Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Lofthus Lofthus
Credits
Lofthus.
Photo: Per Eide - Visitnorway.com
Campaign
Partner

Fjord Tours – populære rundture

Oplev Norges højdepunkter med Fjord Tours' spektakulære og populære rundture.

Norge i en nøddeskal® – oplev dette lille men fantastiske land

Norge i en nøddeskal® er den mest populære rundtur i Norge, og man kan tage turen fra Voss, Bergen eller Oslo. Den unikke tur omfatter nogle af de smukkeste landskaber i Fjord Norge, for eksempel Nordeuropas højest beliggende jernbane, Bergensbanen, den fantastiske Flåmbane, den smalle og spektakulære Nærøyfjord (på UNESCOs verdensarvsliste), og den stejle vej Stalheimskleiva.

Sæson: Turen kan opleves hver dag hele året.
Norge i en nøddeskal®

Sognefjorden i en nøddeskal® – stor fjord, stor oplevelse

Sognefjorden er Norges længste og dybeste fjord, og den strækker sig mere end 200 kilometer ind til fjeldene i Jotunheimen. Det dramatiske og smukke landskab er blandt verdens smukkeste rejsedestinationer. Rundturen kombinerer en fantastisk bådtur på Sognefjorden med en spektakulær togtur på Flåmsbanen.

Sognefjorden i en nøddeskal® er tilgængelig som en dagstur eller med overnatning undervejs. Rundturen kan påbegyndes i både Bergen og Oslo. Du kan skræddersy din egen tur ved at vælge hoteller og aktiviteter. Alting ordnes i én bestilling.

Sæson: 1. maj – 30. september.
Sognefjorden i en nøddeskal®

Preikestolen & Norge i en nøddeskal® – vildt og smukt

I denne rundtur er den populære Norge i en nøddeskal®-tur medregnet. Den tager dig med på en fantastisk rejse fra Oslo til Bergen. Turen går gennem et vildt og smukt kystlandskab mellem verdensarvsbyen Bergen og oliebyen Stavanger.

Stavanger er udgangspunktet for et af turens højdepunkter - et cruise på den fantastiske Lysefjord med det overhængende fjeldplateau Preikestolen, der troner 604 meter over fjorden.

Sæson: 26. maj – 2. september.
Preikestolen & Norge i en nøddeskal®

Hardanger i en nøddeskal® – en smag af frugt og fjord

Hvis Sognefjorden kaldes kongen blandt de mange fjorde i det vestlige Norge, er Hardangerfjorden dronningen. Den 179 kilometer lange fjord byder på naturlandskaber, der fascinerer selv den mest berejste turist. Her finder du naturperler og kulturelle perler side om side.

Rundturen Hardanger i en nøddeskal® inkluderer en bustur og en togtur, samt en smuk bådtur på Hardangerfjorden. Hvis du besøger området i maj, kan du opleve det smukke syn af blomstrende frugttræer.

Sæson: dagligt 1. maj – 31. oktober.
Hardanger & Norge i en nøddeskal®

Geiranger & Norge i en nøddeskal® – en smag af verdensarv

Denne rundtur tager dig med til de to smukkeste fjorde i Norge; Geirangerfjorden og Nærøyfjorden, som begge er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På turen kan du opleve jernbanen Raumabanen med broen Kyllingbru og klippevæggen Trollveggen, Art Nouveau-byen Ålesund, en rejse med Hurtigruten på den magiske Geirangerfjord, samt den populære Norge i en nøddeskal® tur fra Bergen til Oslo.

Sæson: 15. april – 14. september.
Geiranger & Norge in a nutshell®

Sognefjord
Sognefjord
Sverre Hjørnevik / www.fjordnorway.com
The Navvies Road
Rallarvegen
Sverre Hjørnevik/visitnorway.com
Preikestolen
Preikestolen
Terje Rakke Nordic Life regionstavanger
Geirangerfjorden
Geirangerfjorden
Per Eide/Visitnorway.com

Hurtigruten & Norge i en nøddeskal® – en komplet Norgesferie

En af de bedste kombinationer hvis du vil opleve Norge. Denne rundtur består af en komfortabel togrejse på Dovrebanen fra Oslo til Trondheim, og en rejse med Hurtigruten fra Trondheim til Bergen.

For at gøre oplevelsen komplet, kan du tage Norge i en nøddeskal® rundturen på vejen tilbage til Oslo.

Sæson: Rundturen er tilgængelig både fra Bergen, Oslo og Trondheim hver dag hele året.
Hurtigruten & Norway i en nøddeskal®

Rallarvegen – i rallarnes fodspor

Rallarvegen er en af de mest sceniske cykelture, fra "Norges tag" og ned til fjordene – en fantastisk oplevelse. Som navnet tilsiger, blev Rallarvegen lavet dengang rallarene (arbejderne) brugte vejen til transport under konstruktionen af Bergensbanen.

Rallarvegen-rundturen inkluderer en rejse med Bergensbanen fra Bergen eller Oslo til Haugastøl eller Finse, leje af cykler i to dage, en togtur med Flåmsbanen, og retur med Bergensbanen fra Myrdal til Bergen eller Oslo.

Sæson: fra midten af juli til slutningen af september (med forbehold om snefrie veje).
Cykeltur på Rallarvegen

Se Norge med Fjord Tours