Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Skjervsfossen
Skjervsfossen, Hardanger.
Photo: Sigmund Krovel Velle/Statens vegvesen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Skræddersyede ruter

De bedste cykelruter og den mest bekvemme indkvartering - Discover Norway (tidligere Norske Bygdeopplevelser) har gjort alt det hårde arbejde for dig, med disse selv-guidede cykelpakker.

Cykkelpakker fra Discover Norway

Sunnhordland med cykel og båd

Oplev et stykke Norge helt tæt på, med fjorde, fjelde og billedskønne landsbyer.

Starten går i Bergen, og snart passeres Rosendal, hvor du kan besøge en herregård fra det 17. århundrede, Baroniet Rosendal og den charmerende rosenhave. Der cykles gennem frodigt landbrugsland, med en vidunderlig udsigt over Hardangerfjorden, før ankomst til Skånevik. Ruten fortsætter med færge og hurtigbåd til de smukke byer Leirvik, Bekkjarvik og Austevoll.

Pris: Fra NOK 9.850 pr. person i et dobbeltværelse.

Lofoten fra Svolvær til Å

En mountainbikeferie på Lofoten er en uvurderlig oplevelse, hvor du får utallige indtryk af den fantastiske natur. I sommermånederne forstærkes dit eventyr af de lysende farver fra midnatssolen.

Du vil komme forbi stenalderbopladser og gamle bådskure, verdens nordligste golfbane, et dukkemuseum og utallige kunstgallerier, og ikke mindst gøre holdt ved maleriske fiskerlejer såsom Henningsvær, Nusfjord og Reine. Turen starter i Bodø og inkluderer en sejltur med Hurtigruten til Svolvær, hvor dit cykeleventyr begynder.

Pris: Fra NOK 15.150 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykelrundtur på Senja

Denne tur starter og slutter i den arktiske by Tromsø. På turen kommer du ud til kysten med fjelde, fjorde og øer, hvorfra du fortsætter med færge til den storslåede natur på øen Senja. Under hele turen vil du kunne se midnatssol.

Der vil være masser af tid til at dyrke friluftslivet på topture eller yderligere cykeludflugter som en del af turen.

Pris: Fra NOK 10.150 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykling ved Ishavskysten

Fyld dine lunger med frisk havluft, før du begiver dig af sted på et cykeleventyr gennem det spændende og smukke landskab i det arktiske Norge, fra den livlige by Tromsø til den maleriske by Svolvær på Lofoten.

Bortset fra de flotte omgivelser, midnatssolen og de velsmagende lokale måltider vil du også se højdepunkter som Senjatrollen, Norges største stentrold, Andøya Space Center og sandstranden ved Bleik. Det er muligt at afslutte turen ved at sejle med Hurtigruten (ikke inkluderet i prisen).

Pris: Fra NOK 12.950 pr. person i et dobbeltværelse.

Cykling ved Hardangerfjorden

Cykl forbi de smukke frugthaver i Hardanger, mens du nyder en imponerende udsigt over fjorde, vandfald, fjelde og gletsjere i dit eget tempo.

I begyndelsen af sommeren kan du opleve frugtplantagerne i al sin herlighed, når æble-, blomme- og kirsebærtræer står i fuldt flor. Om sensommeren og efteråret sælges den modne frugt langs vejen - ofte kan du bare tage selv og putte penge i en kasse. Turen fortsætter langs fjorde, op og ned ad bakker, gennem charmerende byer og over vands på færgeoverfarter. Du ender i den lille landsby Rosendal, hvor du kan besøge herregården før turen går tilbage til Bergen.

Pris: Fra NOK 12.950 pr. person i et dobbeltværelse.

Øhop i Helgeland

Helgelandskysten er kendetegnet ved tårnhøje fjelde, beskyttede bugter og tusindvis af øer, holme og skær.

Hver dag kan du forvente et nyt spændende højdepunkt i form af landemærker som De Syv Søstre, Dønnamannen og Torghatten, det ejendommelige fjeld med et hul som du kan gå igennem. Besøg også øen Lovund og se sjældne søpapegøjer, og de UNESCO-beskyttede Vega-øer.

Du kan også begive dig ud på flere udflugter - få mere ud af sommerens lys under midnatssolen!

Pris: Fra NOK 7.800 pr. person i et dobbeltværelse.

Fjordudsigt, arktiske landskaber
eller ø-hop?

Find en selv-guidet cykelpakke der passer til dig. 

Cykelture med Discover Norway
Ishavskysten - i midnattssolens rike! En opplevelsesreise med mektige natur og lukt av ramsalt sjø! Read more
Sykkeltur Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær | Discover Norway
Opplev magiske Senja fra sykkelsetet. Turen starter og slutter i Tromsø. Read more
Sykkeltur på Eventyrøya Senja | Discover Norway
Opplev fantastiske Lofoten fra sykkelsetet. Vi har gjort alt klart for deg. Read more
Sykkeltur i Lofoten | Discover Norway
Øyhopping på Helgelandskysten Helgeland - de tusen øyers rike.   På denne sykkelturen er det ikke bakkene som tar… Read more
Sykkeltur på Helgelandskysten | Discover Norway
Dette er ein variert, lettsykla tur som passer godt for ein weekend. Fjell- og fjordturen er lagt opp som ein rundtur frå Rosendal, men kan og… Read more
Fjord- og fjellturen (76 km)
7 days / 166 km - Incl. luggage transport. This tour varies from flat to hilly fjord terrain. You'll visit Rosendal, famous for its Barony, a… Read more
Pakketur! Rundtur i Sunnhordland med sykkel og båt
Select
  Show Details
  Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS

  Sikkerhed på to hjul

  Tips til at holde dig på sporet

  Når du cykler på vejene i Norge gælder de samme regler for dig som for vejens andre brugere - bilister og motorkøretøjer. Lad være med at drikke alkohol før cykelturen.

  Følg de gældende trafikregler og vejskilte. Kør i højre side af vejbanen. Du må gerne cykle på fortovet, men tilpas din hastighed. Du må ikke cykle på motorveje eller motortrafikveje. Giv tegn med hånden, før du svinger. Du har højre vigepligt. Bær cykelhjelm. Det er en god idé at bære refleksvest, særligt på travle veje. Kun børn under 10 år må medtages som passagerer på cyklen.

  Din cykel skal have:

  En rød refleks bagpå, hvide eller gule reflekser på pedalerne, to bremser, der virker uafhængigt af hinanden, en ringeklokke, hvide eller gule forlys samt røde baglys (i mørke og ved nedsat sigtbarhed).

  Your Recently Viewed Pages

  Tilbage til toppen