Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Preikestolen Preikestolen
Preikestolen.
Photo: Adobe Stock / I have been there®
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

'I have been there®'-ordningen (IHBT) er for alle, der er nået frem til et eksotisk rejsemål – en fjeldtop eller andet – udelukkende ved hjælp af egne kræfter, og som ønsker at have bevis for det.

 

Appen bekræfter dine anstrengelser

'I have been there®'-ordningen bekræfter din ankomst til et givent rejsemål ved hjælp af IHBT-appen, som skal downloades før du påbegynder rejsen. Ordningen omfatter udelukkende steder, hvor der kræves en fysisk anstrengelse at nå frem, samt rejsemål af mere eksotisk karakter. Appen giver dig grønt lys, når du er nået frem til din destination. Via appen kan du også bestille en medalje med dit navn, dato og tidspunkt for ankomst til destinationen.   

På hjemmesiden bestiller du din medalje

Udover appen har 'I have been there®' også en hjemmeside. Appen kommunikerer direkte med hjemmesiden, hvor du kan købe din personlige medajle og andre IHBT-produkter.

Du kan også købe medaljen med det samme på adskillige af rejsemålene, for eksempel i Juvasshytta ved Galdhøpiggen, eller på mange af stedernes relaterede turistkontorer.

En eksklusiv medalje

IHBT-medaljen er forskellig fra sted til sted. Medaljen er designet i antik sølv med forgyldning, i en passende størrelse. Bag på medaljen finder du verifikationen med navn, dato og klokkeslæt.

I have been there®

KjeragboltenFoto: Adobe Stock / I have been there®

Trolltunga
Foto: Adobe Stock / I have been there®

IHBT’s historie

IHBT-ordningen blev lanceret i maj 2016 med en række velkendte destinationer. Ordningen er siden vokset, og vil snart omfatte langt størstedelen af de eksotiske rejsemål i Norge. På hjemmesiden kan du se alle rejsemålene i ordningen, samt de enkelte steders relaterede IHBT-produkter.

IHBT-appen – ordningens hjerte

For at få mest ud af IHBT er det nødvendigt at downloade appen på forhånd. Appen kan se, når du er nået frem til rejsemålet, og bekræfter ankomsten med et grønt lys. IHBT er støttet af Innovasjon Norge.

Læs mere om 'I have been there®'-ordningen.

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad