Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A boat cruising on Geirangerfjorden on a sunny summer day
Take a cruise on the Geirangerfjord.
Photo: Per Eide / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Fjord Travel Norway har et stort udvalg af forskellige krydstogter, både samlede pakker og individuelle rundture på fjordene.

Med lokalkundskab ogpersonlig service ønsker Fjord Travel Norway at vise dig Norges naturlige skønhed hele året rundt. Læs mere om vinterens ture og krydstogter. 

Fjordture om sommeren

I sommersæsonen kan du opleve Norges smukke fjorde, høje fjelde og maleriske dale på mindeværdige togture og krydstogter med Fjord Travel Norways pakkerejser. Find mere information om sommerens fjordture i Norge

Geirangerfjorden og Norge i en nøddeskal®

Varighed: 6 nætter (4 nætter også muligt)

En af Fjord Travel Norways mest populære ture starter og slutter i Oslo. Denne rundtur inkluderer en tur på Bergensbanen fra Oslo til Myrdal, en tur med Flåmsbanen fra Myrdal til Flåm, en overnatning i den lille fjordlandsby Flåm, et fjordcruise på Aurlandsfjorden og den UNESCO-beskyttede Nærøyfjord, en bustur ned ad hårnålesvingene på Stalheimskleiva, to overnatninger i den smukke kystby Bergen, to overnatninger i jugendstilbyen Ålesund samt et fjordcruise på Geirangerfjorden. Læs mere om Geirangerfjorden og Norge i en nøddeskal®.

Aurlandsfjord
Aurlandsfjord.
Photo: Robin Strand / visitBergen.com

Krydstogt på Sognefjorden og ophold i Balestrand

Varighed: 6 nætter (4 nætter også muligt)

Denne rundtur inkluderer togture på Bergensbanen og Flåmsbanen og krydstogter på Sognefjorden and Aurlandsfjorden. Et afslappende ophold i den smukt beliggende fjordlandsby Balestrand er også med i prisen, udover overnatninger i både Oslo og Bergen. Læs mere om Sognefjorden og Balestrand-pakken.

Oslo, Bergen, Flåmsbanen og Sognefjorden

Varighed: 4 nætter

En lille krydstogtspakke med to nætter i Oslo og to nætter i Bergen. Turen inkluderer et scenisk krydstogt på Sognefjorden og Aurlandsfjorden, togture på Bergensbanen og den berømte Flåmsbane, samt et fjordcruise på Oslofjorden. Læs mere om Oslo, Bergen, Flåmsbanen og Sognefjords-pakken.

The Flåm railway going through the landscape of green hills and spectacular mountains in the background in Bergen, Fjord Norway.
The Flåm railway.
Photo: Morten Rakke

Norge i en nøddeskal®

Varighed: 5 nætter.

Denne fantastiske rundtur fra Oslo inkluderer togture på Bergensbanen og Flåmsbanen, et fjordcruise på Aurlandsfjorden og den UNESCO-beskyttede Nærøyfjord, en bustur ned gennem hårnålesvingene på den stejle Stalheimskleiva-fjeldvej, samt Bergensbanen tilbage til Oslo. Der overnattes i den lille landsby Flåm, kystbyen Bergen samt i hovedstaden Oslo. Læs mere om Norge i en nøddeskal®.

Krydstogtspakker om sommeren

Fjord Travel Norways krydstogtspakker inkluderer det bedste af det norske kystlandskab. Nyd landskabet og fjordene i sommersæsonen på en af de autentiske Hurtigruten-skibe. 

Traditionsrige Hurtigruten har sejlet langs den norske kyst i over 100 år. Skibene medbringer både entusiastiske krydstogtspassagerer fra hele verden og mange lokale nordmænd, samt gods til de arktiske byer og små fiskersamfund langs ruten.

Find mere information om sommerens krydstogtspakker i Norge.

Den eksklusive Grand Tour of Norway

Varighed: 11 nætter

Denne fabelagtige rundtur inkluderer en togtur på den berømte Flåmsbane, krydstogter på Aurlandsfjorden og Sognefjorden, et ophold i den skønne fjordby Balestrand, et uforglemmeligt seks-nætters krydstogt med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes, samt mange af Oslos hovedattraktioner. Læs mere om den eksklusive Grand Tour of Norway.

Højdepunkter langs den norske kyst

Varighed: 11 nætter

Turen starter og slutter i Oslo og inkluderer det bedste af den norske kyst, fra nord til syd. Tag Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen med udflugter til Nordkap, Vesterålen-øerne, den smalle Trollfjord, Lofoten-øerne, Helgelandskysten, den historiske by Trondheim, fjordene i Vest-Norge samt en tur på Lysefjord, hvor Preikestolen kan opleves. Overnatninger i Oslo, den arktiske by Kirkenes samt kystbyerne Bergen og Stavanger. Læs mere om Højdepunkter langs den norske kyst-pakken.

Arktiske fjorde og kystens højdepunkter

Varighed: 7 nætter

Nyd de fantastiske højdepunkter på denne tur, der omfatter både Oslo og Tromsø. Den starter med et fire-nætters krydstogt med Hurtigruten fra Tromsø til Bergen via Vesterålen, Trollfjorden og Lofoten, Helgelandskysten, Trondheim og Atlanterhavsvejen. Nyd Fjord Norges smukke landskab, den charmerende kystby Bergen, hårnålesvingene på fjeldvejen Stalheimskleiva, et fjordcruise på den UNESCO-beskyttede Nærøyfjord og Aurlandsfjorden, samt på seværdige togture på Flåmsbanen og Bergensbanen fra Myrdal tilbage til Oslo. Læs mere om pakken med de arkistke fjorde og kystens højdepunkter.

De norske fjorde og vestkysten

Varighed: 7 nætter

Udforsk de norske fjorde og vestkysten på denne rundtur. Fra Oslo tages toget på Dovrebanen over Dovrefjell. Overnat i Trondheim og fortsæt med Hurtigruten til Bergen, hvor der er to overnatninger. Se den smukke Hardangerfjord, tag på fjordcruise på Sognefjorden og Aurlandsfjorden, og rejse med tog på Flåmsbanen og Bergensbanen fra Myrdal to Geilo. Efter en overnatning i Geilo fortsættes turen på Bergensbanen tilbage til Oslo. Læs mere om pakken med de norske fjorde og vestkysten.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen