Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Fishing in the Geiranger fjord
Video Thumbnail - vimeo - Møre & Romsdal - fishing in paradise Fishing in the Geiranger fjord

Fiskeri i Møre og Romsdal

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fjorde med stimevis af fisk

Norges berømte fjordområde er et af landets bedste steder for fiskeri. Besøg for eksempel Romsdalsfjord, eller prøv kræfter med havfiskeri ved Atlanterhavsvejen.


Fishing at the Atlantic road

Fiskeri ved Atlanterhavsvejen

Hvis det er havet der kalder, bør du tjekke Atlanterhavsvejen ud. Her kan du fange sej, lubbe og andre store fisk fra en af de syv broer mellem de mange små øer ved Molde og Kristiansund.

Vejen er også en af Norges nationale turistveje og et populært sted at fiske for både turister og lokale. Læs mere om Atlanterhavsvejen.


Fiskeferie i Møre og Romsdal: Overnatning og aktiviteter

Hyggelig indkvartering og sjove udflugter - i Møre og Romsdal finder du ikke bare store fisk. Området har alt det der skal til for at du får den perfekte ferie.

Fiskeferie med familie og venner på Bergtun Hytter.

Lej en veludstyret hytte med plads til op til syv personer, og tag ud og fisk efter de fleste arter i de norske farvande. 

Hytterne Jonstua og Edvartstua kan lejes hele året rundt og er perfekte til en fiskeferie sammen med familie eller venner. Her har du alt det, du skal bruge under din ferie, og der er plads til op til 14 personer, hvis de lejes sammen. Gratis internet.

Der er mulighed for at leje to 18 fods både med 30 og 40 HK samt én 20 fods båd med 60 HK. Derudover kan der arrangeres fisketure til Atlanterhavet i en 27 fods Arvor-båd.

Ophold på Lillevik Hytter ved Atlanterhavsvejen

Bo roligt i en hytte ved stranden med udsigt til Atlanterhavsvejen og tæt på mange fiskeområder.

Lillevik Hytter ligger langt inde i en bugt i fjorden ved siden af havnebassinet og er et fremragende valg til feriegæster i alle aldre. Der er fire veludstyrede hytter med egen terrasse. Det frie udsyn til stranden og havnebassinet gør, at forældre nemt kan holde øje med deres børn.

Til hver hytte hører en 18 fods åben båd med en påhængsmotor af mærket Honda.  Derudover har vi to større udlejningsbåde.

Læs mere og book din fiskeferie hos Lillevik Hytter

Masser af fiskeaktiviteter på Lensmansgarden

Prøv fjordfiskeri på landet, hvor du i Romsdalsfjord har gode chancer for at fange fisk, der ville kunne hive et trofæ hjem.

Lensmansgarden er omgivet af smukke fjelde og en afslappende atmosfære. Glæd dig til timevis af fiskeaktiviteter langs marinaen ved fjorden, som ligger kun 500 meter væk.

Lensmansgarden har alle de faciliteter, du kan forvente af et ægte feriested for fritidsfiskere. Bo i en hyggelig lejlighed eller bjælkehytte. Båd inkluderet.


Komfort og kvalitet hos Fagervik Camping

Fagervik Camping ved Tresfjord er omgivet af storslåede udsigter og vild natur og er uden sidestykke, når det gælder komfort og kvalitet. Hvis du leder efter et fiskeområde med mulighed for at få en rekordfangst på krogen, er Fagervik Camping det helt rigtige sted!

De hyggelige hytter vender ud mod fjorden og ligger kun få meter fra vandet. Faciliteter inkluderer et separat soveværelse, et fuldt udstyret køkken, en stue og et badeværelse.

Fremragende fiskeri hos Måna Camping

Gør klar til mange timers fiskeeventyr i smukke Romsdalsfjord, som er omgivet af majestætiske fjelde.

En fantastisk placering og eminente muligheder for fiskeri har gjort Måna Camping til et paradis for fritidsfiskere. Romsdalsfjord er kendt for at være en af Norges reneste fjorde med en rig bestand af fiskearter. Området omkring Måna Camping rummer mange fantastiske muligheder for naturaktiviteter, fx vandring. Glæd dig også til masser af sjove strandaktiviteter.

Gør en kæmpefangst på Mittet Camping

Bliv bidt af en gal fisk i Langfjorden! Langfjorden er både kendt for sine mange forskellige fiskearter og for sine kæmpefangster. Mittet Camping byder på smukke naturomgivelser og fremragende muligheder for at fiske i havet, elven og fjeldsøerne.

Hytterne indeholder fire senge samt køleskab og komfur. På campingpladsen finder du bad, toilet og et fælles spiseområde. Mulighed for guidede fisketure.


Alsidigt fiskeri på Saltkjelsnes Camping

Prøv en ferie med alsidigt fiskeri i rolige naturomgivelser tæt ved havet, fjordene og søerne i Romsdalen.

Saltkjelsnes Camping er en sand perle midt i et frodigt landskab. Placeringen er perfekt til et spændende fiskeeventyr i Rødvenfjord, Langfjord eller Romsdalsfjord og søerne i fjeldene. Nogle af områdets mest almindelige fiskearter er torsk, helleflynder, kuller, sej, makrel, lange, havkat og rødfisk.

Faciliteter inkluderer et skur til rensning af fisk, fryserplads og en moderne servicebygning. Bo i en fuldt udstyret hytte med privat køkken og badeværelse.

Dybhavsfiskeri på Smøla Havfiskesenter

Få en rekordfangst i farvandene omkring Smøla, som vrimler med alverdens fisk.

Smøla Havfiskesenter har omfattende erfaring og viden om de bedste fiskeområder og lægger stor vægt på et højt sikkerhedsniveau. Hop ombord på fiskekutteren Freidig med egen skipper – eller hvad med selv at tage roret? Uanset hvad du vælger, har du gode chancer for at få en ordentlig kleppert af en fisk på krogen.

Bo i en rummelig lejlighed udstyret med alt det, du skal bruge for at forvandle dagens fangst til et gourmetmåltid. Om aftenen er du mere end velkommen til at besøge den lokale pub – hvem ved, måske får du fornøjelsen af en sømandsvise eller to!

Fiskeeventyr på Strømsholmen

Strømsholmens dykkecenter byder på mange spændende oplevelser både over og under vandoverfladen.

Centret, som ligger på Atlanterhavsvejen mellem Kristiansund og Molde, tilbyder indkvartering, aktiviteter og sightseeing. Af højdepunkter for dykkere kan nævnes et rigt havliv med over 1400 arter, inklusive sæler og spækhuggere, adskillige vrag i forskellige dybder, gigantiske kelpskove og hvide, sandede havbunde.

Tag med på en af de daglige fisketure, og øg dine chancer for at få torsk, sej, helleflynder eller en af de mange andre arter på krogen.


Top attraktion
Deepsea fishing at the Atlantic road, 3 hrs fishingtrip. Rental of fishingrod and aquafloat oveall. Boat: Hårek, 27 foot. Min/mac. 4 /12 personons Read more
Strømsholmen Seasport center - Daily fishing trips by the Atlantic Road
The feeling and the experience of a "whopper" on the hook! You never forget it! The waters around Smøla abound in fish of all kinds. Join our fishing… Read more
Deep sea fishing from Smøla Havfiskesenter
Saltkjelsnes Camping is a real gem by the sea, and offers a mixture of great fishing experiences and relaxation for those seeking the tranquility of… Read more
Saltkjelsnes camping - Thrilling fishing adventure
The houses Jonstua and Edvartstu is open to rent the hole year – max 7 people in each house. Two well equipted houses: contents all that you… Read more
Fishing at Bergtun houses
Get hooked on the fishing adventure in Langfjorden! The wooden cabins nestled in beautiful surroundings by Langfjorden, invite you to live the simple… Read more
Fishing at Mittet camping
Fjord fishing in Romsdalsfjord Lensmansgarden in Innfjorden is surrounded by beautiful, dramatic mountains. The reputation of quality fish in the… Read more
Fishing at Lensmansgarden
The beautiful location between majestic mountains, combined with outstanding fishing in the fjord, makes Måna Camping to a fisherman's paradise.… Read more
Fishing at Måna Camping
If you are looking for an ideal fishing location with possibilities to target big fish and huge catches, look no further. Whether you're a novice or… Read more
Fishing at Fagervik Camping
Click to activate
Select
  Click to activate

  Sådan kommer du hertil

  Møre og Romsdal er beliggende i den sydvestlige del af Norge. Du kan køre hertil i bil fra Oslo på én dag. Hovedvej E39 løber gennem området fra nord til syd.

  • Med bus og tog

   Med bus og tog

   Alle større byer er let tilgængelige med offentlig transport. En tur på Raumabanen (Åndalsnes-Dombås) fører dig gennem fantastisk natur og kan varmt anbefales.

  • Med færge

   Med færge

   Færgen fra Hirtshals sejler til Stavanger og Bergen flere gange om ugen hele året rundt.

   Der er regelmæssig færgedrift på fjordene.

  • Med fly

   Med fly

   Regionen har flere lufthavne (Volda, Ålesund, Molde og Kristiansund) med direkte fly til Oslo og andre europæiske byer. Du kan flyve direkte til Ålesund fra København.


  Sikkerhed på din fiskeferie i Norge

  Sikkerhedstips, så du kan forblive tørskoet

  • Hav altid sikkerhed i fokus. God planlægning reducerer risikoen for uheld.
  • Medbring det nødvendige udstyr, i velholdt stand og let tilgængeligt.
  • Hav respekt for havet og vejret. Sejl kun ud når det er sikkert.
  • Bær redningsvest.
  • Vær udhvilet og ædru. Sejl ikke en båd i påvirket tilstand, hvad enten det er alkohol eller stoffer.
  • Vær hensynsfuld, og husk på at sikkerhed, miljø og alles trivsels er et fælles ansvar.

  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages