Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Oslo Oslo
Credits
Oslo.
Photo: Espen Gees / Nettbuss
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Se Norge fra bussen

Store dele af Norge er let tilgængelig via et stort netværk af busruter, hvilket gør din rejse både komfortabel og problemfri.

Ekspresbusser og lokalbusser i Norge

Med nedenstående tre varianter af ekspresbusservicer tilbyder Nettbuss Ekspress hurtig og nem rejse i det meste af Norge. Uanset om du skal rejse over lange eller korte distancer kan du opleve Norge fra de komfortable busser, som alle er udstyrede med aircondition og trådløst internet. På nogle af de længere ruter kan du rejse om natten, så du kan sove og vågne op udhvilet den næste morgen.

Nettbuss express

Nettbuss express-ruterne dækker store dele af Syd-Norge, og langt de fleste ruter starter eller slutter i Oslo, som regel også med stop ved byens lufthavn. Nettbuss express er også et stort netværk af busruter, der forbinder Fjord Norge og resten af landområderne med byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund og Kristiansand samt Göteborg, Malmö og København.

Bus4You

Som et enestånde koncept med luksuriøse busser og online booking er Bus4You tilgængelig fra Bergen til Stavanger via Haugesund og Sandnes, samt mellem Oslo og Göteborg.

TIMEkspressen

TIMEkspressen er en fast busservice der dækker det meste af Østlandet, med Oslo som det vigtigste knudepunkt. TIMEkspressen har afgange hver anden time hver dag fra morgen til aften.

Find de billigste billetter på nettbuss.no.

Find flere busruter i Norge

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages