Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Cycling in Tromsø
Tromsø.
Photo: Eivind Gagnat/Tromsø Outdoor
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Et væld af cykeloplevelser i midnatssolens land

Sommeren i Norge er kort, men intens – midnatssolen lyser landskabet op, hvilket giver dig mulighed for at hoppe på cyklen og udforske de vidunderlige omgivelser med fjelde, fjorde, øer og høje plateauer hele døgnet rundt.

Cykeltilbud i Nord-Norge

4 dage på Finnmarksvidda

Bølgende bakker og store vidder, næsten usynlige spor på lyng og brusende elve. På en robust mountainbike kan du udforske den uberørte ødemark på Finnmarksvidda, de samiske hyrders legeplads.

Du vil være ledsaget af en guide med kogegrej og lappegrej, og overnatning finder sted i en hyggelig fjeldhytte.

Pris fra NOK 9,450 pr. person inklusiv transport, guide, sauna, overnatning og måltider.

Cykelrundtur på Senja

Denne tur starter og slutter i den arktiske by Tromsø. På turen kommer du ud til kysten med fjelde, fjorde og øer, hvorfra du fortsætter med færge til den storslåede natur på øen Senja. Under hele turen vil du kunne se midnatssol.

Der vil være masser af tid til at dyrke friluftslivet på topture eller yderligere cykeludflugter som en del af turen.

Pris: Fra NOK 10.150 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykling på Vesterålen

Se spektakulære fjorde, grønne fjelde, dramatiske tinder og hvide sandstande fra cykelsædet.

En cykelferie på Vesterålen er din mulighed for at komme tættere på den karakteristiske kystkultur i Nord-Norge. Cykelruterne er lette at følge, terrænet er varieret med kun få stigninger, and nogle steder er der ingen trafik. Huset på Yttersiden - overnatningssted og aktivitetsudbyder - kan hjælpe dig med at finde de rette ruter, uanset om du er på rendyrket cykelferie eller ønsker at kombinere med andre aktiviteter. Cykler kan lejes i Stokmarknes.

MTB-udfordringen Offroad Finnmark

Mountainbikeløbet Offroad Finnmark finder sted mellem den 27. juli og den 4. august 2018.

Hundredevis af erfarne mountainbike-ryttere deltager i løbet, der har ry for at være det mest krævende MTB-løb i verden. Løbet snor sig gennem Finnmarks øde landskaber på traktorspor og single tracks, samt gennem landskab uden veje eller stier, over bække, åer og elve.

Arktiske cykeleventyr i Lyngenfjord

Lej en cykel og begiv dig ud på eventyr i Lyngenfjord-områdets arktiske landskaber. Her er masser af single tracks og snoede skovveje blandt fjelde, grønne dale og krystalklare søer.

Fra midten af maj til august lyser midnatssolen sommernætterne op, så du kan køre så sent du lyster.

Der findes rigeligt med guidede ture, festivaler og konkurrencer for cykelryttere i Lyngenfjorden - få al den information du behøver på visit-lyngenfjord.com.

På kortet

Se de spændende tilbud på kortet herunder.

Cykeldestinationer i Nord-Norge
De smukke grønne Vesterålen-øer er endnu ikke hjemsøgt af masseturisme og byder på nem og varieret landevejscykling. Husk at besøge et par… Read more
Vesterålen
Tromsø, kendt som porten til polarcirklen, er udgangspunkt for cykelekspeditioner til øen Senja. Den mest populære cykelrute følger den vilde… Read more
Tromsø og Senja
De 1.800 meter høje Lyngsalperne rummer de mest utrolige fyrreskove, fjeldpas og lyngdækkede heder. Det er det perfekte sted for mountainbikere, der… Read more
Lyngenfjord
Vov dig ud på Finnmarksvidda-plateauet, en kæmpe vildmark med omstrejfende rensdyr. På terrængående cykel kan du følge ældgamle stier mellem… Read more
Alta og Finnmark
Cykeltilbud i Nord-Norge
Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Finnmark kan tilby. Uendelig vakker natur i den frodige og lune Altadalen og den lavt… Read more
Alta og Finnmarksvidda (4 dager)
Å oppleve Vesterålen fra sykkelsetet er å oppleve den fantastiske nordnorske kystkulturen på nært hold. Mens du legger kilometerne bak deg, vil du se… Read more
Øyriket Vesterålen på to hjul
Sykkelfestivalen inkluderer Europas tøffeste terrengsykkelritt som går 300 eller 700 kilometer non stop gjennom veiløst terreng på Finnmarksvidda.… Read more
Sykkelfestivalen Onroad og Offroad Finnmark 28.juli - 4.augst 2018
Opplev magiske Senja fra sykkelsetet. Turen starter og slutter i Tromsø. Read more
Sykkeltur på Eventyrøya Senja | Discover Norway
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sådan kommer du hertil

  Få mere rejseinformation på Nord-Norges officielle hjemmeside.

  • Northern Norway cycling/hiking boat

   Med båd

   En anden mulighed er Hurtigruten, som lægger til i 25 havne i Nordnorge, inklusive Vesterålen, Tromsø, Hammerfest, Nordkyn og Kirkenes.

  • Northern Norway cycling/hiking car

   Med bil

   I bil kan du nyde udsigten over det flotte landskab, når du kører rundt i Nord-Norge – men vær opmærksom på, at afstandene mellem de større byer kan være længere, end du tror. Der er mulighed for at leje en bil i alle lufthavne i Nord-Norge.

  • Northern Norway cycling/hiking plane

   Med fly

   Der er lufthavne i Bodø, Harstad/Narvik, Tromsø, Alta, Kirkenes og Longyearbyen, ud over 20 korte landingsbaner. Rejsetiden fra Oslo til Tromsø er ca. en time og 45 minutter.

  Mountain biking in Finnmark
  Offroad Finnmark.
  Photo: Steinar Vik

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen