Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vulkana, Tromsø Vulkana, Tromsø
Vulkana, Tromsø.
Photo: CH / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Mød de arktiske hipstere i Norges nordligste storby

Tromsø downtown vrimler med alternative steder, hvor du kan møde de lokale feinschmeckere.

Tromsø er de opdagelsesrejsendes hovedstad – og også din, på din jagt efter fede caféer og barer. De mest eventyrlystne steder i Nord-Norges i særklasse største by får du serveret på et sølvfad i guiden The poor man’s connoisseur guide to Tromsø.

Denne på samme tid både brugbare og skøre håndbog er redigeret og udgivet af Erlend Mogård-Larsen og skrevet af (blandt andre) Sondre Sommerfeldt. Få selv øje på Tromsøs særlige evne til at indføre baggårdskunster på hovedgaden på din rejse mod nord.

Erlend Mogård-Larsen
Foto: Erlend Mogård-Larsen

Erlend Mogård-Larsen anbefaler disse særligt udvalgte steder for en offbeat Tromsø-oplevelse:

Ad

Mad og drikke

Hildr gastrobar

Dagens fangst forvandles til små men smagfulde retter i henhold til chefkokkens humør. Interiøret minder om en jægerhytte, med et strejf af pyntenips fra 1960erne. Kom tidligt på aftenen, for der bliver fuldt hus.

Adresse: Skippergata 11, 9008 Tromsø

Burgr bar

Spis og spil. Nogle af byens bedste burgere langes over disken i denne bar, hvis vægge prydes af gamle spilplakater. En spillemaskine fra 1970erne med over 2.000 spil sørger for underholdningen mens du venter.

Adresse: Skippergata 6, 9008 Tromsø

Aunegården

Byens ældste café serverer kage, under tiden er der pop-up events, og nogle gange sørger en DJ for stemningen. Drik en kop velbrygget kaffe – den bedste nord for polarcirklen.

Adresse: Sjøgata 29, 9008 Tromsø

Presis Tapas

Tapas-konceptet har også indtaget Nord-Norge, 2.500 kilometer fra den iberiske halvø. Resultatet er blandt andet konserveret og fermenteret rensdyr. Ved siden af ligger Circa café & bar.

Adresse: Storgata 36, 9008 Tromsø

Bardus Bistro & Bar

Eat Tromsø: Dette spisesteds motto er 'lokale rødder, international stemning'. Bardus er blandt de bedste bistroer i byen, med dertilhørende bar. Prøv en 'Tromsø Mix' – øl med tequila, appelsin og kanel.

Adresse: Cora Sandelsgate 4, 9008 Tromsø

Raketten

Arktisk fast food. Raketten er den bedste, mindste og mest træbeklædte pølsevogn i Norge, bygget i 1911. Navnet stammer fra det raketformede tag.

Adresse: Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

Tromsø


Ting at foretage sig

Blå Rock

Tromsø har opfostret mange rockbands, og Blå Rock har været deres rede siden 1991. Ejerne er stolte af udsmykningen og den permanente udstilling af rock-genstande, som for eksempel de signerede portrætfotografier af Elvis Presley og Frank Zappa.

Adresse: Strandgata 14, 9008 Tromsø

Tromsø bruktbokhandel

Den vildeste og skønneste butik i Tromsø er også den mest overfyldte. Denne lade med brugte bøger har også afdelinger med LEGO, Hobbit-relaterede ting og – selvfølgelig – masser af spil.

Adresse: Kirkegata 6, 9008 Tromsø

Flydende velvære. Vulkana er et lille skib med en drop-in spa, lige midt i byens havn, udråbt af Finnairs inflight-magasin som det bedste afslapningssted i Norden.

Adresse: Søndre Tollbodgate 17, 9008 Tromsø

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad