Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hiking, Høvringen
Hiking, Høvringen.
Photo: CH/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Gør det lettere for dig selv

Det er en god ide at rådføre sig med eksperter, når du planlægger en vandretur. Discover Norway har turforslag til enhver smag og ethvert niveau.

På rette vej med Discover Norway

Find den helt rigtige vandrepakke med eller uden guide her. 

Vandreture med Discover Norway
Fotturer i Rondane og Venabygdsfjellet med turleder med utgangspunkt fra Venabu Fjellhotell. 6 dager. Read more
Fotturer på Venabu | Discover Norway
Spesialist på sykkel, ski og vandreferie. Tilbyr ferdigpakka sykkelturer i hele Norge, samt fotturer med bagasjetransport med eller uten guide Read more
Jotunheimen og Valdres - Vandreopphold med turleder | Discover Norway
Opplev Rondane, for deg som foretrekker en fjelltur på egen hånd. Bagasjen blir fraktet til neste sted, og du kan nyte dagene i praktfulle omgivelser! Read more
Fottur i Rondane | Discover Norway
Fotturer i Peer Gynts rike: Skeikampen - Fagerhøi - Gålå - Fefor- Espedalen Read more
Peer Gynt Stien med bagasjetransport | Discover Norway
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Dovrefjell langs pilgrimsruten (seks dage)

  Gå langs den gamle pilgrimsrute i Dovrefjell Nationalpark, som ligger midt i et smukt og varieret fjeldterræn. Turen følger den gamle rejserute mellem Oslo og Trondheim og har eksisteret siden middelalderen, så det er bogstaveligt talt en rejse gennem Norges historie.

  Dovrefjell er også kendt for sin rige flora og fauna. Efter tre dages vandring slutter din pilgrimsrejse med en fem timers moskusoksesafari. Turen kombinerer lange vandreture (5-6 timer om dagen) med et højt komfortniveau. Indkvartering finder sted i private gæstehuse, bl.a. den historiske Kongsvold Fjeldstue. Turen egner sig til personer, som er i gennemsnitlig til god fysisk form, og som er vant til at vandre i fjeldene.

  Pris fra NOK 9.350 pr. person i et dobbeltværelse. Ture uden guide inklusive bagagetransport kan bookes hver søndag fra 15. juli til 19. august 2018. Guidet tur 15.-20. juli 2018 fra NOK 10.600.

  Fjeldvandring i Rondane og Venabu (seks dage)

  De fredfyldte fjelde syd for Rondane Nationalpark har en beroligende effekt på både krop og sind. Du bor på Venabu Fjellhotell, et familiedrevet hotel med en venlig, uformel atmosfære og mad lavet med hjertet.

  Hver dag tager lokale guider dig med ud i de fascinerende landskaber med sletter, tinder, kløfter og vandfald. Undervejs vil du få god tid til refleksion – oplev naturen i sin fulde pragt, og nyd fjeldenes mangfoldighed. Du vandrer 12-20 kilometer om dagen.

  Pris fra NOK 6.990 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed fra 9. juni til 22. september 2018.

  Jotunheimen - Grønolen Fjellgard (3 eller 5 dage)

  Forkæl dig selv med et uforglemmeligt vandreophold hos fjeldstuen Grønolen Fjellgard, som er kendt for sin gæstfrihed og den velsmagende hjemmelavede mad.

  Dine værter på Grønolen har udarbejdet et fuldt og varieret program, som omfatter alt lige fra vandreture til fjeldtoppen i Jotunheimen og kanoture til gårde og rømmegrød i Grønolen. I selskab med de lokale guider Øyvind og Tor Erik vil du komme til at opleve nogle helt fantastiske steder væk fra den slagne vej. Turen egner sig til personer, der er i gennemsnitlig eller god fysisk form, og som er vant til at vandre 6-7 timer hver dag.

  Pris fra NOK 7.075 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed 15.-20. juli, 22.-27. juli og 29. july-3. august 2018. Book før 1. juni og få NOK 250 pr. person i rabat.

  Guidet tur til majestætiske Rondane

  Rondane var den første nationalpark i Norge. Mange nordmænd har opdaget deres kærlighed til udendørslivet på dette skattede bjergmassiv.

  På turen bor du tre nætter på Mysuseter og tre nætter på Høvringen. Mysuseter er en fin base til ekskursioner til flere forskellige storslåede fjeldtoppe såsom Storronden, Rondeslottet og Veslesmeden. I Høvringen kan du deltage i en spændende ekskursion, hvor du får mulighed for at opleve moskusoksen i Dovrefjell Nationalpark. Transport af bagage er inkluderet i prisen, så du kun kan nøjes med en let rygsæk på vandreturene.

  Pris fra NOK 8.950 pr. person i et dobbeltværelse (selv-guidet tour). Til rådighed hver søndag fra 15. juli til 26. august 2018.

  Hiking in Rondane Dovre
  Hiking in Rondane Dovre.
  Photo: CH - Visitnorway.com

  Sikkerhed på fjeldet

  Vær forberedt på lidt af hvert

  Selv nordmændene, der har opholdt sig i de norske fjelde hele livet, har en sund respekt for dem og sørger for at forberede sig på ethvert tænkeligt scenarie.

  1. Planlæg din tur nøje og sørg for at fortælle andre om din planlagte rute.
  2. Tilpas den planlagte tur i henhold til egne evner og vejrforhold.
  3. Hold øje med vejrudsigten og lavinevarsler.
  4. Vær forberedt på dårligt vejr og frost, selv på korte ture.
  5. Sørg for at have udstyr med, så du kan hjælpe dig selv og andre.
  6. Vælg en sikker rute. Hav respekt skilte om laviner og usikker is.
  7. Brug kort og kompas. Vær altid sikker på at du ved hvor du er.
  8. Vend om i god tid - det er ikke nogen skam at vende tilbage til basen.
  9. Spar på kræfterne og søg ly hvis nødvendigt.

  Læs de norske fjeldregler med supplerende information.

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen