Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Two people cycling along Isfjorden in Fjord Norway
Road cycling by Isfjorden.
Photo: Mattias Fredriksson / Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sømmet i bund

Få mere ud af cykelferien til Norge - ræs disse tilbud igennem.

Cykelrundtur på Senja

Denne tur starter og slutter i den arktiske by Tromsø. På turen kommer du ud til kysten med fjelde, fjorde og øer, hvorfra du fortsætter med færge til den storslåede natur på øen Senja. Under hele turen vil du kunne se midnatssol.

Der vil være masser af tid til at dyrke friluftslivet på topture eller yderligere cykeludflugter som en del af turen.

Pris: Fra NOK 10.150 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykling på Vesterålen

Se spektakulære fjorde, grønne fjelde, dramatiske tinder og hvide sandstande fra cykelsædet.

En cykelferie på Vesterålen er din mulighed for at komme tættere på den karakteristiske kystkultur i Nord-Norge. Cykelruterne er lette at følge, terrænet er varieret med kun få stigninger, and nogle steder er der ingen trafik. Huset på Yttersiden - overnatningssted og aktivitetsudbyder - kan hjælpe dig med at finde de rette ruter, uanset om du er på rendyrket cykelferie eller ønsker at kombinere med andre aktiviteter. Cykler kan lejes i Stokmarknes.

Nyd den storslåede natur i ro og mag på en elcykel

Området omkring Molde er som skabt til at cykle i: den perfekte kombination af flade veje, kuperede landskaber og bløde bakker. Uanset om du er entusiast eller bare cykler til husbehov, har Molde Adventure Center den helt rigtige kvalitetscykel til dig. Her er både elcykler og mountainbikes med rugbrødsmotor, så du uden de store anstrengelser kan glide gennem den smukke norske natur på to hjul.

Mangler du idéer til turen? Molde Adventure Center anbefaler fem forskellige ruter til cykelture på egen hånd. Hvis du hellere vil af sted på en guidet tur, kan der skaffes professionelle guider efter behov.

Pris fra NOK 200 pr. person.

Bestig Trollstigen med elektrisk cykel

Det gode ved en elektrisk cykel er, at du bestemmer, hvor hårdt du vil arbejde – og at du ikke behøver at være i topform for at tage med på en guidet tur til Trollstigen med sine famøse 11 hårnålesving.

Nyd den storslåede udsigt, og afslut dagen med et to-retters gourmetmåltid på toppen. Undervejs vil din guide fortælle dig mere om dette tekniske mesterværk.

Pris fra NOK 1.150 pr. person, inklusiv guide og gourmetfrokost.

Sunnhordland med cykel og båd

Oplev et stykke Norge helt tæt på, med fjorde, fjelde og billedskønne landsbyer.

Starten går i Bergen, og snart passeres Rosendal, hvor du kan besøge en herregård fra det 17. århundrede, Baroniet Rosendal og den charmerende rosenhave. Der cykles gennem frodigt landbrugsland, med en vidunderlig udsigt over Hardangerfjorden, før ankomst til Skånevik. Ruten fortsætter med færge og hurtigbåd til de smukke byer Leirvik, Bekkjarvik og Austevoll.

Pris: Fra NOK 9.850 pr. person i et dobbeltværelse.

Mjølkevegen fra start til slut (250 kilometer)

Få den ultimative cykeloplevelse, og udfordr dig selv på de 250 kilometer lange smukke fjeldveje. Ruten tager 4-6 dage afhængigt af dit niveau og dine ønsker – der er masser af ting, du kan se og foretage dig på vejen!

Ruten byder på nogle udfordrende strækninger, så vi anbefaler ikke, at begyndere eller små børn tager hele ruten.

Mange cyklister starter eller slutter turen på Storefjell Resort Hotel i Gol eller Ruten Fjellstue i Espedalen/Vinstra. Kontakt Turistkontoret i Valdres (tlf. 0047 61 35 94 10), hvis du har brug for en personlig rejseplan. De står klar til at hjælpe.

Mjølkevegens naturskønne rute (160 kilometer)

Denne del af Mjølkevegen er udfordrende og nem på samme tid. Men én ting er sikkert – her får du dig en oplevelse for livet. Bådturen med den over 100 år gamle M/B Bitihorn over Bygdin-søen gør dette til en helt særlig tur.

Dele af ruten kræver, at du er i fornuftig form, men det er anstrengelserne værd: Belønningen er en ikke mindre end bjergtagende udsigt og en nem tur ned ad bakken, når du når over på den anden side.

Pris fra NOK 999 pr. person pr. overnatning inklusive indkvartering, morgenmad, madpakke og middag. Der er mulighed for cykelleje og transport af bagage efter forespørgsel.

Lofoten fra Svolvær til Å

En mountainbikeferie på Lofoten er en uvurderlig oplevelse, hvor du får utallige indtryk af den fantastiske natur. I sommermånederne forstærkes dit eventyr af de lysende farver fra midnatssolen.

Du vil komme forbi stenalderbopladser og gamle bådskure, verdens nordligste golfbane, et dukkemuseum og utallige kunstgallerier, og ikke mindst gøre holdt ved maleriske fiskerlejer såsom Henningsvær, Nusfjord og Reine. Turen starter i Bodø og inkluderer en sejltur med Hurtigruten til Svolvær, hvor dit cykeleventyr begynder.

Pris: Fra NOK 15.150 pr. person i et dobbeltværelse.

Øhop i Helgeland

Helgelandskysten er kendetegnet ved tårnhøje fjelde, beskyttede bugter og tusindvis af øer, holme og skær.

Hver dag kan du forvente et nyt spændende højdepunkt i form af landemærker som De Syv Søstre, Dønnamannen og Torghatten, det ejendommelige fjeld med et hul som du kan gå igennem. Besøg også øen Lovund og se sjældne søpapegøjer, og de UNESCO-beskyttede Vega-øer.

Du kan også begive dig ud på flere udflugter - få mere ud af sommerens lys under midnatssolen!

Pris: Fra NOK 7.800 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykeltur med guide til vandfaldet Skjervsfossen

Se det 135 meter høje vandfald Skjervsfossen fra cykelsadlen! Selvom de første 10 kilometer går op ad bakke, er denne rundtur på 27 kilometer ikke specielt hård – og det føles skønt at køle af i vandsprøjtene, når du er nået til tops. Hvis du har lyst til en større udfordring på tilbagevejen, kan du cykle ned af den stejle og snoede vej til foden af vandfaldet.

Bike the Fjords tilbyder sommeren igennem guidede ture til Skjervsfossen. Du kan også leje en cykel og tage af sted på egen hånd. Turen tager mellem 3 og 4 timer afhængigt af dit tempo.

Pris fra NOK 750 pr. person (inklusive cykelleje)

Cykeltur med guide rundt om Vangsvatnet 

Kom nemt omkring i de smukke omgivelser på en cykeltur med guide, arrangeret af Bike the Fjords. På de 23 kilometer rundt om søen Vangsvatnet cykler I gennem små landbrug og langs med elve og vandfald. Ruten omfatter attraktioner som Prestegardsmoen naturpark, den spændende Bordalsgjelet-slugt og en række butikker med salg af kunsthåndværk og brugskunst.

Lokale cyklister er rigtig glade for denne tur, der er egnet til børn ned til 11 år. Det meste af tiden cykler I på flade, asfalterede biveje, og turen tager mellem 1,5 og 4 timer afhængigt af dit tempo.

Pris fra NOK 560 pr. person (inklusive cykelleje)

Bike the fjords: Nærøyfjorden

En tredages tur til Nærøyfjord, som er på UNESCOs verdensarvsliste, inklusive attraktioner såsom vandfaldet Tvindefossen, Nærøydalen og Flåmsbanen. Du får også mulighed for at besøge en vikingeudstilling og smage den lokale øl i landsbyen Flåm.

Turen kan bookes på udvalgte datoer i maj, juni og september. Turen anbefales til let øvede cyklister.

Pris fra NOK 8.900 pr. person med guide eller fra NOK 6.400 uden guide.

Bike the fjords: Hardangerfjorden

Fordyb dig i det ekstraordinære landskab i området omkring Bergen og Voss på denne seksdages cykeltur. Vi starter i Bergen, hvor du vil få mulighed for at udforske kulturelle og naturlige landemærker såsom Hardangerfjorden og Edvard Griegs hjem.

Indkvartering sker på de elegante historiske hoteller langs vejen, og et hjælpekøretøj vil sørge for at transportere din bagage. Turen anbefales til let øvede cyklister.

Pris fra NOK 25.300 pr. person med guide eller fra NOK 20.600 uden guide.

Vandring og cykling i norske fodspor

Udforsk den norske natur, kultur og historie på denne rundtur på cykel og til fods. Når du har besøgt Bjørn West-museet i Matre, går du i den norske modstandsbevægelses fodspor under 2. verdenskrig. Undervejs passerer du bjergtagende udsigter, fra dybe dale til vidtstrakte fjelde.

Middag serveres på Stordalen Fjellstove.

Pris fra NOK 1.650 pr. person.

Fjordruten (5 dage)

På denne femdages cykeltur i Fjord Norge vil du opleve smalle dale, fjorde, øer og fjelde. Turen inkluderer også en sejltur, hvor du kommer ud på øerne og cykler gennem idylliske kulturelle landskaber.

Undervejs får du en dejlig overnatning på Stordalen Fjellstove, det unikke Brekkestranda Fjordhotell, Eivindvik Fjordhotell og landstedshotellet Frøyseth Gardsmat.

Pris fra NOK 6.530 pr. person.

Cykling ved Ishavskysten

Fyld dine lunger med frisk havluft, før du begiver dig af sted på et cykeleventyr gennem det spændende og smukke landskab i det arktiske Norge, fra den livlige by Tromsø til den maleriske by Svolvær på Lofoten.

Bortset fra de flotte omgivelser, midnatssolen og de velsmagende lokale måltider vil du også se højdepunkter som Senjatrollen, Norges største stentrold, Andøya Space Center og sandstranden ved Bleik. Det er muligt at afslutte turen ved at sejle med Hurtigruten (ikke inkluderet i prisen).

Pris: Fra NOK 12.950 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykling ved Hardangerfjorden

Cykl forbi de smukke frugthaver i Hardanger, mens du nyder en imponerende udsigt over fjorde, vandfald, fjelde og gletsjere i dit eget tempo.

I begyndelsen af sommeren kan du opleve frugtplantagerne i al sin herlighed, når æble-, blomme- og kirsebærtræer står i fuldt flor. Om sensommeren og efteråret sælges den modne frugt langs vejen - ofte kan du bare tage selv og putte penge i en kasse. Turen fortsætter langs fjorde, op og ned ad bakker, gennem charmerende byer og over vands på færgeoverfarter. Du ender i den lille landsby Rosendal, hvor du kan besøge herregården før turen går tilbage til Bergen.

Pris: Fra NOK 12.950 pr. person i et dobbeltværelse.

Skjærgårdsruta

Nyd en cykeltur i storslåede omgivelser langs kysten fra Langesund til Kragerø. Du følger den afmærkede nationale cykelrute 1. Denne weekendtur, der er velegnet til alle, giver dig masser af frisk luft, god mad og dejlige oplevelser.

Start med et godt måltid mad og en overnatning på det nyligt renoverede Quality Hotel & Resort Skjærgården fredag eftermiddag. Cykelturen næste dag er 45 kilometer lang. Ved ankomst til Kragerø Resort kan du nyde resten af eftermiddagen på hotellet, svømme i havet og se frem til en velsmagende middag.

Landevejscykling - tilbud
Å oppleve Vesterålen fra sykkelsetet er å oppleve den fantastiske nordnorske kystkulturen på nært hold. Mens du legger kilometerne bak deg, vil du se… Read more
Øyriket Vesterålen på to hjul
Opplev magiske Senja fra sykkelsetet. Turen starter og slutter i Tromsø. Read more
Sykkeltur på Eventyrøya Senja | Discover Norway
Sunnhordland - øyrike sør for Bergen. En variert sykkeltur gjennom eventyrlig natur i overgangen mellom fjord og fjell. Og ikke minst matopplevelsene… Read more
Sykkeltur i Sunnhordaland | Discover Norway
Opplev fantastiske Lofoten fra sykkelsetet. Vi har gjort alt klart for deg. Read more
Sykkeltur i Lofoten | Discover Norway
Ishavskysten - i midnattssolens rike! En opplevelsesreise med mektige natur og lukt av ramsalt sjø! Read more
Sykkeltur Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær | Discover Norway
Dette er ein variert, lettsykla tur som passer godt for ein weekend. Fjell- og fjordturen er lagt opp som ein rundtur frå Rosendal, men kan og… Read more
Fjord- og fjellturen (76 km)
Øyhopping på Helgelandskysten Helgeland - de tusen øyers rike.   På denne sykkelturen er det ikke bakkene som tar… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten | Discover Norway
Mjølkevegen er en sykkelrute som går mellom Vinstra i Gudbrandsdalen og Gol i Hallingdal, og som passerer gjennom store deler av Valdres.… Read more
Mjølkevegen (250 km)
Mjølkevegen via Bygdin og Eidsbugarden (4 netter) Vinstra - Jotunheimvegen - Bygdin - Eidsbugarden - Tyinkrysset - Slettefjell -… Read more
Mjølkevegen panoramarunden (160 km)
Vi guider deg på El-sykkel opp Trollstigen - et av norges fremste turist ikon! Nasjonal Turistveg Trollstigen byr på en… Read more
Tour de Trollstigen
Denne sykkelturen går innom kjende attraksjonar som Stalheimskleiva, Nærøyfjorden, Gudvangen, Flåm og Flåmsbana. Read more
Bike the Fjords - Nærøyfjorden verdsarvområde
Denne fantastiske reisa varer over åtte dagar, med seks dagar på sykkel gjennom vakkert vest-norsk fjordlandskap. Read more
Bike the Fjords – Hardangerfjorden
En vakker og idyllisk sykkeltur på solkysten mellom Langesund og sommerbyen Kragerø! Read more
Skjærgårdsruta - vakker sykkeltur langs Telemarkskysten
Lei Elsykkel, og opplev hva Molde har å by på. Molde, og den nærliggende moldemarka har en natur som egner seg veldig godt med… Read more
Lei el-sykkel i Molde
Bli med på guida sykkeltur til spektakulære Skjervsfossen! Read more
Bike the Fjords - Skjervsfossen
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages

    Tilbage til toppen