Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fishing in the Geiranger fjord

Fiskeri i Møre og Romsdal

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fjorde med stimevis af fisk

Norges berømte fjordområde er et af landets bedste steder for fiskeri. Besøg for eksempel Romsdalsfjord, eller prøv kræfter med havfiskeri ved Atlanterhavsvejen.

Fiskeferie i Møre og Romsdal

Hyggelig indkvartering og sjove udflugter - i Møre og Romsdal finder du ikke bare store fisk. Området har alt det der skal til for at du får den perfekte ferie.

Fiskeferie med familie og venner på Bergtun Hytter

Lej en veludstyret hytte med plads til op til syv personer, og tag ud og fisk efter de fleste arter i de norske farvande. 

Hytterne Jonstua og Edvartstua kan lejes hele året rundt og er perfekte til en fiskeferie sammen med familie eller venner. Her har du alt det, du skal bruge under din ferie, og der er plads til op til 14 personer, hvis de lejes sammen. Gratis internet.

Der er mulighed for at leje to 18 fods både med 30 og 40 HK samt én 20 fods båd med 60 HK. Derudover kan der arrangeres fisketure til Atlanterhavet i en 27 fods Arvor-båd.

Masser af fiskeaktiviteter på Lensmansgarden

Prøv fjordfiskeri på landet, hvor du i Romsdalsfjord har gode chancer for at fange fisk, der ville kunne hive et trofæ hjem.

Lensmansgarden er omgivet af smukke fjelde og en afslappende atmosfære. Glæd dig til timevis af fiskeaktiviteter langs marinaen ved fjorden, som ligger kun 500 meter væk.

Lensmansgarden har alle de faciliteter, du kan forvente af et ægte feriested for fritidsfiskere. Bo i en hyggelig lejlighed eller bjælkehytte. Båd inkluderet.

Komfort og kvalitet hos Fagervik Camping

Fagervik Camping ved Tresfjord er omgivet af storslåede udsigter og vild natur og er uden sidestykke, når det gælder komfort og kvalitet. Hvis du leder efter et fiskeområde med mulighed for at få en rekordfangst på krogen, er Fagervik Camping det helt rigtige sted!

De hyggelige hytter vender ud mod fjorden og ligger kun få meter fra vandet. Faciliteter inkluderer et separat soveværelse, et fuldt udstyret køkken, en stue og et badeværelse.

Fremragende fiskeri hos Måna Camping

Gør klar til mange timers fiskeeventyr i smukke Romsdalsfjord, som er omgivet af majestætiske fjelde.

En fantastisk placering og eminente muligheder for fiskeri har gjort Måna Camping til et paradis for fritidsfiskere. Romsdalsfjord er kendt for at være en af Norges reneste fjorde med en rig bestand af fiskearter. Området omkring Måna Camping rummer mange fantastiske muligheder for naturaktiviteter, fx vandring. Glæd dig også til masser af sjove strandaktiviteter.

Gør en kæmpefangst på Mittet Camping

Bliv bidt af en gal fisk i Langfjorden! Langfjorden er både kendt for sine mange forskellige fiskearter og for sine kæmpefangster. Mittet Camping byder på smukke naturomgivelser og fremragende muligheder for at fiske i havet, elven og fjeldsøerne.

Hytterne indeholder fire senge samt køleskab og komfur. På campingpladsen finder du bad, toilet og et fælles spiseområde. Mulighed for guidede fisketure.

Alsidigt fiskeri på Saltkjelsnes Camping

Prøv en ferie med alsidigt fiskeri i rolige naturomgivelser tæt ved havet, fjordene og søerne i Romsdalen.

Saltkjelsnes Camping er en sand perle midt i et frodigt landskab. Placeringen er perfekt til et spændende fiskeeventyr i Rødvenfjord, Langfjord eller Romsdalsfjord og søerne i fjeldene. Nogle af områdets mest almindelige fiskearter er torsk, helleflynder, kuller, sej, makrel, lange, havkat og rødfisk.

Faciliteter inkluderer et skur til rensning af fisk, fryserplads og en moderne servicebygning. Bo i en fuldt udstyret hytte med privat køkken og badeværelse.

Dybhavsfiskeri på Smøla Havfiskesenter

Få en rekordfangst i farvandene omkring Smøla, som vrimler med alverdens fisk.

Smøla Havfiskesenter har omfattende erfaring og viden om de bedste fiskeområder og lægger stor vægt på et højt sikkerhedsniveau. Hop ombord på fiskekutteren Freidig med egen skipper – eller hvad med selv at tage roret? Uanset hvad du vælger, har du gode chancer for at få en ordentlig kleppert af en fisk på krogen.

Bo i en rummelig lejlighed udstyret med alt det, du skal bruge for at forvandle dagens fangst til et gourmetmåltid. Om aftenen er du mere end velkommen til at besøge den lokale pub – hvem ved, måske får du fornøjelsen af en sømandsvise eller to!

Fiskeeventyr på Strømsholmen

Strømsholmens dykkecenter byder på mange spændende oplevelser både over og under vandoverfladen.

Centret, som ligger på Atlanterhavsvejen mellem Kristiansund og Molde, tilbyder indkvartering, aktiviteter og sightseeing. Af højdepunkter for dykkere kan nævnes et rigt havliv med over 1400 arter, inklusive sæler og spækhuggere, adskillige vrag i forskellige dybder, gigantiske kelpskove og hvide, sandede havbunde.

Tag med på en af de daglige fisketure, og øg dine chancer for at få torsk, sej, helleflynder eller en af de mange andre arter på krogen.

Grib fiskestangen og tag derud

Se tilbudene fra Møre og Romsdal på kortet herunder.

Fiskeri i Møre og Romsdal
The feeling and the experience of a "whopper" on the hook! You never forget it! The waters around Smøla abound in fish of all kinds. Join our fishing… Read more
Deep sea fishing from Smøla Havfiskesenter
Get hooked on the fishing adventure in Langfjorden! The wooden cabins nestled in beautiful surroundings by Langfjorden, invite you to live the simple… Read more
Fishing at Mittet camping
Saltkjelsnes Camping is a real gem by the sea, and offers a mixture of great fishing experiences and relaxation for those seeking the tranquility of… Read more
Saltkjelsnes camping - Thrilling fishing adventure
Fjord fishing in Romsdalsfjord Lensmansgarden in Innfjorden is surrounded by beautiful, dramatic mountains. The reputation of quality fish in the… Read more
Fishing at Lensmansgarden
The beautiful location between majestic mountains, combined with outstanding fishing in the fjord, makes Måna Camping to a fisherman's paradise.… Read more
Fishing at Måna Camping
If you are looking for an ideal fishing location with possibilities to target big fish and huge catches, look no further. Whether you're a novice or… Read more
Fishing at Fagervik Camping
The houses Jonstua and Edvartstu is open to rent the hole year – max 7 people in each house. Two well equipted houses: contents all that you… Read more
Fishing at Bergtun houses
Deepsea fishing at the Atlantic road, 3 hrs fishingtrip. Rental of fishingrod and aquafloat oveall. Boat: Hårek, 27 foot. Min/mac. 4 /12 personons Read more
Strømsholmen Seasport center - Daily fishing trips by the Atlantic Road
Click to activate
Select
  Show Details
  Click to activate

  Sådan kommer du hertil

  Møre og Romsdal er beliggende i den sydvestlige del af Norge. Du kan køre hertil i bil fra Oslo på én dag. Hovedvej E39 løber gennem området fra nord til syd.

  • Møre Romsdal fishing bus train

   Med bus og tog

   Alle større byer er let tilgængelige med offentlig transport. En tur på Raumabanen (Åndalsnes-Dombås) fører dig gennem fantastisk natur og kan varmt anbefales.

  • Møre Romsdal fishing boat

   Med færge

   Færgen fra Hirtshals sejler til Stavanger og Bergen flere gange om ugen hele året rundt.

   Der er regelmæssig færgedrift på fjordene.

  • Møre Romsdal plane

   Med fly

   Regionen har flere lufthavne (Volda, Ålesund, Molde og Kristiansund) med direkte fly til Oslo og andre europæiske byer. Du kan flyve direkte til Ålesund fra København.

  Sikkerhed på vandet

  Kom tørskoet hjem

  Hav disse tommelfingerregler i baghovedet, hver gang du færdes i eller nær vandet:

  1. Tænk på sikkerheden, og husk, at planlægning giver mindre risiko og en mere bekymringsfri oplevelse.
  2. Medbring det nødvendige udstyr. Det bør være i god stand og let at få fat på.
  3. Hav respekt for havet og for vejret. Sejl kun ud, når vejrforholdene er sikre.
  4. Følg havets regler (og sørg for, at du kender disse regler).
  5. Bær redningsvest eller andet flydeudstyr.
  6. Sørg for, at du er udhvilet og ædru. Tag aldrig ud at sejle under indflydelse af alkohol eller stoffer.
  7. Vær hensynsfuld, og husk, at det er et fælles ansvar at tage hensyn til sikkerheden og miljøet, og at alle har det godt.
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen