Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Familien Royle fra Glasgow i Skotland er en glad bande, bestående af forældrene Jacob og Lis samt børnene Ida (4) og Alva (2, ikke med på billedet). Han er oceanograf og hun arbejder i en vindpark – og de tager til Norge så ofte som muligt.

Hvordan er Norge for familier?
Vi synes, at Norge er mere organiseret og velegnet at rejse i med børn end for eksempel skiområderne i Alperne. Vi er glade for, at alle aktiviteter er velforberedte og at alt sker efter tidsplanen – en sand åbenbaring i forhold til det vi er vante til.

Hvilke steder i Norge synes I bedst om?
Vi kan godt lide Oslo, den smukke Telemark, fjordene og vi har også været på rundtur med Hurtigruten. Der har været forskellige oplevelser, fra ø-camping til nordlys. I alt har vi været i Norge omkring 15 gange.

Andre fordele?
Nordmændene snakker ganske godt engelsk, især sammenlignet med andre lande. De er meget hjælpsomme.

Hvad med priserne?
Det kan umiddelbart godt se dyrt ud, men der er ofte billige alternativer – man skal bare kigge efter dem. Vi vælger normalt nye og hyggelige spisesteder, eller tager vores egen mad med ud i naturen. Vi har lige opdaget en udmærket thai-restaurant i Oslo, der også har ganske overkommelige priser.

Hvad siger skotterne, når I siger ordet ”Norge”?
Utvivlsomt skiløb og Hurtigruten.

Hvad vil I fortælle derhjemme om Norge?
At Norge er et komplet anderledes ferieland. Det handler ikke om at tage udenlands for at drikke sig fuld, men derimod om gode oplevelser og sjove aktiviteter.

Hvad tager I med hjem?
Vi vil købe varmt uldtøj til børnene. Kvaliteten her er meget god, ikke mindst fordi de norske børn traditionelt tilbringer meget tid udendørs uanset temperaturerne. Derhjemme forventes det, at børn skal være indenfor hvis det er meget koldt. I Norge er der passende beklædning til leg i alt slags vejr.

Hvilke gaver køber I med hjem fra Norge?
Den lokale Brunost er meget populær blandt børnene, og naturligvis også noget norsk Freia mælkechokolade.

Læs mere om de steder, som familien Royle besøgte

Læs hvad andre turister mener

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad