Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hiking, Høvringen
Hiking, Høvringen.
Photo: CH/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Gør det lettere for dig selv

Det er en god ide at rådføre sig med eksperter, når du planlægger en vandretur. Discover Norway har turforslag til enhver smag og ethvert niveau.

På rette vej med Discover Norway

Find den helt rigtige vandrepakke med eller uden guide her. 

Vandreture med Discover Norway
Dovrefjell - A hiking tour in one of Norway's most spectacular mountain areas. Numerous important historical events have taken place in this area.… Read more
Rambling in Dovrefjell National Park - Along the Pilgrim´s Trail with luggage transfer | Discover Norway
Guided tours in the Rondane. Venabu Mountain Hotel, at 932 m.a.s.l, is situated on Venabygdsfjellet's mountain plateau close to the Rondane mountains. Read more
Rondane and Venabu Mountain Rambling | Discover Norway
The Lofoten Isle archipelago offers breathtaking, unforgettable scenery, creating an almost fairy tale like atmosphere. This tour takes you to a… Read more
Hiking the Amazing Lofoten Isles | Discover Norway
This rambling tour is suitable for persons who wish to spend some active days in the mountains, but who also want a certain degree of comfort. On this… Read more
Hiking in the Rondane National Park | Discover Norway
'In the footsteps of Peer Gynt', our popular mountain hike from hotel to hotel, starts at Skeikampen and ends in Espedalen about 67 km Read more
Rambling the Peer Gynt Trail with luggage transfer | Discover Norway
Click to activate
Select
  Show Details
  Click to activate

  Vandring på de betagende Lofoten-øer (syv dage)

  Besøg de eventyragtige landskaber på Lofoten-øerne. På denne syv dages-tur vil du opleve fjelde, arktiske fjorde, hvide strande og pittoreske fiskerlandsbyer. Du vil også komme til at opleve den lokale mad og overnatning i en traditionel rorbu (sæsonbolig for fiskere).

  De første tre nætter tilbringer du i Stamsund, hvor din guide Hilde vil vise dig nogle af sine yndlingssteder med en usædvanlig 360 graders udsigt. De sidste tre dage tilbringer du i den charmerende landsby Reine. Turen egner sig til personer, som er i gennemsnitlig til god fysisk form, og som er vant til at vandre i fjeldene.

  Pris fra NOK 16.650 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed 18.-24. juni 2018. Book før 15. april.

  Dovrefjell langs pilgrimsruten (seks dage)

  Gå langs den gamle pilgrimsrute i Dovrefjell Nationalpark, som ligger midt i et smukt og varieret fjeldterræn. Turen følger den gamle rejserute mellem Oslo og Trondheim og har eksisteret siden middelalderen, så det er bogstaveligt talt en rejse gennem Norges historie.

  Dovrefjell er også kendt for sin rige flora og fauna. Efter tre dages vandring slutter din pilgrimsrejse med en fem timers moskusoksesafari. Turen kombinerer lange vandreture (5-6 timer om dagen) med et højt komfortniveau. Indkvartering finder sted i private gæstehuse, bl.a. den historiske Kongsvold Fjeldstue. Turen egner sig til personer, som er i gennemsnitlig til god fysisk form, og som er vant til at vandre i fjeldene.

  Pris fra NOK 9.350 pr. person i et dobbeltværelse. Ture uden guide inklusive bagagetransport kan bookes hver søndag fra 15. juli til 19. august 2018. Guidet tur 15.-20. juli 2018 fra NOK 10.600.

  Fjeldvandring i Rondane og Venabu (seks dage)

  De fredfyldte fjelde syd for Rondane Nationalpark har en beroligende effekt på både krop og sind. Du bor på Venabu Fjellhotell, et familiedrevet hotel med en venlig, uformel atmosfære og mad lavet med hjertet.

  Hver dag tager lokale guider dig med ud i de fascinerende landskaber med sletter, tinder, kløfter og vandfald. Undervejs vil du få god tid til refleksion – oplev naturen i sin fulde pragt, og nyd fjeldenes mangfoldighed. Du vandrer 12-20 kilometer om dagen.

  Pris fra NOK 6.990 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed fra 9. juni til 22. september 2018.

  Jotunheimen - Grønolen Fjellgard (3 eller 5 dage)

  Forkæl dig selv med et uforglemmeligt vandreophold hos fjeldstuen Grønolen Fjellgard, som er kendt for sin gæstfrihed og den velsmagende hjemmelavede mad.

  Dine værter på Grønolen har udarbejdet et fuldt og varieret program, som omfatter alt lige fra vandreture til fjeldtoppen i Jotunheimen og kanoture til gårde og rømmegrød i Grønolen. I selskab med de lokale guider Øyvind og Tor Erik vil du komme til at opleve nogle helt fantastiske steder væk fra den slagne vej. Turen egner sig til personer, der er i gennemsnitlig eller god fysisk form, og som er vant til at vandre 6-7 timer hver dag.

  Pris fra NOK 7.075 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed 15.-20. juli, 22.-27. juli og 29. july-3. august 2018. Book før 1. juni og få NOK 250 pr. person i rabat.

  Jotunheimen højdepunkter (6 dage)

  Norges kæmpe fjeldmassiv Jotunheimen er fyldt med knejsende tinder, skarpe kanter, sedimenter af talus og gletsjere. Men der er også en masse gode vandreruter, klare søer og hvirvlende vandløb.

  Turen starter med den legendariske vandring til Besseggen, fra øst til vest. Derefter følger en en dags-vandring til Glitterheim videre op til fjeldtoppen Glittertinden og Spiterstulen. Der vil du bestige Norges højeste fjeld, Galdhøpiggen (2.469 meter over havets overflade) og slutte af med en overnatning i Lom.

  Du trekker 8-10 timer hver dag, også gennem stejlt og ujævnt terræn. Turen egner sig til personer, der er i god fysisk form, og som er vant til at vandre med oppakning (op til 8 kg).

  Pris fra NOK 9.500 pr. person i et dobbeltværelse. Til rådighed 22.-28. juli, 29. juli-4. august og 5.-11. august 2018. Book før 1. juni og få NOK 250 pr. person i rabat.

  Guidet tur til majestætiske Rondane

  Rondane var den første nationalpark i Norge. Mange nordmænd har opdaget deres kærlighed til udendørslivet på dette skattede bjergmassiv.

  På turen bor du tre nætter på Mysuseter og tre nætter på Høvringen. Mysuseter er en fin base til ekskursioner til flere forskellige storslåede fjeldtoppe såsom Storronden, Rondeslottet og Veslesmeden. I Høvringen kan du deltage i en spændende ekskursion, hvor du får mulighed for at opleve moskusoksen i Dovrefjell Nationalpark. Transport af bagage er inkluderet i prisen, så du kun kan nøjes med en let rygsæk på vandreturene.

  Pris fra NOK 8.950 pr. person i et dobbeltværelse (selv-guidet tour). Til rådighed hver søndag fra 15. juli til 26. august 2018.

  Hiking in Rondane Dovre
  Hiking in Rondane Dovre.
  Photo: CH - Visitnorway.com

  Sikkerhed på fjeldet

  Vær forberedt på lidt af hvert

  Selv nordmændene, der har opholdt sig i de norske fjelde hele livet, har en sund respekt for dem og sørger for at forberede sig på ethvert tænkeligt scenarie.

  1. Planlæg din tur nøje og sørg for at fortælle andre om din planlagte rute.
  2. Tilpas den planlagte tur i henhold til egne evner og vejrforhold.
  3. Hold øje med vejrudsigten og lavinevarsler.
  4. Vær forberedt på dårligt vejr og frost, selv på korte ture.
  5. Sørg for at have udstyr med, så du kan hjælpe dig selv og andre.
  6. Vælg en sikker rute. Hav respekt skilte om laviner og usikker is.
  7. Brug kort og kompas. Vær altid sikker på at du ved hvor du er.
  8. Vend om i god tid - det er ikke nogen skam at vende tilbage til basen.
  9. Spar på kræfterne og søg ly hvis nødvendigt.

  Læs de norske fjeldregler med supplerende information.

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen