Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Apps Apps Apps
Apps Apps
Credits
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Lad din telefon vise dig vej

De nærmeste restauranter, de bedste attraktioner, vejen til nordlyset … I dag findes der apps til stort set alt, og din mobiltelefon er blevet et nyttigt planlægningsværktøj.

Norway Lights

Norway Lights er både en hjemmeside med prognoser for nordlyset og en app med en oversigt over de såkaldte "nordlysbyer" i Norge. Den har en brugervenlig grænseflade og er designet til at hjælpe dig med at beslutte, hvor og hvornår du skal gå på jagt efter nordlyset, og hvordan du kommer derhen.

Appen giver dig en tre-dages prognose for nordlyset, opdelt i timeintervaller på den aktuelle dag. Den giver dig vejledning om du skal "go", "try" eller "wait" i en bestemt by alt afhængigt af vejrprognosen og solvindsaktiviteten.

Du får også anden nyttig information, heruder fakta om nordlyset, et kort der angiver din placering i forhold til andre norske byer, fototips samt andre gode råd og tricks. Appen indeholder også genveje til fly- og udflugtsmuligheder.

Visit Norway - Norway in your pocket

Med den officielle rejseapp til Norge får du information om rejseaktiviteter i nærheden, mens du er i Norge. Du kan også bruge den som planlægningsværktøj inden afrejse.

I appen finder du bogstaveligt talt tusindvis af steder, du kan bo (hoteller, vandrehjem, B&B, med mere), restauranter, aktiviteter, attraktioner og begivenheder.

Som bilturist vil du kunne få glæde af afsnittet “Nationale turistveje”, som viser de 18 nationale turistveje med dristig, innovativ arkitektur i spektakulær natur i hele Norge.

Madelskere vil sætte pris på appens ”Norwegian Foodprints” - et kvalitetsstempel for restauranter. Appen indeholder også en liste over øko-certificerede udbydere for dig, der går op i bæredygtighed. Download en PDF-version af Norway in your pocket (på engelsk).

Norway in Virtual Reality

Visitnorways VR-app giver dig Norge i fugleperspektiv og i virtual reality via medrivende 360 graders panoramabilleder. Flyv hundrede meter over de blå fjorde, forbi vandfald, fjelde og gletsjere - alt sammen i sikkerhed på sofaen.

Du kan flyve med på din smartphone. Men for at få en rigtig virtuel oplevelse har du brug for et VR-headset, for eksempel Google Cardboard.


Andre smarte ferieapps

Der findes apps til ethvert behov – uanset hvad du har af planer for dit ophold. Det norske onlinemagasin amobil.no har lavet en liste over nyttige apps til turister i Norge. Blandt disse apps finder du:


Gratis apps

VISIT NORWAY - NORWAY LIGHTS
VISIT NORWAY - NORWAY IN YOUR POCKET
VISIT NORWAY - VIRTUAL REALITY
PAK TASKERNE
VEJRUDSIGTEN

iPhone: Yr til iOS
iPhone: Storm til iOS

Android: Yr til Android
Android: Storm til Android

REJSE TIL OG I NORGE

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad