Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Langedrag
Langedrag.
Photo: CH – visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Gratis glæder i Norge

Mange mener, at Norge er et dyrt land, og det kan der være noget om. Men du kan helt sikkert opleve Norge uden at hele opsparingen ryger, eller kreditkortene bliver spærret. Der er mange måder, man kan være økonomisk på og alligevel have en god ferie i Norge.

10 sparetips til ferien

1. Køb din mad i supermarkeder i stedet for at spise ude. Det kan spare dig mange penge. Du sparer endnu mere, hvis du lader være med at købe vand på flaske. Vandet i hanen kan drikkes alle steder i Norge, og det er helt gratis.

2, Det kan være forholdsvis billigt at rejse med bus, tog eller fly i Norge, hvis man køber billet i god tid. Der er kun få af de billigste billetter til rådighed for hver afgang, så vær tidligt ude og sammenlign forskellige selskabers priser.

3, Det er gratis at campere i vildmarken, men du skal huske at vise hensyn og følge reglerne for Allemandsretten. Campingpladser, vandrehjem eller de mange ubemandede vandrehytter i fjeldene er alternativer til rimelige penge.

4. Vandring og cykling giver dig store oplevelser på ferien, og det er gratis overalt.

5. Hvis du er ude efter en økonomisk aften i byen, så find du af, hvor studerende spiser og drikker. Hvis du har et studiekort, så tag det med. Små asiatiske restauranter har et stort udvalg af retter, og de er som regel billigere end de finere restauranter.

6. Hvis du vælger at rejse uden for sæsonen kan du bo billigere, og der er langt mindre kø ved seværdighederne.

7. Det betaler sig at researche og planlægge i forvejen. Mange seværdigheder er gratis året rundt, og mange af de museer, som normalt tager entré, er gratis nogle dage om ugen.

8. Spørg de lokale. De lokale turistkontorer vil gerne hjælpe dig med at spare penge og har ofte en liste over gratis aktiviteter og oplevelser.

9. Naturen er altid gratis, og i Norge kan du som regel bevæge dig frit i alle ikke-indhegnede områder. Følg dit hjerte og nyd den friske luft.

10. Norge er et af de sikreste steder i verden, og selvom det ikke er særlig almindeligt at tomle, er det som regel ret sikkert. Det kan dog være lidt uforudsigeligt, og du risikerer også at komme i snak med de lokale… Chancen for at få et lift er størst ude på landet, hvor folk er vant til, at det kan være svært at komme omkring. Et godt tip er at sætte et lille norsk flag på din rygsæk. Det vil øge chancerne betydeligt.

Få flere tips på Facebook-gruppen om hitchhiking i Norge.

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad