Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
test
Geirangerfjorden.
Photo: Per Eide / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Krydstogter - pakkerejser og fjordture på egen hånd

Fjord Travel Norway har et stort udvalg af forskellige krydstogter, både samlede pakker og individuelle rundture på fjordene.

Krydstogts-pakker

Fjord Travel Norway udbyder en lang række skræddersyede krydstogter i det allerbedste af det norske kyst- og fjordlandskab. Om vinteren kan du deltage på et af de mange eventyrlige nordlyskrydstogter eller på et traditionelt julekrydstogt.

Du vil sejle med et af Hurtigrutens skibe. Hurtigruten har udbudt krydstogter langs den norske kyst i over 100 år. Skibene sejler med begejstrede krydstogtspassagerer fra hele verden, herunder mange nordmænd på vej fra sted til sted, samt med varer til de mange arktiske byer og fiskerlejer der anløbes undervejs.

Læs mere om krydstogtpakkerne.

Særlige sommerkrydstogts-tilbud

The Exclusive Grand Tour of Norway

Denne tur inkluderer en tur på den berømte Flåmsbane, et krydstogt på Sognefjorden, et ophold i den skønne fjordby Balestrand og et seværdigt seks-nætters krydstogt fra Bergen til Kirkenes, samt mange af Oslos hovedattraktioner.

Læs mere om "The Exclusive Grand Tour of Norway".

Lofoten-øerne, Helgeland & Sognefjorden

En omfattende rundtur, der inkluderer ophold på de spektakulære Lofoten-øer, et tre-nætters krydstogt til Bergen, skønne togture, fjordcruise på Sognefjorden samt besøg til byerne Oslo, Trondheim, Bodø og Bergen.

Læs mere om "Lofoten-øerne, Helgeland & Sognefjorden".

Lofoten

Lofoten.
Photo: Trym Ivar Bergsmo

Arktiske fjorde & højdepunkter langs kysten

Nyd de fantastiske højdepunkter på denne tur, der omfatter både Oslo og Tromsø. Den starter med et fire-nætters krydstogt med Hurtigruten fra Tromsø til Bergen via Lofoten-øerne, Helgelandskysten og Atlanterhavsvejen. Fra Bergen kommer du med på et fjordcruise på den UNESCO-beskyttede Nærøyfjord, samt på seværdige togture på Flåmsbanen og Bergensbanen.

Læs mere om turen "Arktiske fjorde & højdepunkter langs kysten".

 

Geirangerfjordens højdepunkter

Denne tur starter med en nat i Bergen efterfulgt af en hel dag med aktiviteter, før turen går til Ålesund. Herfra fortsættes på et heldagskrydstogt på den UNESCO-beskyttede Geirangerfjord. Du overnatter i den maleriske kystby Ålesund og tager toget på Raumabanen til Dombås, hvor du fortsætter igennem den smukke Gudbrandsdal til Oslo, hvor turens femte og sidste overnatning finder sted.

Læs mere om "Geirangerfjordens højdepunkter".

Norske fjord- & fjeldhøjdepunkter

Denne tur inkluderer en togtur fra Oslo til Myrdal, en tur på Flåmsbanen og et fjordcruise på Sognefjord til Bergen. Fra Bergen sætter du ud på et to-nætters krydstogt til Trondheim, Geirangerfjorden og en udflugt til Trollstigens mange hårnålesving. Fra Trondheim tager du toget tilbage til Oslo, hvor der rundes af med en guidet rundvisning til byens mange seværdigheder. På turen er der syv overnatninger.

Læs mere om "Norske fjord- & fjeldhøjdepunkter".

 

Sognefjord by Balestrand

Sognefjord by Balestrand.
Photo: C.H. - Visitnorway.com

Særlige tilbud på fjordrundture på egen hånd

The Grand Tour of the Fjords

En omfattende fjordrundtur fra Oslo: Med tog ad den naturskønne Raumabane til smukke Ålesund, hvor du kommer med på et heldagskrydstogt på den UNESCO-beskyttede Geirangerfjord, samt har en hel dag til brug i Ålesund. Tag bussen til den seværdige Nordfjord, med tilhørende udflugt til Briksdalsbræen. Derfra tager du bussen til Bergen, hvor der overnattes to gange - masser af tid til at opdage byens seværdigheder. En ekspresbåd tager dig med på et fjordcruise på Sognefjorden til Flåm, hvor ture via den berømte Flåmsbane og Bergensbanen bringer dig tilbage til Oslo.

Læs mere om "The Grand Tour of the Fjords".

Krydstogt på Sognefjorden & landsbyen Balestrand

På denne tur kommer du med på to spektakulære togture - den smukke Bergensbane og den berømte Flåmsbane - samt på et fjordcruise på Sognefjorden. Et afslappende to-nætters ophold i den smukt beliggende fjordlandsby Balestrand er også med i pakken, udover overnatninger i Oslo og Bergen. Turen kan vare mellem 4 og 6 nætter.

Læs mere om "Krydstogt på Sognefjorden & landsbyen Balestrand".

Oslo, Bergen, Flåmsbanen & Sognefjorden

En lille krydstogtspakke med to nætter i Oslo og to nætter i Bergen. Turen inkluderer et scenisk krydstogt på Oslofjorden, en tur med Bergensbanen fra Oslo til Myrdal og derfra en tur med den berømte Flåmsbane, samt et fjordcruise på Sognefjorden.

Læs mere om "Oslo, Bergen, Flåmsbanen & Sognefjorden".

Læs mere om krydstogts-pakkerejser og fjordture på egen hånd i Norge.

Flåmsbanen

Flåmsbanen.
Photo: Morten Rakke

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen