Skip to main content

The Norwegian Supper Club

Norwegian Supper Club

På vegne af hele Norge inviteres du til en helt enestående madoplevelse. Smag madkunst af fineste kaliber, tilberedt af de bedste kokke, på enestående lokationer - med ingredienser hentet direkte i den smukke natur omkring dig.

Tre prisvindende kokke, tre betagende lokationer og tre enestående oplevelser der kombinerer mad, natur og arkitektur. Tilsammen skaber dette en spektakulær atmosfære aldrig før set i Skandinavien. Læs mere om Norwegian Supper Club herunder.

Den norske madkultur har længe været karakteriseret ved enkelhed og gode råvarer, stærkt knyttet til ansvarligt landbrug samt unikke og helt naturlige ingredienser. Når herligheden tilberedes af nogle af verdens bedste kokke, er det svært ikke at få en uforglemmelig oplevelse.

De norske kokke har selv valgt lokationerne, hvor de vil fremtrylle en menu inspireret af det omgivende landskab, med unikke og absolut kortrejste ingredienser. Der er kun 12 pladser til hver middag. Måske bliver du en af de heldige? Udfyld en kort formular og få chancen for en plads ved bordet.

Bliv en del af Norwegian Supper Club

Mød kokkene

Udforsk lokationerne

Alle tre steder kan du forvente typisk norsk minimalisme, fællesskab og tradition, krydret med moderne og balanceret design.

Bliv en del af Norwegian Supper Club i dag!

Klik dig videre til formularen via linket herunder og få chancen for et mindeværdigt måltid.

Mad og drikke

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider