Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A man and a woman enjoying the view at Mount Fløyen in Bergen
Fløyen, Bergen.
Photo: Sverre Hjørnevik / fjordnorway.com / Visit Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Panoramaudsigt i alle retninger

De fjelde, der omkranser Bergen, er perfekte til vandreture tæt på byen. Terrænet i Voss og Stølsheimen er vildere, men det hele værd.

Vandretilbud i Bergen

Fløibanen

Oplev den spændende tur med Fløibanen (kabelbane) til toppen af Fløyen-fjeldet 320 meter over havets overflade. På toppen kan du nyde en storslået udsigt over byen og dejlige spadsereture i smukke omgivelser. Der er også en restaurant, et cafeteria, en souvenirshop og et legeområde.

Fløibanen afgår fra centrum, kun 150 meter fra fiskemarkedet og kajen Bryggen. Det tager 5-8 minutter at nå op til toppen.

Pris fra NOK 90 pr. person

To timers guidet tur på Fløyen-fjeldet

Turen er det perfekte valg, hvis du gerne vil udforske fjeldene, der omkranser Bergen. Sammen med en lokal guide går du gennem skovene og bakkerne på Fløyen-fjeldet, mens du hører om nordmændenes kærlighed til udendørs aktiviteter og lærer om flora og fauna.

På turen vandrer du op og ned ad bakker og kommer forbi udsigtspunkter, hvorfra du kan se Bergen og tilstødende områder fra forskellige vinkler. Turen inkluderer en kort pause med norsk chokolade og vand. Turen egner sig til alle over otte år, som er i stand til at gå cirka 5 kilometer på blå stier (let øvet). Den er tilgængelig hele året rundt for grupper bestående af mindst fem personer.

Pris fra  NOK 375 pr. person

Vandretur til Ulriken-fjeldet

Tag på vandretur til Ulriken-fjeldet, det højeste af Bergens syv fjelde på denne tur og populært blandt såvel lokale som turister.

Vandringen til toppen egner sig til personer i alle aldre og tager ca. 1,5 time (en lille smule længere, hvis du har børn med). Den er stejl, men du belønnes med en svimlende smuk udsigt over Bergen og de omkransende fjelde og fjorde. Der er også en restaurant. Fra toppen kan du tage kabelbanen ned, hvis du er blevet træt i benene. Men hvis du har mod på mere, kan du fortsætte hen over Vidden til Fløyen-fjeldet (ca. fem timer).

Pris fra NOK 100 pr. person

Det bedste af fjeld og fjord

Få fuldt udbytte af dit besøg i Bergen med en fem- eller syvdages rundtur, som sikrer, at du ikke går glip af højdepunkterne.

Du kommer til at vandre på smukke fjelde med fantastiske udsigtspunkter, udforske det guddommelige fjordlandskab i Sognefjord og Næroyfjord og tage ude og sejle, for eksempel i kajak. Om natten vil du blive forkælet på tre moderne hoteller med historisk charme: Myrkdalen Hotel, Kviknes Hotel og Fretheimen Hotel. Vandreturene er for let øvede og varer 2-7 timer, dvs. at alle, der er i rimelig form, kan deltage. 

Pris froa  NOK 9.700 pr. person

Vandring og cykling i norske fodspor

Udforsk den norske natur, kultur og historie på denne aktive tur-retur-oplevelse på cykel og til fods. Når du har besøgt Bjørn West-museet i Matre, går du i den norske modstandsbevægelses fodspor under 2. verdenskrig. Undervejs passerer du bjergtagende udsigter, fra dybe dale til vidtstrakte fjelde.

Middag serveres på Stordalen Fjellstove.

Pris fra  NOK 1.650 pr. person

Se hvor du skal hen

Find dine foretrukne vandreture på kortet herunder.

Vandring nær Bergen
Ta Fløibanen til toppen av Fløyen! Her kan du boltre deg på lekeplassen, leke i Trollskogen, gå spennende naturstier og padle kano på Skomakerdiket. Read more
Fløibanen
To timers guidet tur på Fløyfjellene med flott utsikt mot Bergen! Read more
Guidet tur på Fløyen
Ta turen opp på Ulriken, det høyeste av Bergens syv fjell. En populær tur både for Bergensere og tilreisende. Read more
Opp Ulriken
Bli med på ei fantastisk rundreise i fjordlandskapet. På denne sjudagarsturen byr me på vandring frå fjell til fjord, fantastisk utsikt og… Read more
Det beste av fjell og fjord
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sådan kommer du hertil

  • Bergen train

   Med tog

   Bergensbanen mellem Oslo og Bergen er kendt for at være en af de smukkeste toglinjer i verden, så togturen i sig selv er en stor oplevelse og ikke blot en måde at nå din destination.

   Køb din billet hos NSB (de norske statsbaner).

  • Bergen road

   Med bil og bus

   Hvis du kører fra Oslo skal du vælge, om du vil køre via Hardangervidda, Haukeli eller Hemsedalsfjellet (7-8,5 timer). Hvis du kommer fra syd eller nord, kan du køre langs kysten og tage færger og krydse broer undervejs.

   Der afgår adskillige hurtigbusser mellem storbyerne hver dag.

  • Bergen plane

   Med fly

   De fleste turister i Bergen ankommer med fly. Bergens lufthavn, Flesland, er Norges andenstørste lufthavn med 37 direkte flyvninger til internationale byer og regelmæssige flyvninger fra Oslo og andre norske byer.

   Book dit fly med Widerøe, Norwegian eller SAS.

  Sikkerhed på fjeldet

  Vær forberedt på lidt af hvert

  Selv nordmændene, der har opholdt sig i de norske fjelde hele livet, har en sund respekt for dem og sørger for at forberede sig på ethvert tænkeligt scenarie.

  1. Planlæg din tur nøje og sørg for at fortælle andre om din planlagte rute.
  2. Tilpas den planlagte tur i henhold til egne evner og vejrforhold.
  3. Hold øje med vejrudsigten og lavinevarsler.
  4. Vær forberedt på dårligt vejr og frost, selv på korte ture.
  5. Sørg for at have udstyr med, så du kan hjælpe dig selv og andre.
  6. Vælg en sikker rute. Hav respekt skilte om laviner og usikker is.
  7. Brug kort og kompas. Vær altid sikker på at du ved hvor du er.
  8. Vend om i god tid - det er ikke nogen skam at vende tilbage til basen.
  9. Spar på kræfterne og søg ly hvis nødvendigt.

  Læs de norske fjeldregler med supplerende information.

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen