Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trollfjorden Trollfjorden
Credits
Trollfjorden.
Photo: Jan Lillehamre
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Udforsk Norges kystlinje med Hurtigruten

På sin mageløse rejse fra Bergen til Kirkenes anløber Hurtigruten 34 havne i alle størrelser. Kombinationen af storslået natur, udsøgt mad, panoramaudsigt over de evigt skiftende landskaber og varierede udflugter undervejs er med til at skabe en mindeværdig oplevelse.

De klassiske sommerrejser

På en klassisk rundrejse med Hurtigruten vil du tydeligt kunne se den uadskillelige forbindelse mellem Norges rige kulturarv og havet, og hvordan begge dele har formet det moderne liv i kystsamfundene. Oplev det hele på en af Hurtigrutens klassiske sommerrejser. Du kan vælge mellem en halv rundrejse (6 eller 7 dage) eller den fulde oplevelse (11 eller 12 dage).

Du kan også deltage på kortere rejser på udvalgte dele af strækningen, for eksempel Bergen-Tromsø (fem dage) eller Trondheim-Bodø (tre dage). Uanset rejsens længde er du garanteret mindeværdige øjeblikke i en storslået natur.

De havne, der besøges om natten på rejsen mod nord, besøges om dagen på rejsen mod syd - så tager du med på den fulde rejse går du ikke glip af noget. Hver eneste havn byder på nye oplevelser, og det anbefales at deltage i en af de mange udflugter der tilbydes undervejs.

Skibenes ankomst afventes dagligt af de lokale indbyggere, der er afhængige af de medbragte forsyninger og dagligvarer. De lokale benytter ofte skibene som lokaltransport over fjordene og mellem havnebyerne. Du bestemmer selv, hvor længe din rejse skal vare.


Opdag det norske køkken

På Hurtigrutens skibe spiser du godt - her bydes du hver aften på sammensatte retter, baseret på årstidens råvarer fra de områder, der sejles igennem. Maden er en stor del af oplevelsen - og bestiller du en klassisk rejse er helpension inkluderet i prisen.

Tag plads i de mere private dele af restauranten, og vælg mellem en 2-, 3-, 4- eller 5-retters a la carte middag. Der er naturligvis altid masser af det bedste fra havet på menuen, men der bydes også på specialiteter inde fra land, for eksempel rensdyrkød og oksehøjreb, oste og multebær.

Hurtigruten
Credits
Hurtigruten.
Photo: T_I_Bergsmo

Credits
Hurtigruten.
Photo: T_I_Bergsmo
Northern Norway, Hurtigruten
Credits
Northern Norway, Hurtigruten.
Photo: CH/visitnorway.com

Credits
Northern Norway, Hurtigruten.
Photo: CH/visitnorway.com

Udflugterne fuldender oplevelsen

Helt enestående for Hurtigrutens sejladser er de over 60 forskellige udflugter, du kan deltage på undervejs.

Tag for eksempel på RIB-safari til verdens stærkeste tidevandsstrøm, på havørnesafari eller hvalsafari ud for Lofoten, hør en midnatskoncert i Ishavskatedralen i Tromsø eller kom med på ATV-tur over Finnmark. Oplev Geirangerfjordens magi, eller tag på opdagelse i Ålesund, Trondheim eller Bergen enten til fods eller på cykel (kan lejes på skibene).

Der arrangeres også busture til nogle af de steder, hvor skibene ikke kan ligge til - for eksempel Nordkap og Atlanterhavsvejen. Det hele er super tilgængeligt på en rejse med Hurtigruten. Det er bare at vælge og vrage.

Det er på de mange udflugter, at livet, kulturen og landskabet langs den spektakulære kystlinje opleves bedst. Se de norske naturvidundere samtidig med, at du kommer tæt på nordmændene og deres spændende historie. Alt sammen i et behageligt tempo, som du selv er med til at bestemme farten på.

Pakket og klar

Hurtigruten har gjort det lettere at opleve verdens smukkeste sejlads. Med Pakket og klar kan du selv skræddersy din rejse og besøge de byer, du har lyst til.

Pakkerne er inklusiv fly t/r fra København, hotelovernatninger og en magisk rejse langs Norges kyst med Hurtigruten. Vælg mellem Bergen-Trondheim, Kirkenes-Tromsø, Tromsø-Trondheim eller Trondheim-Bergen.

Pris fra DKK 4.752 pr person.

Bestil nu

 


Opdag mere

Your Recently Viewed Pages