Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway
Flying to Northern Norway Flying to Northern Norway
Credits
Flying to Northern Norway.
Photo: Ernst Furuhatt
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Alle veje fører til Nord-Norge

Nyd et langsomt krydstogt eller tag flyet. Uanset hvordan du foretrækker at rejse er det let at komme op til nordlyset. Faktisk behøver det ikke tage mere end et par timer.

Flyv til Nord-Norge på et par timer

SAS og Norwegian flyver regelmæssigt fra Oslo Gardermoen til flere destinationer i Nord-Norge, for eksempel Tromsø, Harstad/Narvik Evenes og Longyearbyen på Svalbard. Widerøe har også en række ruter mellem forskellige destinationer i det nordlige Norge.

Tromsø
Flyvetiden mellem Oslo og Tromsø er mindre end to timer. Fra Tromsø kan man tage videre med bil til Lyngenfjord og Lyngsalpene (1-3 timer med bil) eller tage indenrigsflyet til Hammerfest og andre steder.

Harstad/Narvik Evenes
Flyvetiden mellem Oslo og Harstad/Narvik Evenes er 1 time og 40 minutter. Fra lufthavnen tager det cirka en time til Narvik centrum. Man kan også flyve videre til Svolvær på Lofoten.

Longyearbyen, Svalbard
Flyv til Longyearbyen fra både Oslo og Tromsø.

Se vinterklædte Norge med Widerøe

Flyv direkte til din eksotiske vinterdestination. En afslappet og stressfri ferie eller et tempofyldt action-eventyr? Flyv med Widerøe og få det som du vil have det.

På vinterkrydstogt med Hurtigruten

Tag med på et fem-dages krydstogt på jagt efter nordlyset. Sejl forbi de smukke øer på Lofoten og Vesterålen og læg til i flotte kystbyer som for eksempel Bergen, Tromsø, Ålesund og Trondheim.


Generel information: Sådan kommer du til Norge


Andre rejsemåder

Find din alternative rejseform her.

×

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages