saunaen, for derefter at skulle give interview foran VisitOSLOs kameraer, er en af de bedste oplevelser i mit liv indtil nu," siger Daniel Campos Sanchéz fra Peru.

”Oslo handler om at se de ting, du kom for at se, samt de ting, du ikke anede du kom for at se!” -Zélia Monteiro

Oslo
Oslo.
Photo: VisitOSLO

Zélia Monteiro fra Frankrig tilføjer hurtigt, at ”Oslo handler ikke om bare at krydse endnu en destination af på listen, det handler om at se de ting, du kom for at se, men også alle de ting, du ikke anede du kunne se. Denne tur har helt seriøst været den bedste i mit liv.”

Vores ti gæsters SoMe-profiler blev hurtigt opdaterede med adskillige spontane posts, med fingerpeg om det usædvanlige mix af urbant storbyliv og oplevelser i naturen. ”Du kan rent faktisk trække vejret i Oslo, og det er sjældent muligt i en hovedstad,” siger Zélia.

Disse ti Oslo-historier har muligvis nogle af de samme uforpligtende egenskaber som en blind date, i og med at Oslo og de ti rejsende aldrig havde mødtes før. Og for Daniel var det et match:

”Jeg havde sådan en god oplevelse, at jeg faktisk gerne vil bo i Oslo i en længere periode, for virkelig at vise byen frem for verden. Folk skal se den og opleve den. Hvilken smuk og fantastisk by!”

Mere om deres Oslo-eventyr

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af vores partnere.

Oslo tilbyder også ...

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen