Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Rallarvegen (the Navvies Road)
Rallarvegen (the Navvies Road).
Photo: Sverre Hjørnevik/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fjordcykling for hele familien

Masser af nemme cykeloplevelser, eventyragtige landskaber og meget lidt trafik: Sognefjord og andre områder af Fjord Norge er et hit blandt familier med børn, som elsker at cykle.

Idylliske fjordlandsbyer, fredfyldte grusveje og en lang række nationale turistveje er blot nogle af de perler, der venter dig og din cykel i Sognefjordsområdet.

Et af områdets højdepunkter er den berømte 82 kilometer lange Rallarvegen (jernbanevejen), som af rejsemagasinet Travel and Vacation er blevet kaldt Norges bedste cykelrute. Vejen strækker sig fra Haugastøl til Flåm, og du kan for eksempel overveje at starte din rejse med at leje en cykel i Flåm og derefter tage Flåmbanen til Vatnahalsen.

Cykler kan lejes i de fleste landsbyer i nærheden af Sognefjord, og du kan nyde det storslåede landskab, uanset hvilket tempo du foretrækker.

Se hvor du skal hen

Kortet nedenfor hjælper dig med at finde frem til cykeloplevelserne på denne side.

Cykling i Sognefjord-området
Cykler kan lejes i de fleste landsbyer i nærheden af Sognefjorden, og der er masser af fantastiske ruter, du kan trille af sted på.
SYKKEL- R A L L A R V E G E N Ca. 80 km - sesong: 10/7 - 30/9 Rallarvegen Haugastøl-Flåm I tillegg til strekninga Haugastøl… Read more
Sykkel - Rallarvegen
Turen startar frå Skjolden og fortsett ca. 7 km på sykkelsetet inn Mørkridsdalen, som er ein av dei viktigaste inngangsportane til… Read more
Fjell- og sykkeltur til Drivandefossen
Fjell-, fiske- og sykkeltur til Bølifossen - staden som ofte blir omtala som «perlao i dalen». Turen startar frå Skjolden og… Read more
Fjell-, fiske- og sykkeltur
Andre lette cykelture i Fjord Norge
Ud over Sognefjord-området er der en lang række andre nemmere cykelruter i den øvrige del af Fjord Norge-regionen.
Oppdag Loen og den fantastiske Lodalen på sykkel, og bu på eit av dei flottaste hotella i Norge, midt i fjordlandskapet. Read more
Sykkelpakke Hotel Alexandra
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen