Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Mountain biking in Valdres
Mjølkevegen in Valdres.
Photo: Birgit Haugen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Udforsk de skønne cykelstier i Valdres

Et åbent fjeldlandskab, storslåede udsigter, nuttede får, venlige værter og hjemmelavede måltider er bare nogle af grundene til, at du bør tage til Valdres på din næste cykelferie.

Cykelpakker ved Mjølkevegen

Mjølkevegen fra start til slut (250 kilometer)

Få den ultimative cykeloplevelse, og udfordr dig selv på de 250 kilometer lange smukke fjeldveje. Ruten tager 4-6 dage afhængigt af dit niveau og dine ønsker – der er masser af ting, du kan se og foretage dig på vejen!

Ruten byder på nogle udfordrende strækninger, så vi anbefaler ikke, at begyndere eller små børn tager hele ruten.

Mange cyklister starter eller slutter turen på Storefjell Resort Hotel i Gol eller Ruten Fjellstue i Espedalen/Vinstra. Kontakt Turistkontoret i Valdres (tlf. 0047 61 35 94 10), hvis du har brug for en personlig rejseplan. De står klar til at hjælpe.

Mjølkevegens familierute (35 kilometer)

Mjølkevegens familierute er en nem rute for at nå de forskellige indkvarteringsmuligheder i fjeldene i Vaset og Storefjell. Den er alletiders til familier med børn, mindre erfarne cyklister eller blot dig, der foretrækker at tage det stille og roligt.

Nyd roen og udsigten, indånd den friske luft, og besøg nogle af landstederne i fjeldene med alle de græssende dyr.

Pris fra NOK 955 pr. person pr. overnatning inklusive indkvartering, morgenmad, madpakke og middag. Halv pris for børn i alderen 6-15 år, børn i alderen 0-5 år er gratis. Mulighed for cykelleje og transport af bagage efter forespørgsel.

Mjølkevegens naturskønne rute (160 kilometer)

Denne del af Mjølkevegen er udfordrende og nem på samme tid. Men én ting er sikkert – her får du dig en oplevelse for livet. Bådturen med den over 100 år gamle M/B Bitihorn over Bygdin-søen gør dette til en helt særlig tur.

Dele af ruten kræver, at du er i fornuftig form, men det er anstrengelserne værd: Belønningen er en ikke mindre end bjergtagende udsigt og en nem tur ned ad bakken, når du når over på den anden side.

Pris fra NOK 999 pr. person pr. overnatning inklusive indkvartering, morgenmad, madpakke og middag. Der er mulighed for cykelleje og transport af bagage efter forespørgsel.

Andre lette cykelture i Valdres

Cykel-eldoradoet ved Storefjell Resort Hotel

Gør Storefjell Resort Hotel (1.001 meter over havets overflade) til dit udgangspunkt for cykelture i Valdres og Golsfjellet. Her er let adgang til adskillige afmærkede stier i skove, over fjeldvidder og gennem landlige omgivelser, og området er helt sikkert blandt de førende når det kommer til cykling i fjeldene. Storefjell er også start- og slutpunkt for Mjølkevegen.

Pris fra NOK 675 pr. nat inklusiv morgenmad, kort og ruteforslag. På Storefjell er der også et lille vandland, spa, cykelleje, ridemuligheder, transport til og fra tog- og rutebilstation, samt restauranter.

Cykelture for hele familien på Gomobu

Tag hele familien med på en let, 35 kilometer lang cykeltur med flotte udsigter. I kan cykle i jeres eget tempo, forbi gårde, marker og søer i det idylliske Jaslangen-område. Det højeste punkt på turen er Panoramavegen, hvor du har en 360 graders udsigt og kan se hele vejen til Jotunheimen Nationalpark.

Pris fra NOK 955 pr. nat i et dobbeltværelse, inklusiv morgenmad, madpakke og middag. Børn fra 0 til 5 år er gratis. Børn mellem 6 og 15 år får 50 % rabat.

På kortet

Se alle de interessante pakker og tilbud fra Valdres herunder.

Cykling i Valdres
Mjølkevegen er en sykkelrute som går mellom Vinstra i Gudbrandsdalen og Gol i Hallingdal, og som passerer gjennom store deler av Valdres.… Read more
Mjølkevegen (250 km)
Sykkeleldorado rundt Storefjell Resort Hotel, 1001 m.o.h. Med et stort nett av gode fjellveier og stier er Golsfjellet og nærliggende… Read more
Sykkeleldorado rundt Storefjell Resort Hotel, 1001 m.o.h.
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sådan kommer du hertil

  • Med fly

   Med fly

   Den nærmeste internationale lufthavn er Oslo Lufthavn, Gardermoen, som ligger 175 kilometer syd for det administrative center Fagernes og 215 kilometer fra Beitostølen. Biler kan lejes i lufthavnen.

  • Med bus

   Med bus

   Fra den centrale togstation i Oslo eller Oslo Lufthavn, Gardermoen, er der ekspresbusser til Fagernes og Beitostølen. Der er også busforbindelser fra Bergen, Lillehammer, Gjøvik og Gol.

  • Med tog

   Med tog

   Hvis dit udgangspunkt er Gol eller Vinstra, anbefaler vi, at du tager toget fra Oslo Lufthavn, Gardermoen, eller den centrale togstation i Oslo. På stationen kan du booke transport til dit hotel/din fjeldhytte.

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen