Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Video Thumbnail - vimeo - Coastal highlights with Hurtigruten
Højdepunkter med Hurtigruten.
Photo: Hurtigruten.com

Sommer med Hurtigruten

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opdag Norges kystlinje

På en klassisk sørejse med Hurtigruten glemmer du tid og sted, mens du roligt glider forbi nogle af de mest seværdige landskaber i verden.

I løbet af rejsen lærer du mange af de norske kystbyer at kende, og der er rig mulighed for at tage på udflugt undervejs - tag på vandretur ved de smukke norske fjorde, kom med på en guidet byrundvisning, eller få adrenalinen op at pumpe på en rafting-tur ved Saltstraumen, verdens stærkeste tidevandsstrøm. Højdepunktet for mange er at betragte midnatssolen fra Nordkapsklippen.

Men en rejse langs den nærmest endeløse norske kyst er ikke bare en tur gennem mageløs natur, det er også en kulinarisk oplevelse. Lokale leverandører sørger for, at maden altid er frisk og velsmagende, baseret på årstidens friske råvarer.

Lokale fiskere hiver dagens fangst i land, mens du slapper af på dækket eller er på udflugt, og idet du sætter tænderne i dagens middag, sejler skibet tættere på næste måltids råvarer.  

Din oplevelse vil også være præget af årstiden - i april og maj sejler du fra forårssolen i Bergen til vinterens sidste sne i Kirkenes, om sommeren lader midnatssolen dig få endeløse dage, mens efteråret byder på gyldne indtryk og de første glimt af nordlyset. Der er aldrig to ens ture med Hurtigruten, uanset hvilken tid på året du rejser.

De klassiske sørejser

Oplev hele den norske kyst fra Bergen til Kirkenes. Undervejs besøges 34 havne, polarcirklen og Nordkap passeres, og nogle af Norges smukkeste landskaber flyder langsomt forbi.

Bergen - Kirkenes (7 dage)

På den klassiske kystrejse mod nord oplever du de større kystbyer Bergen, Ålesund, Trondheim, Tromsø og Kirkenes om dagen – det giver masser af mulighed for shopping og kultur.

Der er også rig mulighed for udflugter på lands undervejs. Prøv for eksempel en vandretur ved den smukke Hjørundsfjord, deltag i et vikingemåltid på Lofoten, eller glem tid og sted på Nordkap.

Rejsen tager 7 dage. Pris fra 7795 DKK pr. person, inklusiv kahyt og helpension (afrejse i september).

Læs mere og bestil.

MS Nordlys in Geiranger, Hurtigruten.
Photo: Roger Aasback – Guest Image / Hurtigruten

Bergen - Kirkenes - Bergen (12 dage)

Denne klassiske rundrejse tager dig fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen. Her opleves hele den norske kystlinje to gange, og der er god tid til at tage på én eller flere af de cirka 90 arrangerede udflugter.

Kom helt tæt på den dramatiske norske natur og dyrelivet på denne ultimative sørejse. På den sydgående rejse opleves Lofoten og Trollfjorden ved højlys dag.

Rejsen tager 12 dage. Pris fra 11.795 DKK pr. person, inklusiv kahyt og helpension (afrejse i september).

Læs mere og bestil.

Northern Norway.
Photo: catalint_shutterstock_215475490 / hurtigruten.com
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen