Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Hiking, Høvringen Hiking, Høvringen
Hiking, Høvringen.
Photo: CH/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Det er en god ide at rådføre sig med eksperter, når du planlægger en vandretur. Discover Norway har turforslag til enhver smag og ethvert niveau.

 

Google-søgninger, gemte bogmærker, prissammenligninger, kortlæsning, tidsestimering samt afsendelse af kontaktformularer og e-mails. Det er lige før, forarbejdet er mere udmattende end selve vandringen til toppen af Galdhøpiggen.

Du kan også finde en rejsearrangør og lade dem gøre arbejdet for dig. Det er absolut ikke nogen dårlig ide, hvis det er din første tur til Norge, eller du ikke har tid til at tilbringe en masse timer foran skærmen. Sandheden er, at de højst sandsynligt allerede ved alt det, du har brug for at vide.

Discover Norway blev grundlagt af en gruppe udendørsentusiaster i 1988 og deres vandrepakker er baseret på førstehåndserfaring. De nyder at tilbringe tid i naturen og har selv testet de fleste af deres løsninger.

Det betyder, at de både kan dele deres personlige mening og detaljerede oplysninger om turene med dig, herunder i forhold til sværhedsgrad og indkvartering, så du nemt kan træffe en beslutning om, hvorvidt din drømmedestination er øgruppen Lofoten, de spidse tinder i Jotunheimen eller nationalparkerne Rondane eller Dovrefjell.


Find den rigtige vandrerute med Discover Norway

Find den helt rigtige vandrepakke med eller uden guide her. Bestil din tur før 1. juni 2017, og få NOK 250 i rabat.

Vandreture med Discover Norway
Nationalpark Dovrefjell: Dovre- Furuhaugli- Hjerkinn- Kongsvold Selfguided trip, with luggagetransportation. A hiking tour in one of Norway's most… Read more
Rambling in Dovrefjell National Park - Along the Pilgrim´s Trail with luggage transfer | Discover Norway
Venabu Mountain Hotel 6 days/ 5 guided walks. The hotel is family run, known for good Norwegian food based on the very best commodities. In the nice… Read more
Rondane and Venabu Mountain Rambling | Discover Norway
PEAKS IN VALDRES AND NATIONALPARK JOTUNHEIMEN This programme is designed for those who love hiking in the high mountains but don't want to walk… Read more
Walking in Valdres, Nationalpark Jotunheimen | Discover Norway
Hiking in Jotunheimen Galdhøpiggen and Besseggen. Two great highlights of the hiking in Norway. This is the trip for those who want enjoy the view… Read more
Besseggen and Galdhøpiggen- the most popular peaks in Jotunheimen | Discover Norway
The Lofoten Isle archipelago offers breathtaking, unforgettable scenery, creating an almost fairy tale like atmosphere. This tour takes you to a… Read more
Hiking the Amazing Lofoten Isles | Discover Norway
Rambling in Nationalpark Rondane with luggage transport. Rondane - Norway's first National Park. The focal point of the national park is the… Read more
Hiking in the Rondane National Park | Discover Norway
Click to activate
Select
  Click to activate

  Vandring på de betagende Lofoten-øer (syv dage)

  Besøg de eventyragtige landskaber på Lofoten-øerne. På denne syv dages-tur vil du opleve fjelde, arktiske fjorde, hvide strande og pittoreske fiskerlandsbyer. Du vil også komme til at opleve den lokale mad og overnatning i en traditionel rorbu (sæsonbolig for fiskere).

  De første tre nætter tilbringer du i Stamsund, hvor din guide Hilde vil vise dig nogle af sine yndlingssteder med en usædvanlig 360 graders udsigt. De sidste tre dage tilbringer du i den charmerende landsby Reine. Turen egner sig til personer, som er i gennemsnitlig til god fysisk form, og som er vant til at vandre i fjeldene.

  Pris fra NOK 12.950 pr. person i et dobbeltværelse. Turen kan bookes i perioderne 19. - 25. juni og 14. - 20. august 2017.


  Dovrefjell langs pilgrimsruten (seks dage)

  Gå langs den gamle pilgrimsrute i Dovrefjell Nationalpark, som ligger midt i et smukt og varieret fjeldterræn. Turen følger den gamle rejserute mellem Oslo og Trondheim og har eksisteret siden middelalderen, så det er bogstaveligt talt en rejse gennem Norges historie.

  Dovrefjell er også kendt for sin rige flora og fauna. Efter tre dages vandring slutter din pilgrimsrejse med en fem timers moskusoksesafari. Turen kombinerer lange vandreture (5-6 timer om dagen) med et højt komfortniveau. Indkvartering finder sted i private gæstehuse, bl.a. den historiske Kongsvold Fjeldstue. Turen egner sig til personer, som er i gennemsnitlig til god fysisk form, og som er vant til at vandre i fjeldene.

  Pris fra NOK 9.100 pr. person i et dobbeltværelse. Ture uden guide inklusive bagagetransport kan bookes hver lørdag fra 30. juli til 20. august 2017. Guidet tur 16. - 21. juli fra NOK 10.400.


  Fjeldvandring i Rondane og Venabu (seks dage)

  De fredfyldte fjelde syd for Rondane Nationalpark har en beroligende effekt på både krop og sind. Du bor på Venabu Fjellhotell, et familiedrevet hotel med en venlig, uformel atmosfære og mad lavet med hjertet.

  Hver dag tager lokale guider dig med ud i de fascinerende landskaber med sletter, tinder, kløfter og vandfald. Undervejs vil du få god tid til refleksion – oplev naturen i sin fulde pragt, og nyd fjeldenes mangfoldighed. Du vandrer 12-20 kilometer om dagen.

  Pris fra NOK 5.590 pr. person i et dobbeltværelse. Kan bookes hver lørdag fra 11. juni til 1. oktober 2017.


  Jotunheimen - Grønolen Fjellgard (3 eller 5 dage)

  Forkæl dig selv med et uforglemmeligt vandreophold hos fjeldstuen Grønolen Fjellgard, som er kendt for sin gæstfrihed og den velsmagende hjemmelavede mad.

  Dine værter på Grønolen har udarbejdet et fuldt og varieret program, som omfatter alt lige fra vandreture til fjeldtoppen i Jotunheimen og kanoture til gårde og rømmegrød i Grønolen. I selskab med de lokale guider Øyvind og Tor Erik vil du komme til at opleve nogle helt fantastiske steder væk fra den slagne vej. Turen egner sig til personer, der er i gennemsnitlig eller god fysisk form, og som er vant til at vandre 6-7 timer hver dag.

  Pris fra NOK 6.750 pr. person i et dobbeltværelse. Kan bookes 16. - 21. juli, 23. - 28. juli og 30. juli til 4. august 2017.


  Jotunheimen højdepunkter (6 dage)

  Norges kæmpe fjeldmassiv Jotunheimen er fyldt med knejsende tinder, skarpe kanter, sedimenter af talus og gletsjere. Men der er også en masse gode vandreruter, klare søer og hvirvlende vandløb.

  Turen starter med den legendariske vandring til Besseggen, fra øst til vest. Derefter følger en en dags-vandring til Glitterheim videre op til fjeldtoppen Glittertinden og Spiterstulen. Der vil du bestige Norges højeste fjeld, Galdhøpiggen (2.469 meter over havets overflade) og slutte af med en overnatning i Lom.

  Du trekker 8-10 timer hver dag, også gennem stejlt og ujævnt terræn. Turen egner sig til personer, der er i god fysisk form, og som er vant til at vandre med oppakning (op til 8 kg).

  Pris fra NOK 11.900 pr. person i et dobbeltværelse. Kan bookes 27. august til 1. september 2017.


  Guidet tur til majestætiske Rondane

  Rondane var den første nationalpark i Norge. Mange nordmænd har opdaget deres kærlighed til udendørslivet på dette skattede bjergmassiv.

  På turen bor du tre nætter på Mysuseter og tre nætter på Høvringen. Mysuseter er en fin base til ekskursioner til flere forskellige storslåede fjeldtoppe såsom Storronden, Rondeslottet og Veslesmeden. I Høvringen kan du deltage i en spændende ekskursion, hvor du får mulighed for at opleve moskusoksen i Dovrefjell Nationalpark. Transport af bagage er inkluderet i prisen, så du kun kan nøjes med en let rygsæk på vandreturene.

  Pris fra NOK 8.950 pr. person i et dobbeltværelse. Kan bookes 16. juli til 27. august 2017.


  Magiske vandreture på Senja

  Kombinationen af frodige dale og mægtige fjelde gør øen Senja til en førsteklasses vandredestination. Denne tur egner sig til erfarne vandrere, men turen kan justeres i henhold til gruppens præferencer.

  Udgangspunktet er den maleriske landsby Hamn i Senja, hvorfra den lokale turguide vil introducere dig til denne magiske ø. Vandreturen fører dig igennem steder som Ånderdalen Nationalpark, Svandalen, Husfjellet og Sukkertoppen.

  Pris fra NOK 13.200. Tilgængelig 18.-23. september 2017.  Opdag mere

  Your Recently Viewed Pages