Skip to main content
Unknown Component
civid: 586bfb2a5a63aa07964dd8b9
name: plugins_common_social_share (widget)
Lindesnes
TripAdvisor rating of 3.5

74

Tregde Ferie

Bestil

Tregde Ferie har hytter og ferieleiligheter av høy standard til utleie. Ferieanlegget ligger i idylliske omgivelser med utsikt utover skjærgården på Tregde like øst for Mandal.

Tregde Ferie har hytter og ferielejligheder til leje i forskellige størrelser. Resortet ligger i idylliske omgivelser med udsigt over skærgården ved Tregde lige øst for Mandal. Nogle af lejlighederne ligger tæt på kajkanten, sammen med butik, restaurant, café - pizza & bageri, sauna og to udendørs pools. De øvrige lejligheder og hytter ligger i højden bagerst med en fantastisk udsigt over havet.
Restauranten Marina er åben i weekenden i foråret/efteråret og åben hver dag om sommeren. Her kan du nyde et godt måltid, mens du kigger ud over skærgården. I weekenderne om sommeren er der en række koncerter med god stemning, som sikrer en hyggelig afslutning på en god sommerdag. Det er også muligt at bestille catering både til private arrangementer og til virksomheder.
Lige ved kanten af ​​molen finder du Tregde Sauna. Saunaen byder på hyggelige stunder, afslappende aftener og en unik saunaoplevelse. Her kan du sidde uforstyrret i saunaen og nyde udsigten, mens du kobler af fra hverdagens stress.

Tregde feriei har et godt udvalg af aktivitetsudlejning, herunder forskellige typer både, kajakker og SUP. De tilbyder også forudbestilte RIB-ture og guidede fisketure mv. Om sommeren kan du også komme med på almindelige RIB-ture til Ryvingen fyr.
På Tregde ferie kan du overnatte hele året rundt!

Kilde: Visit Lindesnes

0

Tregde Ferie

Bestil

Senest besøgte sider