The Norwegian Supper Club

Norwegian Supper Club

På vegne af hele Norge inviteres du til en helt enestående madoplevelse. Smag madkunst af fineste kaliber, tilberedt af de bedste kokke, på enestående lokationer - med ingredienser hentet direkte i den smukke natur omkring dig.

Vilkår og betingelser

Du skal være mindst 21 år for at være med.
Det koster ikke noget at deltage, bare udfyld formularen.
Vinderne trækkes vilkårligt.
Vinderne kontaktes per e-mail eller telefon.
Rejse og ophold er ikke inkluderet.
Værdi: NOK 15.000.

Læs alle vilkår og betingelser (på engelsk)

Tre prisvindende kokke, tre betagende lokationer og tre enestående oplevelser der kombinerer mad, natur og arkitektur. Tilsammen skaber dette en spektakulær atmosfære aldrig før set i Skandinavien. Læs mere om Norwegian Supper Club herunder.

Den norske madkultur har længe været karakteriseret ved enkelhed og gode råvarer, stærkt knyttet til ansvarligt landbrug samt unikke og helt naturlige ingredienser. Når herligheden tilberedes af nogle af verdens bedste kokke, er det svært ikke at få en uforglemmelig oplevelse.

De norske kokke har selv valgt lokationerne, hvor de vil fremtrylle en menu inspireret af det omgivende landskab, med unikke og absolut kortrejste ingredienser. Der er kun 12 pladser til hver middag. Måske bliver du en af de heldige? Udfyld en kort formular og få chancen for en plads ved bordet.

Bliv en del af Norwegian Supper Club

Mød kokkene

Sven Erik Renaa

Ejer og køkkenchef hos RE-NAA, en to-stjernet Michelinrestaurant. For at skabe enestående smagskombinationer har Sven Erik Renaa fokus på regionale produkter af højeste kvalitet.

”Vores smags-DNA ligger i syltning, gæring, saltning, tørring. Alle disse måder, der får noget til at smage på en bestemt måde, bruger vi i de retter, der står klar når du kommer.”

Renaa har valgt Utstein Klostergard som lokation for sin middag. Den afholdes den 4. oktober 2022. Se videoen for mere information om Renaa og hans vision.

Heidi Bjerkan

En af de få kvinder i verden, der driver en Michelinrestaurant. Hun benytter udelukkende ingredienser fra lokalområdet, for bæredygtighed er hendes stolthed og mad hendes glæde.

”Produkterne og producenterne i Trøndelag er fantastiske. Efter min mening har vi alt, både fra hav og fjeld, og dertil en masse gode grøntsager fra lokalområdet.

Hun er vært for en middag på Strandbaren Stokkøya den 17. oktober 2022. Se videoen og få en forsmag på, hvad der venter dig i Trøndelag.

Jimmy Øien

Den unge køkkenchef på Restaurant Rest er en kulinarisk stjerne, der bruger sin kreativitet i sin kokkekunst. Han benytter usædvanlige fiskearter og mærkeligt formede grøntsager for at fokusere på bæredygtighed sammen med den gode smag.

”Jeg håber, at jeg kan inspirere gæsterne på Supper Club og vise dem nogle nye ingredienser, de aldrig har smagt før. Det bliver helt sikkert en enestående oplevelse.”

Jimmy er vært for middagen på Laagen i Larvik den 6. september 2022. Se i videoen hvilke smagsglæder, der venter dig på Laagen!

Sven Erik Renaa

Ejer og køkkenchef hos RE-NAA, en to-stjernet Michelinrestaurant. For at skabe enestående smagskombinationer har Sven Erik Renaa fokus på regionale produkter af højeste kvalitet.

”Vores smags-DNA ligger i syltning, gæring, saltning, tørring. Alle disse måder, der får noget til at smage på en bestemt måde, bruger vi i de retter, der står klar når du kommer.”

Renaa har valgt Utstein Klostergard som lokation for sin middag. Den afholdes den 4. oktober 2022. Se videoen for mere information om Renaa og hans vision.

Heidi Bjerkan

En af de få kvinder i verden, der driver en Michelinrestaurant. Hun benytter udelukkende ingredienser fra lokalområdet, for bæredygtighed er hendes stolthed og mad hendes glæde.

”Produkterne og producenterne i Trøndelag er fantastiske. Efter min mening har vi alt, både fra hav og fjeld, og dertil en masse gode grøntsager fra lokalområdet.

Hun er vært for en middag på Strandbaren Stokkøya den 17. oktober 2022. Se videoen og få en forsmag på, hvad der venter dig i Trøndelag.

Jimmy Øien

Den unge køkkenchef på Restaurant Rest er en kulinarisk stjerne, der bruger sin kreativitet i sin kokkekunst. Han benytter usædvanlige fiskearter og mærkeligt formede grøntsager for at fokusere på bæredygtighed sammen med den gode smag.

”Jeg håber, at jeg kan inspirere gæsterne på Supper Club og vise dem nogle nye ingredienser, de aldrig har smagt før. Det bliver helt sikkert en enestående oplevelse.”

Jimmy er vært for middagen på Laagen i Larvik den 6. september 2022. Se i videoen hvilke smagsglæder, der venter dig på Laagen!

Udforsk lokationerne

Alle tre steder kan du forvente typisk norsk minimalisme, fællesskab og tradition, krydret med moderne og balanceret design.

Strandbaren Stokkøya

I et typisk fiskerleje på den lille ø Stokkøya i Trondheimsfjorden ligger Strandbaren på en af Norges smukkeste strande. Bygningen har store glasfacader ud mod havet, og på en klar sommeraften kan du skimte lyset på Halten Fyr, cirka 16 sømil mod nordvest. Meget af det træ, der blev brugt til opførelsen af strandbaren, blev hentet i det omgivende skovområde.

Nyd et dejligt måltid mad med havet lige uden for vinduet!

Strandbaren Stokkøya

I et typisk fiskerleje på den lille ø Stokkøya i Trondheimsfjorden ligger Strandbaren på en af Norges smukkeste strande. Bygningen har store glasfacader ud mod havet, og på en klar sommeraften kan du skimte lyset på Halten Fyr, cirka 16 sømil mod nordvest. Meget af det træ, der blev brugt til opførelsen af strandbaren, blev hentet i det omgivende skovområde.

Nyd et dejligt måltid mad med havet lige uden for vinduet!

Laagen Larvik

Laagen er et naturområde, der gør brug af simple designprincipper, norske materialer og godt håndværk.
Laagen Hub er et oplagt valg til en helt særlig begivenhed. Denne eksklusive venue er perfekt til behagelige samtaler og måltider ud over det sædvanlige.
Det moderne design og de skandinaviske materialer gør Laagen Hub til en fantastisk kulisse for en uforglemmelig aften!

Sjøhuset Utstein Klostergard

Utstein er et beskyttet kultursted. Det originale bådehus blev bygget omkring år 1850 og har en helt særlig atmosfære. Bygningen blev renoveret i 2017 og nomineret til EU’s arkitekturpris i 2019. I nærheden er der dyrkede marker, hvor dyrene græsser året rundt.

Nyd den dejlige mad i historiske omgivelser!

Sjøhuset Utstein Klostergard

Utstein er et beskyttet kultursted. Det originale bådehus blev bygget omkring år 1850 og har en helt særlig atmosfære. Bygningen blev renoveret i 2017 og nomineret til EU’s arkitekturpris i 2019. I nærheden er der dyrkede marker, hvor dyrene græsser året rundt.

Nyd den dejlige mad i historiske omgivelser!

Laagen Larvik

Laagen er et naturområde, der gør brug af simple designprincipper, norske materialer og godt håndværk.
Laagen Hub er et oplagt valg til en helt særlig begivenhed. Denne eksklusive venue er perfekt til behagelige samtaler og måltider ud over det sædvanlige.
Det moderne design og de skandinaviske materialer gør Laagen Hub til en fantastisk kulisse for en uforglemmelig aften!

Bliv en del af Norwegian Supper Club i dag!

Klik dig videre til formularen via linket herunder og få chancen for et mindeværdigt måltid.

Mad og drikke

Benyt dig af disse gode tilbud

Planlæg din rejse til Norge sammen med en af Visit Norways samarbejdspartnere.

Senest besøgte sider