Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A group of people on a horseback riding tour crossing a river
Hallingskarvet, Geilo.
Photo: Emile Holba / www.emileholba.co.uk
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Som om det ikke skulle være nok

Norge er mere end fjorde og midnatssol. Der er faktisk en hel del aktiviteter, vi ikke kan få til at passe ind andre steder – men det betyder jo ikke, at de ikke er sjove.

Nu går jagten ind

I Norge kan du jage elge, vilde rensdyr, hjorte, harer, ryper og andre fugle i skoven og på fjeldet. Der er dog nogle huskeregler du må lære. Jagt er ikke tilladt uden jordejerens tilladelse, og vedkommende kan kræve betaling for jagttilladelsen, enten ved at sælge en tilladelse eller ved at udleje jorden.

Du skal kunne fremvise en jagtlicens fra dit hjemland på anmodning fra politiet, jagttilsynsmænd eller andre tilsynsmyndigheder. Du skal også betale en særlig norsk jagtafgift. Afgiften gælder for et helt år, fra den 1. april til den 31. marts. Bestil og betal denne jagtlicens på brreg.no

Frihed på hesteryg

Ridning er en populær aktivitet i Norge, og en stor del kan naturligvis tilskrives den varierede natur. Du kan ride langs etablerede stier og veje, eller langt ind i vildmarken. På hesteryg kan du komme langt ind i det ukendte og helt tæt på naturen.

På organiserede ture bliver du ledsaget af erfarne guider, der kan vise nybegyndere, hvordan man tager sig af hestene og viser dem hengivenhed.

Prikken over i’et: Spa

Mange besøgende kommer til Norge på grund af de mange aktiviteter, men hvilken bedre måde at ende en aktiv dag end i et varmt boblebad med udsigt over fjorden, mens massøren gør briksen klar inde ved siden af?

Flere aktiviteter

Der er ingen grund til at vente til du er her med at finde ud af, hvad du vil foretage dig.

×
Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen