Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trysil
Trysil.
Photo: Ola Matsson / www.skistar.com/trysil
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Bo midt på pisten: 9 store skiområder i Norge og deres overnatningsmuligheder.

Listen er baseret på tal fra det norske skiforbund. Alle skiområder har glimrende forhold for børn, og er dermed familievenlige ski-destinationer. De fleste hoteller, hytter og lejligheder ligger ski in/ski out.

BeitostølenFoto: C.H./Visitnorway.com

Click to activate

1. Trysil

Norges største skiområde. De 40 lifter og over 70 kilometer pister på tre sider af Trysilfjellet gør dette område til et førsteklasses vintersportssted. Trysil har en god skiskole, og hele området er populært blandt børnefamilier.

 

Annonce: Har du brug for en bil til at komme rundt? Se priser og lej en bil hos Auto Europe.


2. Hemsedal

Af mange anset som værende det bedste skisportssted i Norge. Hemsedal har over 20 lifter, mere end 50 pister og sjove aktiviteter i sneen for alle.


3. Hafjell

I 1994 blev de olympiske slalom- og storslalom-konkurrencer afholdt på Hafjell, 15 kilometer nord for Lillehammer – så du er garanteret skiløb i topklasse. Tag blot gondolen til toppen, og så er kan du slå dig løs på de 40 piste-kilometer, fordelt på over 30 pister.

Kvitfjell

Hafjell har slået sig sammen med Kvitfjell, et noget mindre skiområde umiddelbart nord for Lillehammer, hvor der blev kørt styrtløb under Vinter-OL i 1994. Den sidste del af den olympiske piste er for resten noget stejlere end den ser ud på sofaen derhjemme foran skærmen. Der er også et stort børneområde på Kvitfjell.


4. Geilo

Geilo er et af Norges ældste skiområder, med omkring 40 pister og i alt 4 terrænparker. Byen er anerkendt vidt og bredt for at tilbyde ski-kiting i verdensklasse. Det er en familievenlig destination, med særskilte bakker og masser af aktiviteter for børn. Læs mere om Geilo Resort.


5. Oslo Vinterpark

Oslo Vinterpark er mindre end mange af de andre norske skiområder, men ikke desto mindre finder du her glimrende skiløb blot 20 kilometer fra Oslos hovedstrøg – og du kan tage metroen (T-banen) helt hen til lifterne. VM i snowboard (WSC) blev afholdt her i februar 2012.


6. Norefjell

Gode, lange bakker og en bekvem beliggenhed blot 1 time og 45 minutters kørsel fra Oslo har gjort Norefjell til et populært skiområde. De alpine skidiscipliner ved OL i 1952 blev afholdt på Norefjell.


7. Voss og Myrkdalen

Både Voss Resort og Myrkdalen har 22 pister, betjent af tilsammen 19 lifter, samt et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Der kører skibusser fra centrum af Voss til begge skiområderne i weekender og ferier. Er skiløb ikke din kop te, kan du prøve nogle af de mange andre aktiviteter – eller du kan lære at stå på ski på områdets egen skiskole. Her er også guidede ture og langrend. Læs mere om Voss Resort.


8. Hovden

Hovden, beliggende i den skønne Setesdal, er det største skiområde i det sydlige Norge. Over 30 pister, 10 lifter og cirka 30 piste-kilometer venter.


9. Rauland

De tre skiområder i Rauland har fælles liftkort og forbindes af en gratis skibus, hvilket tilsammen gør dem til det største skiområde i hele Telemark. Her er der sneaktiviteter og skiløb for hele familien, både ung og gammel.

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad