Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Visit Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Friluftsmennesket og snowboarderen Gabriel Reboul fra Aix-en-Provence i Sydfrankrig driver en salatbar derhjemme, og ifølge ham er den grønne tankegang en af Norges helt store styrker. Han er hurtigt blevet afhængig af den afslappede norske livsstil.

Hvad var dit indtryk af Norge før din første tur hertil?
Min bedstemor har norske rødder, så jeg blev introduceret til Norge, norsk kultur og den norske livsstil allerede fra barnsben – og jeg kunne lide alt jeg hørte.

Hvad er det, der er så godt ved Norge?
For det første er nordmændene jo meget afslappede. Folk her er rolige og åbne. Andre steder kan folk godt være arrogante, men det oplever jeg slet ikke her.

Hvad kan du bedst lide at foretage dig i Norge?
Jeg foretrækker de samme ting som dem der bor her – alle former for skisport, især snowboarding. Om sommeren kan jeg lide at vandre, og naturligvis den stadig mere populære aktivitet blandt de lokale unge: At fiske i elve og på havet.

Hvilken slags billeder fra Norge deler du på de sociale medier?
Landskaber – fordi den norske natur er så speciel. Jeg har også delt et par billeder af nattelivet i Oslo.

Som ejer af en grøn salatbar, hvad synes du om at spise ude i Norge?
Altså, ved første øjekast er der jo den traditionelle norske forkærlighed for lokale pølser. Så har du den nye ”New Nordic”-stil, baseret på friske og sunde råvarer. At norske kokke har et godt rygte internationalt, ligesom deres danske og svenske kolleger, er meget positivt.

Hvad vil dine franske venner vide om Norge?
De spørger om her er mørkt hele året rundt, om alle nordmænd er alkoholikere, og om der er mange mord og selvmord. De tager naturligvis fejl alle sammen. Men på den anden side er der også mange franskmænd der oprigtigt tror, at Oslo er hovedstaden i Finland…

Hvilke norske specialiteter tager du med hjem til dine venner?
Den lokale ost ”Den blinde ku” (”Den blinde ko”) er meget populær blandt mine venner, ikke mindst fordi den er fremstillet på en god gammeldags håndværksmæssig måde. Tørret elgkød er også et hit. En gang købte jeg tre kilo laks til mine venner i restaurationsbranchen, og de blev meget glade.

Hvad forbinder dig ellers med Norge?
Nu har jeg jo mødt en pige, som jeg godt kunne tænke mig at giftes med…

Sjove udendørs oplevelser i Oslo

Spisesteder i Oslo

Læs hvad andre turister mener

Read more

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad