Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Atlantic Road
Atlantic Road.
Photo: Terje Rakke/Nordic Life
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Norges skattekammer

Kystbyerne Molde og Kristiansund er oplagte baser for ture til nogle af de mest kendte attraktioner i Fjord Norge: Atlanterhavsvejen, Trollstigen og Romsdalseggen.


Dagsture i Nordvest-området

Atlanterhavsvejen

Atalnterhavsvejen består af syv broer, der fører over adskillige øer helt ude på kanten af det åbne hav. En køretur på denne vej er stor visuel oplevelse, hvor natur og moderne ingeniørkunst mødes og skaber en helt speciel køreoplevelse.

Trollstigen

Trollstigen er et sandt mesterværk og en turistmagnet af format. Vejen, der går mellem Åndalsnes og Valldal, har 11 hårnålesving langs bratte fjeldsider, der rejser sig op mod 1.600 meter over havets overflade.

Kristiansund og Molde

Det sprudler med kulturtilbud i Nordvests to hovedbyer.

Kristiansund er en af Norges mest særpægede byer, med en farverig efterkrigsarkitektur. Byen er også kendt for sine klipfisk.

I Molde løber Moldejazz af stablen i uge 29. Gå ikke glip af et besøg på Romsdalsmuseet og dets helt nye "Krona"-bygning, mens du er i byen.

Romsdalsmuseet

Denne flotte bygning stod færdig i 2016, og indeholder mange spændende udstillinger, både permanente og skiftende. Åben hver dag hele året rundt.

Romsdalseggen

Fra toppen af Romsdalseggen er en flot panoramaudsigt. Vandreturen er cirka 10 kilometer lang og tager op mod 7 timer at gennemføre.

Innerdalen

Innerdalen er fri for biltrafik - kun lyden af vandfald bryder stilheden. Der er overnatningsmuligheder i dalen, der af mange kaldes Norges smukkeste.


Aktiv i Nordvest

Terrænet i Nordvest indbyder til aktive oplevelser. Udforsk regionen til fods eller med en fiskestang i hånden.


Yderligere inspiration

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen