Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Hemsedal Hemsedal
Credits
Hemsedal.
Photo: Nils-Erik Bjørholt - Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

De skandinaviske alper

Se vores bedste vandretilbud og -tips til fjeldene omkring Hemsedal - et fremragende skiområde, der også er en favorit blandt sommergæster.

Hemsedal er populært blandt skiturister, men tiltrækker også mange turister om sommeren. De savtakkede fjelde i området gør, at dalen har skaffet sig tilnavnet "de skandinaviske alper".

Prøv en eller flere af Hemsedals Top 20-vandreture - afmærkede vandrestier til tyve forskellige toppe. Vandring er den mest populære sommeraktivitet i området, med mere end 20.000 registrerede besøg hvert år.

Du behøver ikke at være en veteran indenfor vandring for at kunne nyde de norske fjelde og landskaber. Hemsedal har udviklet over 40 afmærkede vandrestier i forskellige sværhedsgrader, alle med en fantastisk udsigt over de smukke landskaber med vandfald, fjelde, elve og søer.

De letteste toppe er gode til nybegyndere og familier, eller som korte aftenvandringer for erfarne vandrere. De længere vandreture passer til øvede og erfarne vandrere.

Summer in Hemsedal


Guidet vandretur til Hemsedals skjulte perler

Bestig det højeste punkt i Hemsedal (1.920 meter over havets overflade) på en kombineret cykel- og vandretur. Vi starter med at cykle 4,5 kilometer til foden af Høgeloft, efterfulgt af 12 kilometers vandring.

Denne vandretur er krævende, med en stigning på 800 meter, men det er anstrengelserne værd: fra toppen af Høgeloft får du en vidunderlig udsigt over Hemsedalen og fjeldene i Jotunheimen.

Det anbefales at man er mindst 12 år gammel og i god fysisk form.

Pris fra NOK 950 pr. person, inklusiv cykel og guide.

Vandring i Golsfjellet og indkvartering på Storefjell Resort

Find nogle af de mest seværdige udsigter i Hemsedal med hjælp fra en erfaren guide, der kender alle hemmelighederne uden for de afmærkede stier. Vandreturen tager cirka fem timer at gennemføre. Det er ikke en svær tur, men kan udføres af hele familien.

Hver onsdag mellem den 5. juli og den 30. august 2017. Mødested: Hemsedal Turistkontor, kl 09.45. Tag bilen med - der er en kort køretur hen til vandreturens udgangspunkt.

Pris fra NOK 150 pr. person (voksen) eller NOK 75 (barn). Familiepris: NOK 400 (2 voksne og 2 børn).

Vandring i Golsfjellet

Nyd de naturskønne fjelde og den smukke udsigt på Golsfjellet. Takket være placeringen mellem regionerne Hallingdal og Valdres kan du opleve et vidtstrakt og varieret landskab med let tilgængelige tinder over trægrænsen. Du har udsigt i retning af det populære Jotunheimen og Skogshorn i Hemsedal.

Vandreprogrammet indeholder en brochure med en beskrivelse af vandreruterne, hvis stier er gode og velafmærkede. Vandreturene egner sig til såvel familier som ældre.

Vandring i Golsfjellet og indkvartering på Storefjell Resort

Lær det venlige fjeldterræn i området omkring Golsfjellet i Hallingdal at kende.

Indkvartering på Storefjell Resort inklusive et kort og anbefalinger til ture. Tilbuddene inkluderer halvpension/helpension efter eget valg.

Pris fra NOK 690 pr. person


Vandring i Hemsedal
Top 11 - hiking program for the whole family “Top 11” - is a hiking program for everybody. All trails are marked so that it will be easy to find your… Read more
Topp 11 - Golsfjellet
Hike to the top of 11 different mountains on Golsfjellet and get the chance to win a winter holiday stay at Storefjell. The mountain tops are… Read more
Storefjell Top 11
From Hemsedal town centre drive to the end of the lake of Eldrevatn, ca 26 km, on the road 52 direction Lærdal/Bergen. Take the small gravel road to… Read more
Høgeloft 1920 masl
The footpaths in Hemsedal are a natural feature of the surroundings, following old cattle tracks, farm roads and paths. The paths provide beautiful… Read more
Hiking trails
Click to activate
Select
  Click to activate

  Sådan kommer du hertil

  • Med bil

   Med bil

   Hemsedal ligger halvvejs mellem Oslo og Bergen på Rv52. Den nemmeste måde at komme rundt i området på er med egen bil, eventuelt en udlejningsbil.

  • Med fly

   Med fly

   Rejs med fly til Oslo eller Bergen, og fortsæt med bil eller bus til Hemsedal, som ligger ca. 200 kilometer fra Oslo.

  • Med bus

   Med bus

   Der er daglige busafgange mellem Oslo og Hemsedal hele året rundt. Busserne stoppe ved Oslo Lufthavn og Hønefoss.  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages