Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Two children looking through a telescope at Vitenfabrikken in Sandnes, Norway
Vitenfabrikken, Sandnes.
Photo: Ingeborg Skrudland / Jærmuseet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Børnenes Norge

I Norge kommer børnene i første række. Line Konstali, redaktør for en hjemmeside med aktiviteter for børn, deler sine favoritoplevelser med os.

Vitenfabrikken

Vitenfabrikken er en flere etager høj bygning, hvor børnene kan slippes løs og udforske, opleve og eksperimentere med sjove og pædagogiske elementer. Idéen er at vække barnets nysgerrighed inden for naturvidenskab, matematik og teknologi.

Setesdalsbanen

Et levende museum på skinner. Tag en tur med et 100 år gammelt damplokomotiv. Den otte kilometer lange jernbane mellem Grovane og Røyknes i Vennesla Kommune fører dig gennem et betagende landskab. Trævogne og statslige stationsbygninger tilføjer rejsen et strejf af eventyr.

Atlanterhavsparken - Ålesund Akvarium

Besøg et af Nordeuropas største saltvandsakvarier og hør mere om livet under havets overflade. Akvariet er bygget ind i det flotte kystlandskab ved Tuseneset vest for Ålesund. Udstillingerne i de åbne bassiner viser livet i Nordsøen langs den norske kyst og i de dybe norske fjorde.

Stiklestad Nationale Kulturcenter

Kom tættere på Skt. Olav II (ca. 993-1030) og de dramatiske begivenheder, der fandt sted i Stiklestad nær Verdal i år 1030. Dette levende museum omfatter 30 historiske bygninger, et udendørs teater fra middelalderen samt forskellige udstillinger.

Edvard Munchs hus i Åsgårdstrand

Den norske maler Edvard Munch (1863-1944) er en af verdens mest anerkendte kunstnere. Munch fandt inspirationen til de fleste af sine berømte malerier i dette smukke hus i den charmerende by Åsgårdstrand. På en guidet tur kan du høre mere om hans farverige liv. Dit besøg kan kombineres med andre aktiviteter i henhold til sæson, for eksempel badning ved stranden i nærheden.

Mere sjov for familier

Opdag mere

Your Recently Viewed Pages

Tilbage til toppen

Ad
Ad
Ad
Ad