Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Biking in Romsdalen
Biking in Romsdalen.
Photo: Sverre Hjørnevik/visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Op og ned ad bakke

Planlæg mountainbike-ferien til Norge med disse tilbud i baghovedet.

4 dage på Finnmarksvidda

Bølgende bakker og store vidder, næsten usynlige spor på lyng og brusende elve. På en robust mountainbike kan du udforske den uberørte ødemark på Finnmarksvidda, de samiske hyrders legeplads.

Du vil være ledsaget af en guide med kogegrej og lappegrej, og overnatning finder sted i en hyggelig fjeldhytte.

Pris fra NOK 9,450 pr. person inklusiv transport, guide, sauna, overnatning og måltider.

MTB-udfordringen Offroad Finnmark

Mountainbikeløbet Offroad Finnmark finder sted mellem den 27. juli og den 4. august 2018.

Hundredevis af erfarne mountainbike-ryttere deltager i løbet, der har ry for at være det mest krævende MTB-løb i verden. Løbet snor sig gennem Finnmarks øde landskaber på traktorspor og single tracks, samt gennem landskab uden veje eller stier, over bække, åer og elve.

Sticykling for hele familien i Sherwoodskoven

Ved Radisson Blu Resort Trysil venter 20 kilometer præparerede stier på dig og din familie.

Vælg en let grøn sti, eller prøv noget lidt mere udfordrende på en rød sti. Prøv også velodrome-stier - specielt konstruerede træstier og -broer. Du behøver blot en enkelt omgang for at mestre stien. Og så du vil have mere!

Cykler kan lejes på SportLodgen, sportsforretningen på Radisson Blu Resort Trysil.

Pris fra NOK 650 pr. person pr. nat i et dobbeltværelse inklusiv morgenmad, madpakke og indgang til velværeafdeling.

Trysil Bike Festival

Er du klar til to uger med sjove og spændende cykelaktiviteter? Trysil Bike Festival finder sted fra 21. juni til 1. juli 2018. Tag med til Utflukt, Norges største festival for mountainbikes, eller lad de større børn hygge sig på Terrengsykkel Ungdomscamp.

Festivalen byder på cykelrelaterede konkurrencer for hele familien, for eksempel i Gulliaområdet, som både er vært for en pumptrack-dyst og den særlige familiedag. Der er også mulighed for at prøve Lucky Ducky-turen.  

Mountainbike i en labyrint af fjorde

Tag med på en intens tur med mountainbike dybt inde i fjordlandskabet omkring Geirangerfjord. Du vil komme til at trække din cykel op til de tårnhøje fjeldtoppe, inden du påbegynder den stejle nedkørsel gennem de vildeste fjeldrygge – vi anbefaler denne tur til øvede mountainbikere, som sætter pris på stejle, teknisk udfordrende stier.

Indkvartering foregår på et tidligere militærskib. Alle måltider er inkluderet i prisen, også vin og øl.

Pris fra GBP 3.400 pr. person.

Aursjøvegen tur-retur på mountainbike

Oplev den skjulte perle Aursjøveien, som har ry for at være hårdere end Trollstigen. Faktisk er den perfekt til cykling, da der stort set ingen trafik er.

Første dag er hård, når vi bevæger os gennem Litldalen med en stigning fra fjorden på op til 860 meter over havets overflade, men bare rolig – vi tager os god tid. Anden dag starter stille og roligt i et forholdsvis fladt, men smukt område, inden vi cykler ned til Eikesdalen. Vi bliver afhentet ved vandfaldet Mardalsfossen og kørt tilbage til Sunndalsøra ca. kl. 16.00.

Pris fra NOK 3.600 pr. person.

Mountainbiking i Hjelledalen

Folven Campings beliggenhed gør det til det perfekte udgangspunkt for udforskning af cykelruterne i Hjelledalen og andre steder i Stryn. Området er blevet et paradis for mountainbikere med smalle passager, 300 meter dybe kløfter og fantastiske skovruter samt et nemmere terræn.

Tag på tur alene eller med guide.

Pris fra NOK 1.700 for en hytte til 2-4 personer i to dage (juni, juli, august).

Stryn Festival (7.-10. juni 2018)

Mød ligesindede mountainbikere og andre eventyrglade mennesker på Stryn Festival i et område, der emmer af naturlig skønhed.

Festivalen er for alle, der interesserer sig for cykling og andre aktiviteter såsom klatring, vandring og ski, så du behøver ikke at være professionel udøver. Der vil blive arrangeret guidede mountainbiketure for udøvere på alle niveauer, lige fra begynder til øvet.

Arktiske cykeleventyr i Lyngenfjord

Lej en cykel og begiv dig ud på eventyr i Lyngenfjord-områdets arktiske landskaber. Her er masser af single tracks og snoede skovveje blandt fjelde, grønne dale og krystalklare søer.

Fra midten af maj til august lyser midnatssolen sommernætterne op, så du kan køre så sent du lyster.

Der findes rigeligt med guidede ture, festivaler og konkurrencer for cykelryttere i Lyngenfjorden - få al den information du behøver på visit-lyngenfjord.com.

Mountainbiking på Hardangervidda

Tag en cykeltur på Hardangervidda, der ikke bare er Norges største nationalpark, men også Europas største fjeldplateau. Kabelbanen Krossobanen bringer hurtigt dig og din cykel fra Rjukan og op til udgangspunktet 886 meter over havets overflade.

Ruten er godt afmærket og godt vedligeholdt. Der er adskillige fiskesøer langs vejen, hvor du kan fange ørred. Efter 30 kilometer ankommer du til Kalhovd Turisthytte til et måltid mad og et velfortjent hvil.

Pris fra NOK 1.595 pr. voksen og NOK 1.095 pr. barn, inklusiv frokost, billetter til Krossobanen, tre-retters middag og overnatning med morgenmad.

Udflugt til Hardangervidda med cykel og båd

Denne cykeltur på Hardangervidda kombineres med en vidunderlig bådtur på søen Mårvatn. Først tager du Krossobanen op til udgangspunktet, 886 meter over havets overflade. Herfra cykler du 30 kilometer til Kalhovd Turisthytte, hvor du svinger til venstre og cykler yderligere otte kilometer.

Ved Synken tager MB Mårfjord dig med over søen. Sørg for at tjekke sejlplanen i forvejen, der er kun en afgang om aftenen. Bådturen tager cirka 40 minutter, og kaptajnen viser dig, hvor du sikkert kan stille din cykel.

Sov i Mårbu Turisthytte om natten, og sejl tilbage til Synken og din cykel næste dag.

Pris fra NOK 1.795 pr. voksen og NOK 1.150 pr. barn (4-12 år), inklusiv frokost, billetter til Krossobanen, tre-retters middag og overnatning med morgenmad.

Mountainbiking - tilbud
Sykkelfestivalen inkluderer Europas tøffeste terrengsykkelritt som går 300 eller 700 kilometer non stop gjennom veiløst terreng på Finnmarksvidda.… Read more
Sykkelfestivalen Onroad og Offroad Finnmark 28.juli - 4.augst 2018
Fire dagers terrengsykkeltur der vi velger noe av det flotteste Finnmark kan tilby. Uendelig vakker natur i den frodige og lune Altadalen og den lavt… Read more
Alta og Finnmarksvidda (4 dager)
Passer for småbarnsfamilier og nybegynnere Valdres - kanskje Norges flotteste sykkelområde? Noen kaller området for "Norges svar på Bornholm"! På… Read more
Familietur i Valdresfjell - sykkelpakke
Folven Camping er blitt Stryn sin base for stisykling. Og i august blir det ny sykkelfestival! Bli med og opplev spektakulære høgdemeter! Read more
Stisykling rundt Folven, Stryn
INTO THE LABYRINTH: A UNIQUE WORLD-FIRST MOUNTAIN BIKE TOUR NORWAY Experience Norway as never before on our exclusive mountain biking expedition into… Read more
Mountain bike tour Norway
Bli med Contrast Adventure ut på sykkeltur! Vi sykler over den spektakulære Aursjøveien, med overnatting på Aursjøhytta. Aursjøveien har fått navnet… Read more
Aursjøvegen rundt på sykkel
Cycling on the Hardangervidda brings you into beautiful and charming high mountain nature. Read more
Sykkel på Hardangervidda
Kombiner denne fantastiske sykkelturen på Hardangervidda med båttur over den vakre og idylliske innsjøen, Mårvatn! Read more
Sykkelpakke 2: Med sykkel og båt til Mårbu - 2 dager
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages

    Tilbage til toppen