Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Langesund
Langesund.
Photo: Max Emanuelson
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Tag det roligt

Hvis du planlægger en ferie i selskab med jernhesten bør du tjekke disse særligt udvalgte tilbud ud - der er både noget let og noget sjovt.

Rallarvegen - 80 km sightseeing

Rallarvegen (jernbanevejen), som blev etableret under bygningen af Bergensbanen, er inden for de senere år blevet Norges mest elskede cykelrute.  

Den 80 kilometer lange vej bugter sig op og ned i et frodigt landskab og består af alt lige fra fjeldterræn i Haugastøl til fjordterræn i Flåm-dalen. På grund af højdeforskellen (fra ca. 1.000 meter under til 0 meter over havets overflade) skal du sørge for at cykle mod vest, hvis du gerne vil tage det stille og roligt.

Tur til Drivandefossen på cykel og til fods

Tag med på cykel- og vandretur gennem de naturskønne og kulturelle landskaber i den fredfyldte Mørkrid-dal. Efter syv kilometers cykling fortsætter du til fods op til det imponerende vandfald Drivandefossen.

Sæt dig ned og hvil fødderne, nyd udsigten, og tag lyden af vandfaldet ind, mens du fylder din mave med lokalt fladbrød og saltet kød.

Dette er en tur for begyndere/let øvede, der tager 3-3½ time.

Pris fra NOK 500 pr. person (voksen). Børn under 14 år: NOK 300.

Cykling, vandring og fiskeri i Bølifossen

Oplev Bølifossen, et smukt sted kendt som "Mørkrid-dalens perle", på denne tur, som omfatter cykling, vandring og (valgfrit) fiskeri.

Efter at have cyklet otte kilometer fortsætter du til fods i halvanden time på en stenet opadgående sti, til du ankommer til det afsidesliggende fredfyldte Bølifossen. Udforsk omgivelserne, smag det lokale fladbrød og saltede kød, og kast fiskesnøren ud, hvis du har lyst.

Pris fra NOK 750 pr. person (voksen). Børn under 14 år: NOK 500.

Cykling på Vesterålen

Se spektakulære fjorde, grønne fjelde, dramatiske tinder og hvide sandstande fra cykelsædet.

En cykelferie på Vesterålen er din mulighed for at komme tættere på den karakteristiske kystkultur i Nord-Norge. Cykelruterne er lette at følge, terrænet er varieret med kun få stigninger, and nogle steder er der ingen trafik. Huset på Yttersiden - overnatningssted og aktivitetsudbyder - kan hjælpe dig med at finde de rette ruter, uanset om du er på rendyrket cykelferie eller ønsker at kombinere med andre aktiviteter. Cykler kan lejes i Stokmarknes.

Mjølkevegens familierute (35 kilometer)

Mjølkevegens familierute er en nem rute for at nå de forskellige indkvarteringsmuligheder i fjeldene i Vaset og Storefjell. Den er alletiders til familier med børn, mindre erfarne cyklister eller blot dig, der foretrækker at tage det stille og roligt.

Nyd roen og udsigten, indånd den friske luft, og besøg nogle af landstederne i fjeldene med alle de græssende dyr.

Pris fra NOK 955 pr. person pr. overnatning inklusive indkvartering, morgenmad, madpakke og middag. Halv pris for børn i alderen 6-15 år, børn i alderen 0-5 år er gratis. Mulighed for cykelleje og transport af bagage efter forespørgsel.

Bike & stay i Loen ved Nordfjord

Tag på cykeltur i det eventyrlige fjordlandskab i Lodalen i dagtimerne, og lad dig forkæle i aftentimerne. Du vil bo på det luksuriøse Hotel Alexandra, hvor du kan slappe af i spa og nyde den populære buffet.

Briksdalsbræen ligger i cykelafstand, og området er også populært til vandring og via ferrata-klatring.

Sæson: Maj-august.

Pris fra NOK 1.990 pr. person (dobbeltværelse), inklusive buffet, morgenmad, cykel, hjelm og adgang til Alexandra Bath & Spa

Cykel-eldoradoet ved Storefjell Resort Hotel

Gør Storefjell Resort Hotel (1.001 meter over havets overflade) til dit udgangspunkt for cykelture i Valdres og Golsfjellet. Her er let adgang til adskillige afmærkede stier i skove, over fjeldvidder og gennem landlige omgivelser, og området er helt sikkert blandt de førende når det kommer til cykling i fjeldene. Storefjell er også start- og slutpunkt for Mjølkevegen.

Pris fra NOK 675 pr. nat inklusiv morgenmad, kort og ruteforslag. På Storefjell er der også et lille vandland, spa, cykelleje, ridemuligheder, transport til og fra tog- og rutebilstation, samt restauranter.

Kanalruten i Telemark

Kanalruten følger veje med kun lidt trafik, gennem overraskende dramatiske landskaber. Omgivet af kanalen, søer og fjelde er dette en smuk, men krævende cykeltur, med et par stigninger undervejs.

Pakketuren kombinerer cykling med en bådtur. Du kan dele turen op i adskillige etaper som du ønsker. De fleste cykler turen fra Ulefoss til Dalen på to dage, mens andre foretrækker at tage den lidt mere med ro. Ruten kan cykles i begge retninger, og etaperne kan varieres fra 20 til 113 kilometer.

Ruten er en del af den nationale cykelrute 2, og der er flere hoteller og campingpladser undervejs. Vær opmærksom på, at antallet af overnatningssteder kan være sparsomt visse steder, især mellem Vrådal og Dalen.

Pris fra NOK 1.290 pr. person inklusiv én overnatning, bådtur og cykeltransport.

Turcykling - tilbud
Å oppleve Vesterålen fra sykkelsetet er å oppleve den fantastiske nordnorske kystkulturen på nært hold. Mens du legger kilometerne bak deg, vil du se… Read more
Øyriket Vesterålen på to hjul
Vaset - Stølsvidda - Golsfjellet, langs Mjølkevegen  (35 km én vei). Dette område egner seg perfekt for barnefamilier… Read more
Mjølkevegen familierute (Vaset - Stølsvidda - Golsfjellet)
SYKKEL- R A L L A R V E G E N Ca. 80 km - sesong: 10/7 - 30/9 Rallarvegen Haugastøl-Flåm I tillegg til strekninga Haugastøl… Read more
Sykkel - Rallarvegen
Turen startar frå Skjolden og fortsett ca. 7 km på sykkelsetet inn Mørkridsdalen, som er ein av dei viktigaste inngangsportane til… Read more
Fjell- og sykkeltur til Drivandefossen
Fjell-, fiske- og sykkeltur til Bølifossen - staden som ofte blir omtala som «perlao i dalen». Turen startar frå Skjolden og… Read more
Fjell-, fiske- og sykkeltur
Oppdag Loen og den fantastiske Lodalen på sykkel, og bu på eit av dei flottaste hotella i Norge, midt i fjordlandskapet. Read more
Sykkelpakke Hotel Alexandra
Sykkeleldorado rundt Storefjell Resort Hotel, 1001 m.o.h. Med et stort nett av gode fjellveier og stier er Golsfjellet og nærliggende… Read more
Sykkeleldorado rundt Storefjell Resort Hotel, 1001 m.o.h.
Kanalruta er en fantastisk sykkelopplevelse som går langs en av verdens åttende underverker som ble hugget inn i fjellet for over 100 år siden. Følg… Read more
Kanalruta
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages

    Tilbage til toppen