Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A bus from Vy express driving on a road through big grass-fields
On the road with Vy express.
Photo: Vy express
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Norge er et smukt land med fjelde, dale og fjorde, og du kan se det hele nemt og bekvemt med Nettbuss.

Nettbuss' store rutenetværk dækker store dele af de sydlige, vestlige og østlige dele af Norge. Alle busser er udstyrede med komfortable sæder, aircondition og trådløst internet. Læn dig tilbage og se landskaberne passere forbi uden for vinduet. Bussen er i mange tilfælde den mest effektive måde at nå frem til din destination.

En effektiv måde at se Norge

På nogle af de længere ruter kan du rejse om natten, så du kan sove og vågne op udhvilet den næste morgen. Nogle af busserne er dobbeltdækkere (Nettbuss express plus), med ekstra plads og komfort.

Vy express
Vy express.
Photo: Vy express

Nettbuss express

Nettbuss express er en effektiv, behagelig og ikke mindst billig måde at rejse i Norge.

Nettbuss express-ruterne dækker store dele af Syd-Norge, og langt de fleste ruter starter eller slutter i Oslo, som regel også med stop ved byens lufthavn. Nettbuss express er også et stort netværk af busruter, der forbinder Fjord Norge og resten af landområderne med byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund og Kristiansand samt Göteborg, Stockholm og København.

Gennem bussens panoramavinduer får du den bedste udsigt over nogle af de mest sceniske steder i Norge, uanset årstid. Om sommeren kan du for eksempel tage bussen til og fra Geiranger i Fjord Norge. Nettbuss har også en sommerlinje mellem Oslo og Strømstad i Sverige.

I løbet af skisæsonen kan du hoppe på bussen til nogle af de mest populære vintersportsområder i Norge, og du kan ofte købe pakkerejser, hvor både busbillet og liftkort er inkluderet, til en overkommelig pris.

Køb de billigste billetter online

Uanset om du skal på en kort tur eller en lang rejse tværs over hele landet finder du altid de billigste billetter på nettbuss.no eller i Nettbuss' app.

Ved at forudbetale billetterne online sparer du penge og er garanteret en plads i bussen samtidig.

Lej en bus

Hos Nettbuss kan du leje forskellige rutebiler, busser og minibusser med chauffør. Hvis du skal på tur med dine kolleger eller venner, er der også en bus der passer til dine behov.

Med afdelinger over det meste af landet er Nettbuss klar til at køre dig sikkert rundt i Norge og i udlandet. Få ruteforslag og ikke-bindende tilbud ved at kontakte travel@nettbuss.no.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen