Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Preikestolen
Preikestolen.
Photo: Andre Spica/Hvitserk
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hvitserk of Norway er den førende arrangør af ekspeditioner og eventyrrejser i Norge. Tag med på deres skræddersyede gruppeture til de smukkeste steder i landet.

Oplev Norges topdestinationer med Hvitserk

Hvert år vælger masser af feriegæster at pakke vandrestøvlerne og udforske de mange fantastiske vandremuligheder i Norge. Hvitserk of Norway har en lang række guider med lokalkendskab fordelt over hele landet.

Hver sommer har denne turarrangør et enormt udvalg af flerdagesture på programmet. Nogle af de mest ikoniske destinationer er vist på listen nedenfor. Få flere oplysninger på Hvitserks officielle hjemmeside.

Norske ikoner
The rock formation has been nominated among the most beautiful viewpoints in the world by countless lists. Similar rankings have also named Trolltunga… Read more
Trolltunga
Preikestolen (the Pulpit Rock) is situated high above the Lysefjord and has long been one of Norway's most photographed and famous destinations. Read more
Preikestolen
Bergen is Norway's second largest city. This adventure tour combines some of the best hikes in Fjord Norway, including Trolltunga. Read more
Bergen
Visitors of Aurlandsdalen will experience wild and untouched nature, as well as small historical farms. Read more
Aurlandsdalen
The Hjørundfjord is a 35 kilometres long arm of the Storfjord with pointing mountain peaks on all sides. Read more
Hjørundfjorden
Mere om Hvitserk
NORGES FØRENDE ARRANGØR AF EKSPEDITIONER OG EVENTYRREJSER

I over 30 år har Hvitserk arrangeret spændende rejser for eventyrlystne nordmænd til alle afkroge af verden. Samtidig med, at vi har sendt norske turister til fantastiske destinationer i udlandet, har vi også opbygget et omfattende netværk her i Norge.

Kontakt
E-mail: info@hvitserk.no
Tlf.: +47 23 21 30 70

Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Hvitserks bedste rundture

  Seksdages rundtur inklusiv Trolltunga

  På ganske få år har Trolltunga skiftet status fra at være et stort set ukendt udsigtspunkt, hvor der aldrig kom nogen, til en af Norges mest fotograferede destinationer. Denne klippeformation optræder nu på utallige ranglister over verdens smukkeste udsigtspunkter. Trolltunga bliver også fremhævet blandt de bedste steder at tage en selfie og som en af verdens mest 'brandvarme' vandredestinationer.

  For uerfarne vandrere er turen til Trolltunga lang og temmelig krævende – du skal være i fysisk god form og have det rigtige udstyr (klik på linket nedenfor for at se en udførlig liste).

  Rundtur fra NOK 18.500 pr. person.

  Prisen inkluderer: 5 x overnatning i twinværelse, 5 x morgenmad, 4 x frokost, 4 x middag. Al lokal transport/lokale transfers. Engelsktalende lokal guide.

  Læs mere om rundturen til Trolltunga

  Trolltunga.
  Photo: © Scott Sporleder/Matador Network/www.fjordnorway.com

  Seksdages rundtur inklusiv Preikestolen

  Dette er den mest besøgte naturattraktion i Norge – og når du oplever udsigten højt over Lysefjorden, er det nemt at se, hvorfor den er blevet så populær. Ruten er ikke nær så krævende som Trolltunga, så det er en tur, de fleste vil kunne klare. Et absolut must på din tur til Norge!

  Rundtur fra NOK 18.500 pr. person.

  Prisen inkluderer: 5 x overnatning i twinværelse, 5 x morgenmad, 4 x frokost, 4 x middag. Al lokal transport/lokale transfers. Engelsktalende lokal guide.

  Læs mere om rundturen til Preikestolen

  Preikestolen.
  Photo: Paul Edmundson

  Seksdages rundtur til Aurlandsdalen

  Den bedste måde at opleve de norske fjorde på er gennem aktiviteter. Flere og flere interesserer sig for vild natur, og hvis du har lyst til at opleve uberørt natur på din ferie, er der et væld af destinationer at vælge mellem. Men nogle steder har noget ekstra at byde på, for eksempel Aurlandsdalen. De stejle fjeldsider og skovklædte landskaber giver denne dal et majestætisk præg. Her er du tæt på den verdensberømte Flåmsbanen og Nærøyfjorden, som er på UNESCOs verdensarvsliste. På den seks timer lange vandretur i Aurlandsdalen vil du opleve vild og uberørt natur såvel som små, historiske gårde.

  Rundtur fra NOK 20.000 pr. person.

  Prisen inkluderer: 6 x overnatning, 5 x morgenmad, 5 x frokost og 5 x middag. Al lokal transport/lokale transfers. Engelsktalende lokal guide med stor erfaring.

  Læs mere om rundturen til Aurlandsdalen

  Aurlandsdalen.
  Photo: Sverre Hjørnevik/Fjord Norway

  Fem dage med de bedste vandreruter i Fjord Norge

  Vil du se de bedste destinationer i Fjord Norge i løbet af én tur? Så tag med os på en femdages vandring, hvor du får det hele med: Bergens UNESCO-beskyttede brygge fra hansestædernes tid, Aurlandsdalens vilde natur, den verdensberømte Trolltunga samt Folgefonna, en af Norges største gletsjere. Kombinationen af storslåede udsigter over fjordene, lokal mad og hyggelige, familieejede hoteller gør dette til en enestående adventure-oplevelse.

  Rundtur fra NOK 17.900 pr. person.

  Prisen inkluderer: 4 x overnatning i twinværelse, 4 x morgenmad, 4 x frokostpakker og 5 x middag. Al lokal transport. Engelsktalende professionel naturguide.

  Læs mere om turen med de bedste vandreruter i Fjord Norge

  Bryggen with boats.
  Photo: Bergen Tourist Board / Girish Chouhan - visitBergen.com

  Otte dages vandretur rundt om Hjørundfjorden

  Tag på vandring rundt om en af Norges smukkeste fjorde, og oplev det fantastiske landskab i Sunnmørsalpene. Turen fører os helt nede fra fjorden til 1.564 meter over havet på det højeste punkt, og vi går gennem et spændende terræn langt fra alfarvej og overnatter både på historiske hoteller og i hyggelige fjeldhytter. Denne trekkingtur er til folk, der virkelig har lyst til en udfordring, idet vi vandrer i mere end seks timer om dagen og bærer vores egne rygsække.

  Rundtur fra NOK 20.500 pr. person.

  Prisen inkluderer: 7 x overnatning i twinværelse, 7 x morgenmad, 6 x frokost og 7 x middag. Al lokal transport/lokale transfers. Engelsktalende professionel naturguide.

  Læs mere om rundturen til Hjørundfjorden

  Hjørundfjorden.
  Photo: Mattias Fredriksson/visitnorway.com
  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen