Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Nærøyfjorden
Nærøyfjorden.
Photo: Sverre Hjørnevik/www.fjordnorway.com

Den mest populære rundtur i Norge

Oplev de smukkeste norske fjorde, fjelde og dale på én og samme tur. Norge i en nøddeskal® er med god grund Norges mest populære rundtur.

Denne populære rundtur tager dig med på en rejse gennem noget af det smukkeste landskab i Fjord Norge, herunder fantastiske togture på Bergensbanen og Flåmsbanen, til Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden og den stejle fjeldvej op til Stalheimskleiva.

Det er muligt at starte Norge i en nøddeskal® fra Bergen, Voss og Oslo hele året rundt.

Højdepunkter undervejs

Bergensbanen

Turen med Bergensbanen tager dig med over Nordeuropas største fjeldplateau, Hardangervidda, gennem et smukt og varieret landskab, hvor du også kan se sneen på gletsjeren Hardangerjøkulen i det fjerne. Bergensbanen er kåret som en af verdens smukkeste togture.

Flåmsbanen

Togturen på Flåmsbanen mellem Myrdal og Flåm er en af rundturens højdepunkter. På den 20 kilometer lange togtur kan du se nogle af de smukkeste fjeldlandskaber Norge har at byde på, med høje fjelde og brusende vandfald. .

Nærøyfjorden

På fjordcruiset sejler du forbi de smukke landsbyer i Aurland og Undredal. Derefter sejler båden videre ind i Nærøyfjorden, en af Europas smalleste fjorde. Denne del af Sognefjorden er måske den mest dramatiske fjord i Norge, og optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Den stejle Stalheimskleiva vej

Vejen Stalheimskleiva slynger sig op langs fjeldsiden i 13 hårnålesving. Herfra har du udsigt over Sivlefossen og de mange vandfald i Stalheimsfossen. Vejen er den stejleste i Nordeuropa. Stalheimskleiva er åben fra maj til september. Om vinteren kører bussen ad den nye vej til Voss.

Se det bedste af Norge med Fjord Tours

Det er muligt at overnatte undervejs på alle rundture. Prøv Fjord Pass®, Norges mest udbredte hotelpas, og få rabat på overnatning i Norge.

Booking og mere information

For booking og yderligere information, besøg Fjord Tours på norwaynutshell.com eller ring på telefon +47 815 68 222.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen