Skip to main content
Unknown Component
civid: 585d83fd85eb926055bead35
name: plugins_common_social_share (widget)

Ål

Bergsjøstølen Fjellstue

Book

Fjellstue med hotellets komfort og fjellstuens atmosfære. Bergsjøområdet i Ål. Utmerket for utendørsaktiviteter sommer som vinter.

Fjellstue med hotellets komfort og fjellstuens atmosfære. Beliggende midt i sti-og skiløypenettet i høyfjellsområdet på Bergsjø i Ål. Panoramautsikt til vann, fjell og vidder.

Bergsjøstølen er et godt utgangspunkt for å oppleve friluftslivets gleder, sommer som vinter. Rett utenfor hotelldøren finner du flerfoldige kilometere med turstier, gode stølsveier for sykling, en rekke fiskevann, muligheter for padling og alt annet du kan tenke deg av sommeraktiviteter.

Resepsjonen er ubemannet fra kl 12.00 til kl 15.00. For de som ønsker å leie sykkel bør dette helst gjøres før kl 12.00 eller etter kl 15.00

Det er ingen grunn til å ikke legge bedriftssamlinger til oss. Vi kan skreddersy deres opphold og har selvfølgelig plass til alle gjestene på våre komfertable rom. Vi kan lage til en flott festmiddag og være behjelpelige med å finne gode aktiviteter. Hva med en sykkeltur inn til Fagerdalen for litt rømmegrøt, eller hva med en guidet skitur innover i det vakre fjellet.

Om du ikke bor på Bergsjøstølen kan du allikevel nyte en god middag. Det er ønskelig med bordreservasjon dagen før, men ikke noe krav.

Bergsjøstølen har en av de beste områdene for kiting i Norge. Vinterstid er stedet svært populært blandt de som kiter og fra sesongen 2023/24 kan du også prøve wingski her. Om vinteren er området også utmerket for langrenn, en tur på skøytebanen eller om du vil ta en tur på truger. Kort avstand til flere gode skisentre. 

Gjennom personlig service, utmerket mat og hjemmekoselig atmosfære, sørger de for at du får et opphold utenom det vanlige. Test også badstuen som har panoramautsikt utover Bergsjøen og fjellene omkring! 

Booking via hjemmesiden www.bergsjostolen.no eller pr. tlf. 320 84 618.

Nytt for sommeren 2023:

Selvbetjent kiosk, betaling med Vipps.



Last updated: 01/02/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

Bergsjøstølen Fjellstue

Book

Senest besøgte sider