Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Geiranger
Geiranger.
Photo: Kastner Reinhard
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Alle eller nogle af de 34 havne

Den klassiske rundrejse fra syd til nord og retur tager 12 dage, men der findes også kortere alternativer.

En rejse med Hurtigruten er karakteriseret ved det dramatiske landskab, de 34 anløbshavne og den unikke atmosfære der kommer af 120 års sejlads. Der er ingen bedre måde at opleve den ikoniske norske kyst.

Efter du har valgt din foretrukne Hurtigruten-rejse, står du overfor en række forskellige ankomst- og afgangsmuligheder afhængig af hvor din rejse starter og slutter.

Hurtigrutens klassiske rundture

Den klassiske rundrejse;
Bergen-Kirkenes-Bergen, 12 dage

Dette er den ultimative rejse med Hurtigruten. Nu får du chancen for at opleve den smukke natur langs hele kysten - skibet tilbagelægger mere end 2.500 sømil. De 34 havne anløbes alle to gange, så fortvivl ikke hvis du går glip af noget på vejen op.

Den klassiske rejse mod nord;
Bergen-Kirkenes, 7 dage

Kom med på en rejse langs Norges smukke kyst fra Bergen til Kirkenes tæt ved den russiske grænse. Undervejs kan du udforske den arktiske natur og tage del i alle oplevelserne, aktiviteterne og udflugterne.

Den klassiske Norgestur;
Bergen-Kirkenes-Trondheim, 11 dage

På denne rejse får du de fleste af højdepunkterne fra den klassiske rundrejse. Start i Bergen, kryds polarcirkelen og sejl forbi Nordkap før der vendes rundt i Kirkenes. Turen går tilbage samme vej med afslutning i kongebyen Trondheim.

Den klassiske rejse mod syd;
Kirkenes-Bergen, 6 dage

Højdepunkterne på en 6-dages rejse inkluderer sejlturen gennem de smukke øgrupper Vesterålen og Lofoten i dagslys, samt bjergkæden ”De Syv Søstre” og det berømte hul i fjeldet Torghatten.

Fjorde, Lofoten og Paris i nord;
Bergen-Tromsø, 5 dage

Oplev de smukke fjorde, den maleriske Helgelandskyst og en RIB-safari i Lofoten. Nyd afslappede dage og dejlig mad.

Livlige Tromsø, Lofoten og storslåede kystlandskaber;
Tromsø-Bergen, 4 dage

På denne tur oplever du de smukke Lofoten-øer, den mytiske Helgelandskyst, Atlanterhavsvejen samt et besøg på de UNESCO-beskyttede Vega-øer.

Hanøyvika, Lofoten islands
Hanøyvika, Lofoten islands.
Photo: Making View - Visitnorway.com

Nordkap og den magiske Finnmark;
Tromsø-Kirkenes-Tromsø, 4 dage

På denne rejse kan du blandt andet opleve små kystsamfund, den eksotiske natur langs kysten i nord og et besøg på Nordkap.

Fjorde, skærgårde og historiske storbyer;
Trondheim-Bergen, 2 dage

På denne korte rejse får du både set storbyerne langs kysten, de smukke fjorde og de beskyttede skærgårde.

Passenger deck on Hurtigruten, Lofoten
Passenger deck on Hurtigruten, Lofoten.
Photo: Trym Ivar Bergsmo

Miniferie med Hurtigruten

En rejse med Hurtigruten passer fint til en miniferie eller en weekendtur. Tilbring et par afslappede dage om bord, med velsmagende måltider og god tid på dækket eller i salonen med panoramaudsigt, mens skibet sejler sagte forbi den smukke natur. Med 34 stop mellem Bergen og Kirkenes, og lufthavne nær de fleste større byer og havne, findes der mange kombinationsmuligheder samt skræddersyede "fra havn til havn"-rejser. Du kan endda tage bilen med om bord, hvis du ønsker at kombinere bilferien med et Hurtigruten cruise.

Før og efter rejsen med Hurtigruten

Du kan opleve mere af Norges smukke sceneri ved at lægge et par ekstra nætter til, enten før eller efter rejsen med Hurtigruten. Udforsk de dramatiske fjorde og fjelde, eller nyd storbylivet i Oslo, Trondheim eller Bergen. Tag på en betagende rundtur, såsom "Norge i en nøddeskal®" eller "Sognefjorden i en nøddeskal®". Hvis du planlægger en vintersejlads med Hurtigruten, kan du vælge at overnatte på et hotel bygget af sne og is.

Se mere af Norge med Hurtigruten

Bliv betaget af det arktiske Norge med Hurtigruten

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen