Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

4 gode grunde til at vælge Norge til din skiferie

I Norge er du sikker på sne
I Norge finder du alt hvad der skal til for at gøre en skiferie til noget helt særligt. Se fire gode grunde til, hvorfor Norge er mange danskeres foretrukne rejsemål når det kommer til vinterens skiferie.
Ski school with Valle the snowman
Valle.
Photo: Kalle Hägglund / www.skistar.com

1. Tryghed for børnene

Allerede fra 3 års alderen kan børn komme med på ski, og det er let at få en vellykket skiferie med familiens mindste på Norges velpræparerede alpinpister og langrendsløjper. De fleste pister ender nede i dalen, hvor hele familien kan samles igen - så du behøver ikke være bange for at fare vild eller blive væk fra dit barn.

2. Bo i første række til pisten

Fra morgenstunden tager du skiene på lige uden for døren, ræser af sted i nogle timer og kommer tilbage til hytten ved frokosttid. Derefter af sted igen. At bo ski in/ski out midt på bakken giver en ekstra dimension til skiferien - du behøver ikke at bruge tid på transport til og fra liften, men kan udnytte tiden optimalt til det, det hele handler om: at stå på ski.

Dinabu in Hemsedal

Hygge på norsk

Cabin in Hemsedal.
Photo: Frank Tolpinrud

3. Kombinér alpint og langrend

Hvis den ene halvdel af familien sværger til det alpine sus, mens den anden halvdel lever og ånder for lange og oplevelsesrige ture på langrend, kan det være mere end svært at blive enige om, hvor man skal hen på skiferie.

Men fortvivl ikke - i Norge er det nemt at gøre begge parter glade. Stort set alle de norske alpindestinationer har nemlig også velpræparerede langrendsløjper af høj kvalitet lige uden for døren. Derfor kan du nyde farten ned ad de sorte pister den ene dag, mens du udforsker langrendsløjperne den næste.

4. Terrænparker for vovehalse

På de fleste alpinanlæg i Norge findes der afgrænsede områder, hvor vovehalse og andre adrenalinjunkies kan boltre sig med alverdens fede tricks, i sikker afstand fra de normale nedkørsler. Nogle af de cooleste og mest moderne terrænparker i verden finder du faktisk i Norge. 

Ski school in Hemsedal

Send trygt børnene på skiskole

Skiing lessons for kids in Hemsedal.
Photo: SkiStar
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad